Cauzele opririi din ev.a sarcinii -3

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns profa spune:

mcrissa,la multi aaaani!!!Sa-ti fie anul asta mai bun decat toti cei de pana acum!!!
miki,bafta maine,murim de nerabdare sa stim ce-ti spune doctorila!!!Ti-ai facut listuta de intrebari?Ca eu asa patesc atunci cand nu-mi fac lista,uit mai tot ce vreau sa intreb,... deh ...
varsta isi spune cuvantul...
la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Dezamagita, dl prof.e genul de dr : "Tu taci si ighiti ce-ti dau". Ma dusai bou si ma intorsai Fulga. I spusai povestea mea cat se uita in dosar, apoi incercai sa scot ceva de la el dar nu-mi iesi nimic. Il intrebai dc tb sa fac si MTHFR, zisa ca nu are rost apoi cand ii spusai ca dr gine mi-a zis sa o fac o shimba " sa o fac". A.. si azi ma uitai mai bine pe biletelul de la gine mai scrie sa fac o mutatie pe langa MTHFR si anume BM33 , asta ce o mai fi? Dupa o discutie de max 5 min plecai cu o reteta pt Thrombo Ass de 100mg sa iau 3/zi si sa revin cu mutatiile facute.

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Profa avusai o lista facuta dar nu-mi fu de folos. Apucai sa spun doar o parte din ce am scris, dupa el nu avea rost pt ca ac APCR spune tot, asteapta mutatiile.
Gagici dc stiti ceva de BM33 spuneti-mi si mie.

Mergi la inceput

miki,chiar speram si eu ca aflam ceva nou si de bine...Problema asta o am si eu,ca nu am gasit inca un hematolog cu care sa pot purta o conversatie mai de doamne-ajuta.Despre dr.Uscatescu,parerile sunt tare impartite,si am citit odata ,zice dr.Tutunaru,ca ea se cam baga in seama,ca nu e hematolog,e doar medic de laborator,acuma nu stiu daca e asa sau nu...Am auzit numai de bine despre dr.Vladareanu,de la Institutul de hematologie din Bucuresti,am vazut-o o data si la TV,si dr. gine al meu mi-a zis ca ar fi bine daca pot sa ajung la ea.Problema e ca dr. hematolog trb sa aiba si o experienta in managementul sarcinilor cu risc de trombofilie,ca eu am fost la timisoara la niste hematologi super,dar mi-au spus ca nu au experienta pe gineco,si nu-si pot da cu parerea.Si sa ma duc la veunul,sa iau de bun ce-mi spune,si sa fiu cam pe langa subiect...

Mergi la inceput

miki,m-am uitat eu acum pe net,dar nu stiu cum sa pun ce-am citit,ca-s batrana si depasita de evenimente...mutatia BM33 e MTHFR,poti sa cauti si tu,am tastat exect asta,mutatia bm33,si mi-a aparut un tabel cu tot felul de analize,si pe la sfarsit,aparea si BM33,in paranteza MTHFR.Asa ca,fa-o si pe aia,ce-ai avut,si ce-ai pierdut,daac o faci...

Mergi la inceput

miki,m-am uitat eu acum pe net,dar nu stiu cum sa pun ce-am citit,ca-s batrana si depasita de evenimente...mutatia BM33 e MTHFR,poti sa cauti si tu,am tastat exect asta,mutatia bm33,si mi-a aparut un tabel cu tot felul de analize,si pe la sfarsit,aparea si BM33,in paranteza MTHFR.Asa ca,fa-o si pe aia,ce-ai avut,si ce-ai pierdut,daca o faci...

Mergi la inceput

Profa merci, ce pierd? Bani
Uite aici mesajul Bubulinei, vb f frumos de o dr Simona Avram
Cand vrei sa dai link copiezi carnatul ala lung de sus http://..... apoi il pui aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

neata!
profa, eu cred ca despre fiecare doctor parerile sunt impartite pe net,inclusiv de renumitul doctor Tutunaru.Asa si cu dr Uscatescu...nici eu nu am ajuns inca la ea dar o vizita nu strica...eu am o cunostinta cu trombofilie,iar dr Uscatescu a diagnosticat-o ,iar pe toata perioada sarcinii a fost si sub supreavegherea dumneaei,iar luna aceasta a nascut un bebe de toata frumusetea.Ea pierduse inainte o sarcina la 12 sapt...Ce sa spun, tipa are numai cuvinte de lauda la adresa dr Uscatescu...dar cum am zis parerile sunt impartite.
Mie chiar dr ginecolog mi-a recomandat-o pe dr Uscatescu.Sper sa ma cheme mai repede la analize,nu peste 3 luni cum imi spusese ginecologul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

miki,multumesc.suntem f mandriiii.am banuit, dar nu vroiam sa se adevereasca.ai patit ca si mine cu gine,profa confer, aia de m-a desfiintat.acu, o sa vad daca pot avea copil ok, sau nu(cum zicea ea).sincer, sunt medici tineri mai avizi de noutati, mai atenti, rasp oricand la tel.etc.astia prof nu suporta sa pui intrebari, inghiti ce zic ei si gata.asa e si endocrinologul meu.cred ca am si enervat-o ca eu nu pot tacea.si ma documentez, citesc, pun intrebari.

mami de Amira, medaliata cu argint la concursul de dans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eu am fost si la uscatescu si la avram. fiecare s-a uitat pe analizele ei. dar intre cele 2 prefer dr uscatescu cel putin mi-a recomandat un tratament profilactic, in conditiile in care dr. avram vazand ca mi-a iesit rau doar un indice a zis sa ma reintorc daca mai pierd inca 2 sarcini ca normalul e de 3 . asa ca in ceea ce ma priveste desi am ajuns la numarul norocos de 3 incerc sa o evit... de comunicativa este comunicativa...

Mergi la inceput