Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

Buna fetelor

Nici nu stiu daca ne mai tineti minte, insa eu v-am citit in fiecare zi. Nu am mai intrat ca mi-am uitat parola si cand am vrut sa o recuperez nu mergea site=ul si uite asa am ramas doar cu cititul.
Poop toate mamicile si toti copii, ce repede mi se pare mie ca au crescut.
Vroiam sa va mai spun, apropo de carti ca nu mai stiu cine dadea linkul cu editura crisan ca am facut si eu comanda la ei, mi-au ajuns azi cartile si sunt super. Sunt carti cartonate cu desenele iesite in relief, sunt super
Abia astept sa se trezeasca Alex sa le descopere si sa ii citesc. Avem deja una mai veche, luata de nasa ei Pisoiasul Pisu, cartonata si ii place foarte mult sa ii citesc din ea si sa ma maimutaresc cand ii povestesc.

Revin sper, de data asta mai curand

Pupici...

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze Vacanta

Mergi la inceput

Si nu pot sa nu felicit fetele insarcinate, sa aveti copii sanatosi si sa aveti grija de voi.

O sa ingrosam si noi randurile sper eu din luna iulie cand o sa merg sa imi scot steriletul. Sper sa raman din prima ca as mai vrea o mogaldeata.Vedem ce va mai fi.

Voi dati la copilasi sirop de echinaceea si daca da, in ce cantitate?

Pupici...

Poze Vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrisVa

Buna fetelor

Nici nu stiu daca ne mai tineti minte, insa eu v-am citit in fiecare zi. Nu am mai intrat ca mi-am uitat parola si cand am vrut sa o recuperez nu mergea site=ul si uite asa am ramas doar cu cititul.
Poop toate mamicile si toti copii, ce repede mi se pare mie ca au crescut.
Vroiam sa va mai spun, apropo de carti ca nu mai stiu cine dadea linkul cu editura crisan ca am facut si eu comanda la ei, mi-au ajuns azi cartile si sunt super. Sunt carti cartonate cu desenele iesite in relief, sunt super
Abia astept sa se trezeasca Alex sa le descopere si sa ii citesc. Avem deja una mai veche, luata de nasa ei Pisoiasul Pisu, cartonata si ii place foarte mult sa ii citesc din ea si sa ma maimutaresc cand ii povestesc.

Revin sper, de data asta mai curand

Pupici...

Poze Vacanta

Ma bucur ca ai revenit!
Ce carticele ai luat de la Edictura Crisan? Eu nu am facut comanda inca

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Am luat Animale domestice, Animale salbatice, Catelusul murdar si Catelusul curios.

Sunt Cartonate si frumos colorate.

Bine, nu m=am putut abitne si am luat si Coloreaza cu Tweety si Sylvester 1 si 2 dar astea sunt pentru mai tarziu.

Sunt super si pe 7 carti am dat 92 ron.

Eu zic ca e super ok. Plus ca a venit comanda in 2 zile.

Pupici...

Poze Vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pussi deci apa Bucovina nu e buna???Da ce au pati t fetele la rinichi,ca nu am fost pe faza.Le-a durut???Mai,poate o doare si pe a mea,si de aceea tot se foieste noaptea,si maraie in somn si se scoala...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Eu folosesc rareori Dorna, insa cea mai buna mi se pare Borsec.

Poze Vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna seara si de la noi!

BIANCA - m-ai distrat cu toboganul, imi si imaginez cu intrai prin tuburi, bine ca nu am fost eu ca dezmembram jucaria copiilor; si a mea se urca singura, dar se si aseaza si isi da drumul cum trebuie;

apa plata eu ii dau izvorul alb ca asta bem si noi; ii dau si alta apa cand suntem afara si trebuie sa ii dau ceva;

Nici eu nu stiu de ROXXY, am vrut azi sa o sun, dar pe la 8 dimi si mi-an zis ca e prea devreme, pe urma nu am mai avut timp.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Pussi deci apa Bucovina nu e buna???Da ce au pati t fetele la rinichi,ca nu am fost pe faza.Le-a durut???Mai,poate o doare si pe a mea,si de aceea tot se foieste noaptea,si maraie in somn si se scoala...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

eu facut amadoua nisisp la rinichi, microlitiaza urinara.... si doare

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

euhttp://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=40 le am pe primele 3 de aici

... Tustele nu au rabdare la citit dar pozele le stim pe de rost.. sunt superbe!

szuze de scris dar scriem 33

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Am vorbit cu ROXXY la telefon, e inca foarte ingrijorata, Matei e marait si iritat, probabil din cauza spitalului...
are probleme cu calculatorul si nu mai poate intra, asa ca redau aici mesajul ei de la "parintii intreaba": Ieri dupa ce am scris mesajul catre voi, am plecat la spital. Ne-au internat la sectia de neuro ca sa-l urmareasca timp de 24 de ore. A mai vomat o data la internare si de atunci si-a revenit total, poate doar o usoara stare de somnolenta a ramas si de iritabilitate. Vreau sa va spun ca doctorii s-au comportat exemplar. I-au facujt si encefalograma, EKG, analize de sange, urina, plus control neuro: cu ciocanelul, de vedere. La toate a iesit f bine.
I-au aplicat un tratament pt decongestionarea capului (nu am retinut explicatia medicala si nici nici numele medicamentului, e ceva pe baza de Prednison, nu are voie sa manance sarat 2 zile). Concluzia a fost ca a avut un edem cerebral (f f mic, care nu se observa de catre tomograf) si care e posibil sa se fi resorbit deja.
In afara de starea de iritabilitate (care nu e permanenta) si pe care o pun si pe baza faptului ca l-au innebunit de ieri pana azi cu atatea investigatii (pt care le sunt recunoscatoare), el este absolut normal: mananca f bine, doarme linistit, are chef de alergat.
Atat la tomograf cat si la encefalograma a fost sedat (prima data i s-a bagat in fundulet o solutie cu diazepam si a adormit cam in 10 minute f profund, a doua oara i s-a aplicat alta solutie).
Pot sa va spun ca daca as fi refuzat sa-i fac tomograf (care inseamna un grad mare de radiatii din pacate), nu as fi trait linistita. Mi s-ar fi parut orice lucru in neregula (chiar si acum sunt speriata la orice gest al lui). Ne-au dat drumu acasa dar ne-a ramas fisa deschisa acolo pana luni. Sper sa nu fie cazul sa mai revenim vreodata in spital.

Eu sper sa isi revina repede si sa nu aiba nicio urmare negativa! Doamne ajuta!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput