Cauzele opririi din ev.a sarcinii -3
Raspunsuri - Pagina 17
mcrissa spune:
daca voi ziceti ca pregnylul coaguleaza sangele, apoi io nu mai inteleg nimic...Tutunaru da pregnyl in primele 12 saptamani de sarcina pentru fluidizarea sangelui.
Cea mai arzatoare dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
danny1 spune:
mcrissa,nu stiu ce sa zic.....si eu am luat hormoni la inceput dar ei nu m-au ajutat sa mentin sarcina de data asta. fetelor, eu cred ca nu stiam toate problemele, nu aveam tratamentul corespunzator si de aia am pierdut.
mami de
miki-miki spune:
Mcrissa LA MULTI ANI!! Multa sanatate !
In prospect scrie la contraindicatii: "Tumori hipofizare, ovare polichistice sau alte tumori gonadice, boala tromboembolica manifesta sau in antecedente; nu se foloseste la femei inainte de 18 ani."
Nu stiu dc mai am acasa un prospect de Pregny, stiu ca at cand l-am facut l-am citit si scria mai mult de reactii adverse/ contraindicatii.
Maine ma duc la hematolog cu tot dosarul meu stufos sa vad ce-mi spune.
Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )
danny1 spune:
adevarul e ca si la utrogestan se atentioneaza in leg cu sarcina.ce sa mai zis de metylprednisonul pe care mi l-a dat mie.....gine zicea ca la toate medic pun atentionari la sarcina ca sa fie dati in judecata si sa plateasca despagubiri uriase.cica s-a intamplat.of ca nici nu mai stim ce sa luam si ce nu.
mami de
miki-miki spune:
Ac medicamente se pot lua dc faci heparina dupa ovulatie sau implantare. Chiar acum am citit la FIV in Europa ca Pisix face Fraxiparina (heparina cu masa moleculara mica) fara sa aiba pb de trombofilie. I s-a dat pt ca se stie ca trot tratam de stimulare coaguleaza sangele.
danny1 spune:
miki, te asteptam cu vesti.buneeeeeeee.
schimb semnatura, ca asa a zis fiica-mea.
mami de Amira, medaliata cu argint la concursul de dans.
miki-miki spune:
Danny merci de urari, si eu deabia astept sa-l cunosc pe dr, viitoarea mea sarcina va depinde de tratam dat de el. Am auzit ca e si prof universitar, deci tb sa fie ceva de capul lui, adica sa stie mai multe decat mine
Felicitari printesei Amira!!!! Vai.....ce fumos tb sa fie ai o printesa dansatoare. Vreau si eu, mi-o dai mie?