Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (170)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo cum ma sa ninga?
Voi ce mai faceti?Bea?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Ramo cum ma sa ninga?
Voi ce mai faceti?Bea?

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

Daaaa,ninge,cu fulgi dinaceia marunti....si duminica ne-am trezit cu zapada...deja m-am saturat,vreau sa vina caldura...
Bea e cand bine,cand rau,cateodata papa,cateodata nu...azi n-a vrut numai lapte...n-am ce sa-i fac...acuma facem tratament homeopat,sper sa fie mai bine.

Adra nici noi nu facem la olita.Daca o pun pe ea,incepe sa planga.Da nici nu o fortez,ca n-are rost.Cand va fi pregatita,atunci va face.

Fetelor,nu mai stiti nimic de Roxxy???Scisese la parintii intreaba,ca Matei a cazut din scaunul de masa si nu era chiar ok.Si n-a mai scris nimic de atunci.Sper ca sunt ok.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu am citit de Roxxy

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Neata'
ooo imi pare rau de Roxxy si Matei... sper sa fie bine

Referitor la apa plata ..eu stiu ca nu e bine sa folosesti aceeasi apa mereu ... pt ca iti poate deveni reticent la alt gen de apa... Exact ca si cu tipul de tetina... sa se obisnuiasca cu forma uneia si sa refuze alt gen... Asta chiar e o problema ce nu mi-am puso niciodata

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

De azi intr-o saptamana suntem la tatiiii
Doamneee ca m-am apucat si de bagaje

Poze pitici

Mergi la inceput

Ce ma bucur ca Cecilia e atat de entuziasmata cand il vede pe frate-su... Il cauta mereu cu privirea si cand il vede rade si ii gangure... si Raul cand vede ca il baga in seama incepe sa danseze si sa faca circul si mai mare ... Si de obicei cand iasa Raulito din peisaj incepe sa planga... dar spre fericirea mea ii trece repede..

Referitor la somn... Noi tot timpul am stat bine ..de aia nici nu am mai postat un raspuns .. Noaptea doarme cam 11 ore... ora de culcare variaza si ziua minim 2 ore... si uneori se ajunge si la 4 daca noaptea doarme sub 11 ore ... Si ma bucur ca si Cecilia e si ea hotarata pe somn

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

daca nu ne-ati uitat

nu apuc sa tin pasul cu voi, nici sa va citesc

referitor la apa plata, noi am folosit Bucovina, dar dupa faza cu rinichicii am trecut pe Izvorul Alb, asa ne-a recomandat medicul. Mi-a zis ca Bucovina e o apa dura, am si comparat continutul de saruri si minerale cred, la vremea respectiva de pe sticle.
Cu somnul 21 - 8 ... adica 11 ore + 13 - 15, inca 2 ore, in total 13 ore de somn.

despre noi, suntem super active, am inceput sa ne jucam si cu papusile, le place sa fac eu puzzeluri si ele sa-mi aduca piesele si sa mi le dea, dezordine mare peste tot, numai jucarele si carti( principala ocupatie cititul si scrisul)
Cu rinichii, am fost la eco, Elena mai produce nisisp dar il si elimina, Ana in schimb nu elimina, am ramas pe tratament. Nu stiu daca se termina totul pana in sept. cand vreau sa le dau la cresa... pe 10 aprilie mergem iar la eco si atunci o sa intreb si asta. Ana refuza in continuare cana cu cioc sau pai, Elena ar bea din ele, dar e mai comod din biberonul Anei... Dr. mi-a zis sa le las pe biberon pana trece faza cu nisipul, ca e ff importanta cantitatea bauta.

eu vreau sa le amenajez in curte loc de joaca, m-am hotarat pe casuta, patratul cu nisip... de topogan si leagan mi-e frica ca se lovesc una pe cealalta....

va pupam pe toti si wk placut

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

La noi ninge...

Cand m-am trezit dimineata si am vazut cum ninge,cu fulgi de aia mari si desi,am zis ca visez,ca inca nu m-am trezit.
Acum s-a oprit si bineinteles ca s-a topit toata zapada si e o mizerie...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Ce ma bucur ca Cecilia e atat de entuziasmata cand il vede pe frate-su... Il cauta mereu cu privirea si cand il vede rade si ii gangure... si Raul cand vede ca il baga in seama incepe sa danseze si sa faca circul si mai mare ... Si de obicei cand iasa Raulito din peisaj incepe sa planga... dar spre fericirea mea ii trece repede..

Referitor la somn... Noi tot timpul am stat bine ..de aia nici nu am mai postat un raspuns .. Noaptea doarme cam 11 ore... ora de culcare variaza si ziua minim 2 ore... si uneori se ajunge si la 4 daca noaptea doarme sub 11 ore ... Si ma bucur ca si Cecilia e si ea hotarata pe somn

Poze pitici

ce draguuuuuuuuuuutttttttttt...cred ca sunt adorabili..
hai ca mai e putin si va vedeti cu tati!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> NE DATI UN VOT? MULTUMIM! ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La noi a plouat azi asa ca n-am mai fost in parc "a capii a copa a cate " - adica la copii la copaci la catei. Am fost in schimb prin librarii sa cautam un cadou pentru o fetita de 9 ani. Greu ca are ca preocupari calculatorul, telenovelele si Hannah Montana...

Dar cu ocazia asta s-a facut Sophia cu niste carticele...

mami de Sophia

Mergi la inceput