Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)
Raspunsuri - Pagina 8
Floric spune:
Buna harnicutelor. Cu tot respectul pentru voi dar imi este imposibil sa citesc din urma, credeti-maOcupatia de baza s-a schimbat.
Multe kg inainte pentru micuta Luana. I-as da un pahar de lapte de la mine sa cresca mai repejor.
Din cate am citit Joanna inca nu a nascut, in schimb Mihaela, din Galati, da.
Am zis ca revin cu detalii despre nastere. Acum zic ca parca nici nu a fost, imi este dor de miscarile din burtica.
Am avut anestezie generala, dupa care mi=am revenit super repede, imediat, din sala de operatie. LApte de asemenea am avut imediat. dupa operatie am abaut ceai pentru stimularea lactatiei si chiar a functionat.
Nefericirea a fost ca bebe a stat un pic stramb cu piciorusul stramb in burtica si va trebui sa facem mai mutl masaj sa il indreptam daca nu va trebui sa apelam la medic ortoped. MA rog la Dumnezeu sa ne ajute sa fie bine. Sa nu mai trec prin spitale si doctori ca innebunesc.
Desi a luat nota 9 la nastere, dr neonatolog a considerat ca trebuie sa dstea un pic la incubator asa ca atata timp cat am stat in spital bebe a stat la caldurica.Dar a fost bine.
Acum suntem acasa, ne pregatim sa facem prima viyita la medicul de familie ayi la ora 3.
Stiu ca nu am noima in scris dar asa am un haos in cap. Nu stiu alte fete cum sunt dar eu ma simt tare ametita dupa ce alaptez. Voi intreba dr azi ce se intsampla si ce trebuie sa fac.
Va pup pe toate. Multa sanatate.
Mami de Rares
aris26 spune:
LUANA - la mai mare!
fetelor, am primit wrap-ul de la nandu. am trimit instructiunile pe mailul comun. Ana-Maria parca(sper ca nu greshesc)mia spus ca pierduse cd-ul.
ma gandeam ce buna ar fi o papusha sa fac nishte probe
38+
poze
AMR 11 de zile
olishka spune:
Raaluca daca e asa cum zici tu o sa-mi fac proviziile de pe-acum. O sa vb si cu ginecologul sa vad ce zice si el.
Olga 33+ David
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Denisamada, Kea multumesc. Dar banuiesc ca la anticonceptionale n-o sa am restrictie. Eu imi doresc inca un copil, dar sa fac o mica pauza mai intai |
Eu intelesesem ca e vorba de antibiotice. In ceea ce priveste anticonceptionalele, cel mai bine vorbesti cu ginecologul. Din cate stiu eu merg cele care contin doar progesteron, fara estrogeni.
Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani
Kea spune:
aris, fa o papusa dintr-o paturica. O rulezi, o legi ca si cum ai infasa copilul, ii pui o basmaluta...
34+
Manuela77 spune:
citat din mesajul lui Kea Daca la nastere are cel putin 2800 g e in regula din punctul meu de vedere. Eu zic merci si de alea, ca mai are timp sa puna, ce ma ingrijoreaza in continuare e circumferinta abdomenului. Ce pot face eu sa creasca? 34+ |
Kea, ma bucur ca e de bine si il lasa sa stea in burtica! Nu mi se pare asa de micutz...eu nici nu stiu cat are al meu...dar am mare incredere in el, il simt activ si asta ma linisteste .
Lichidul va creste daca reusesti sa bei suficient, sunt sigura.
La greutate cam asta ar fi si targetul meu... Doamne ajuta sa creasca amandoi cat de bine!
In legatura cu circumferinta abdomenului ...nu stiu ce sa zic...si eu intreb si citesc de zor. Se pare ca odihna...si pe cat posibil pe partea stanga...e sfanta...alimentatia consistenta si oxigenare suficienta. Daca mai aflii ceva, please spune-mi si mie .
Manu 36 Radu
Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ayla21 AVEM 2 KG! |
FELICITARI!!!!!
citat din mesajul lui chatoneldenisamada, suna-i la primarie si intreaba-i direct, uite : Adresa: Str. REVOLUTIEI nr. 1-3, cod postal 130011 Tel. 0040-245-611222; 0040-245-613928; 0040-245-611378 Fax: 0040-245-217951 E-mail: primar@pmtgv.ro Adresa paginii de Internet: www.pmtgv.ro |
Multumesc, chatonel. Site-ul ala e varza. De fapt... ia sa incerc sa il deskid si cu altceva, sa nu am surprize. O sa incerc sa ii sun, parca vad ca ma pun sa imi fac alt card la cine stie ce banca.
AMR 6 saptamani
Manuela77 spune:
Luana felicitari tie si mamicii tale!!!
Sunteti grozave, aveti toata admiratia mea.
Manu 35+ Radu
Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Raaluca Cineva intreba DESISAMADA (parca) de bancile cu care lucreaza primaria tgv. DIn cate stiu eu lucreaza ca si fosta Directie de munca si solidaritate sociala -transformata acum in agentia de munca si presatatii sociale adica : BCR, BancPost, Reiffeisen, BRD... atentie la ING-nu prea sunt multi care lucreaza cu ei... si la banci gen Banca romaneasca, OTP Bank... In orice caz, cu BCR si BancPost lucreaza foarte multe. Incearca un telefon. |
Merci. BRD ar fi OK sau Transilvania... Ii sun.
Edit: Se pare ca Directia de asistenta sociala si protectia copilului se ocupa de kestia asta... Bineinteles ca "vineri seara" nu mai raspunde nimeni!
AMR 6 saptamani