Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)
Raspunsuri - Pagina 4
mariussimiuc spune:
N-am apucat sa citesc ce s-a intamplat exact cu Matei,dar il pup si ii urez multa sanatate. 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihuta spune:
Toata ziua m-am gandit la Matei, mai ales ca Sophia nu sta in fund in scaunul de masa mai mult de 2 minute.
Am ramas restanta cu ceva raspunsuri.
Adra si Anca
, am studiat reclama ba chiar am aratat-o si sotului, vad ceva asemanari, dar eu am Peugeot nu Renault ! (Plus ca la cat de murdara e saraca masinuta, vai de stomacul aluia caruia i-ar da prin cap sa faca ce facea baiatul cel frumos din reclama).
Adra, la taitei am pus putin zahar vanilat, dar e ultima oara cand fac, succesul a fost foarte limitat si datorat strict noutatii.
Alina, am admirat-o azi pe Maria impreuna cu Sophia, noi n-avem nici o "lebabda" in carti, dar la bufnita a buhuhuit in cor cu Maria. Am fost foarte impresionata de cum picteaza Maria, mai ales faptul ca are rabdare sa foloseasca fiecare culoare in parte. Si am remarcat ca galbenul are gust bun (dupa cum arata fetica Mariei) iar peretele tau din bucatarie e in plic proces de schimbare.
Eu la apa nu prea tin cont, ii dau de care avem, de obicei Bucovina, ca la cata apa consumam mi se pare mai ecologic sa cumparam in ambalaj de 5 litri. Cand avem apa minerala in casa, numai de asta vrea, o incanta bulele.
Ce liniste e noaptea ! Toata ziua n-am auzit decat "tei ata "(ce-i asta)si "ata tei" (asta ce-i) .
mami de Sophia
popbianca spune:
buna dimineataaaaaaaaaa
roxxy...care e treaba cu Matei?...da-ne un semn!
ank, ce putin mai este....pana la marea reunire!
copilasilor cuminti!
pussi, n-ai mai fost de mult p-aci....sanatate multa scupetelor tale!si bunicii Anei deja se uita dupa piscinute, casute...
crisva...buna.... multumim de urare!...dar ce ghinion cu parola! sa ne zici cum a reactionat Alexandra !
am citit mesajul lui roxxy...teribil....Doamne ajuta sa fie bine!
am inceput mesajul asta pe la 9 dar intretimp am facut si-un dus, s-a trezit si Ana ...a si luat micul dejun...
acum ma duc sa strang in bucatarie putin....apoi iesim afaraaaa...dar e un frig pe la noi!cand vom scapaoare de toalele astea greoaie de iarna!
o zi faina tuturor....un we placut!noi avem numai sarbatoriti sambata si duminica asta! nasul si bunicul Anei(17 martie) + inca o prietena(16 martie)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita
6+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
mariussimiuc spune:
Helau! 
Unde sunteti turturelelor? 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
Hello!!!!!!!!
slaba activitate p'aci...la noi e alb pe jos dar soare...macar asa ne mai ridicam moralul...
am intrat sa va urez weekend fain, azi mergem la ai mei, e ziua lui taica-mio si sarbatorim!
va pupacim!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elilov3 spune:
ancadragoman..multumesc de tot..am incercat sa dau de docul tau..am sunat sa ma programez insa era plecat la o conferinta....am reusit sa intru la un pediatru al MI-ului...bb e ok nu are nici un torticolis mama stresata ce sunt...recomandare masaj cat cuprinde
multumesc inca odata sa te ajute Dumnezeu 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
ellis spune:
BIANCA si ANDREEA - LA MULTI ANI CU SANATATE SARBATORITILOR VOSTRI!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
anacami spune:
Hello si de la noi!
Roxxy,imi pare rau,sper sa treaca repede aceasta incertitudine si sa nu aiba nimic
Stefania este pe zi ce trece mai vorbareata,ne intelegem f. bine cu ea,chiar daca nu prin cuvinte, este f. sugestiva in a ne indica ce doreste ![]()
Este o lipicioasa si jumatate,pisicoasa ii place sa o dragalesti; doarme bine,la pranz se culca aproape singura, lucru rar intalnit la Sebastian-nici macar in frageda bebelusie...
Este indragostita de tati, cand este el prin preajma sta agatata de el ca o maimutica; plange dupa el, a ineput sa se ascunda de ea cand trebuie sa plece sau are treaba ...
Stefania a fost cateva zile bolnavioara, a avut multe secretii in gat pe care nu putea sa le elimine si avea tendinta sa se inece cu ele..I-am cumparat si aparat de aerosoli, este bun si pentru Sebastian-spre mare mea surprindere si-l pune singur si de abia ii scot masca de pe fata lui..
Am ceva activitati extra-gradinita cu Sebastian,engleza si pictura-este tare incantat,mai ales ca are o companie f. placuta-atat profesoare,cat si copilasi.
Vreau sa i cumpar si eu tricicleta Stefaniei, am avut ceva asemanator cu una dintre tricicletele Mariei de AncaD (parca are 2,nu Anca),dar a fost cam instabila-daca lasam copilul in ea fara sa il tin,se rasturna pe o parte (binenteles ca si copilul se zdrobea nitel de pamant); acum zace ruginita in gradina de la tara,nu se mai poate folosi. Am vazut ceva la Peg Perego (tricicleta-cucciolo-girl) recomanadata pana la 4 ani, imi place si cea de la Hauck.Cred ca o sa mergem la Kidex sa o luam, o sa fie la sfarsitul lunii martie.
Va pupam si va dorim weekend placut!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
Ellis,se pare ca ai luat-o super bine pe cea de la Hauck, eu m-am uitat pe bestkids punct ro si sunt mult mai scumpe (acolo se gasesc si cele de la Hauck si cele de la Peg Perego).Si pe mine m-ar interesa una cu roti de cauciuc,nu de plastic; nu am vazut pe site sa spuna din ce sunt.Ale voastre de care's?
Stefania este innebunita dupa treiciclete/biciclete,se duce la toti copii din parc care poseda asa ceva..
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"