Cauzele opririi din ev.a sarcinii -3
Raspunsuri - Pagina 15
miki-miki spune:
Liliana primul CM dupa avort poate veni putin mai intarziat.
Danny sa nu iei AC pt ca nu ai voie. Pt chisturi poti lua extract de zmeur+extract de coacaz . Iti dau nr de tel al unei asistente de la Fundeni pe care o poti suna, am auzit ca e f amabila.Tb sa-ti faci PM ca sa-ti pot da nr de tel.
Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )
mcrissa spune:
miki am auzit ca m-ai strigat
eu de luni de cand am primit vestea cu chistul de 5 cm jumatate sunt rau de tot in butoi.parca nu mai am chef de nimic.am plans cateva zile, iar acum m-a cuprins asa o nepasare.am comandat Medyn Forte din Germania pentru MTHFR si iau o pauza cu analizele, dar nu de tot, mai fac si Factorul V Leieden si apoi stop.
nici nu ma simt foarte bine, ca iau duphaston pentru chist si imi e rau de al el...
Cea mai arzatoare dorinta
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
criss_85 spune:
miki
nu danny intreba de AC ci eu
cert este ca nu stiu daca am probleme de coagulare,sindrom antifosfolipidic,dar din ce am vazut eu,fibrinogenul ala asa mare,ma duce cu gandul acolo.nu cred ca voi lua AC,fiindca atunci chiar ca vor iesi aiurea analizele si voi fi de tot in ceata.
astept si acel nr de tel pe PM,dar ma interesa si o adresa de mail a dr Uscatescu.din ce am auzit tine legatura cu pacientele si pe mail,asa pot sa-i spun exact problema si sa vad ce-mi recomanda ea,cat timp sa mai astept pana sa ajung la ea...
am scris si la subiect legat de trombofilie,unde mai multe fete sunt pacientele dr Uscatescu,poate ma ajuta ele sa fac rost de adresa de mail a dr.
danny1 spune:
miki, raspunsul era pt criss, dar ms oricum.sunt de acord cu tine.nu AC!!!!!!!!ci zmeur...da, f bun.cum sa-mi fac PM?tare mi-e teama ca o sa ajung la bucuresti la tutunaru.ca e singurul care da imunoglobulina in sarcina cu tiroidita autoimuna.
mami de
miki-miki spune:
Scuze pt confuzii, am un defect maaare, nu retin nick-rile noi
Pasi pt a va face PM.
-tb sa fiti logate
-in meniu (stanga sus) click pe mesaje private
-click pe options
-bifati activeaza mesaje private
-bifati dc doriti sa primiti pe mail semnalizare ca aveti ceva in casuta
-trimiteti modificarile
Mcrissa mi-a fost dor de tine. Nu-ti face pb ca-ti va scadea de la duphaston. Eu am chist endometriozic exact in mj ovarului stang, la eco arata ca un ou cu galbenus, deci inoperabil si in 2006 avea 34mm , inainte de sarcina avea 18 mm iar la chiuretaj 11 mm. Dc e de natura foliculara scapi de el intr-o luna . Mai poti lua acum zmeur + coacaz cate 2 fiole din fiecare /zi. Din astea iau si eu acum.
Eu nu stiu ce sa fac, dc sa-mi mai fac si MTHFR , mi-am zis ca ce rost are sa dau banii pe o anal unei mutatii care se sustine cu vitamine dc eu fac clexan pt Leiden dar acum imi dau seama ca e imp sa vad dc o sa am lipsa de ac vitamine in sarcina pt ca dc e asa bble meu o sa aiba pb.
Luni ma vad si cu hematologul dc il gasesc in spital, sper sa ma lamureasca.
Profa iar nu-ti merge calc?
danny1 spune:
ms, miki.acu o analiza in plus sau minus tot aia.daca nu au efecte secundare B-urile in sarcina, luandu-le si cand nu exista nevoie, nu-i musai.faci cand ai chef.daca ai chef.
fetelor, daca vom reusi hai sa ne intalnim in mijlocu tarii.sa ne vedem, cu mogaldete.
mami de
miki-miki spune:
Criss85 cu multa placere.
Danny nu prea am chef pt ca luna asta am dar vreo 7 mil pe analize si mai am de facut altele infectuoase din sange care ma costa vreo 3 mil si dc mai pun si balaria asta saracesc de tot. Zice sotu ca nu mai vrea bb. O sa-l intreb si pe hematolog sa vad ce zice.
cris_81 spune:
Buna fetelor!
Miki7 mil???? intr-o luna??/, pai si CAS de ce mai platim. Sau tu nu ai facut analizele in spital Eu le-am platit doar pe cele de la partic
Dar cu drumuri la Buc tot acolo cred ca am ajuns.
Vape toate.
Este cineva la dr. Tutunaru?
LucaLuca spune:
Da, la trei luni dupa pierderea de sarcina. Altfel, sangele este inca perturbat hormonal.
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/