Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)
Raspunsuri - Pagina 7
chatonel spune:
denisamada, suna-i la primarie si intreaba-i direct, uite :
Adresa: Str. REVOLUTIEI nr. 1-3, cod postal 130011
Tel. 0040-245-611222; 0040-245-613928; 0040-245-611378
Fax: 0040-245-217951
E-mail: primar@pmtgv.ro
Adresa paginii de Internet:
www.pmtgv.ro
Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 14
Toulouse, la ville rose
Kea spune:
Manu, dupa ce alaltaieri mi-am facut si bagajul de spital, la gandul ca poate trebuie sa ma interneze sa nasc, ieri dupa doppler, m-am mai linistit putin. Mi-a zis ca lichidul e mai putin, dar nu-i ingrijorator de putin si merg din nou la control saptamana viitoare. Asta m-a linistit oarecum, dar mi-a zis ca bebe putea sa fie un pic mai mare. Are numai 2 kg, cam cu 200g mai putin decat ce am gasit prin carti. Daca la nastere are cel putin 2800 g e in regula din punctul meu de vedere. Eu zic merci si de alea, ca mai are timp sa puna, ce ma ingrijoreaza in continuare e circumferinta abdomenului. Ce pot face eu sa creasca?
34+
chatonel spune:
wowwwwwwwwwwww, felicitari si tie si bebelinei !!!
Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 14
Toulouse, la ville rose
olishka spune:
Bravo Luana!!! Tine-o tot asa!!!
Doranna multumesc O sa ma mai interesez si eu pe aceasta tema.
Olga 33+ David
Raaluca spune:
OLISHKA, singurele anticonceptionale recomandate in perioada alaptarii se numesc EXLUTON si prin nov 2008 a fost mare criza. Eu am cumparat pentru o prietena dar m-am plimbat pe la multe farmacii.
Iata aici prospectul
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1243
In ceea ce priveste celelalte medicamente sunt restrictii legate de timpul de injumatatire. As zice ca sunt restrictii chiar mai mari decat la sarcina dar nu trebuie sa te sperii. Unele se elimina mai repede din lapte astfel incat poti sa alaptezi la cateva ore dupa ce le-ai luat. Altele se elimina mai greu asa ca trebuie sa astepti si 10 ore...
O sa-ti spuna pediatrul daca e cazul.
Sper sa nu ai nevoie!
CATIV ,KEA pofta buna!
Intre noi fie vorba, cu mazarea n-am avut niciodata probleme dar e bun sfatul OLGAI sa mancati cu masura.
Cineva intreba DESISAMADA (parca) de bancile cu care lucreaza primaria tgv. DIn cate stiu eu lucreaza ca si fosta Directie de munca si solidaritate sociala -transformata acum in agentia de munca si presatatii sociale adica : BCR, BancPost, Reiffeisen, BRD... atentie la ING-nu prea sunt multi care lucreaza cu ei... si la banci gen Banca romaneasca, OTP Bank...
In orice caz, cu BCR si BancPost lucreaza foarte multe. Incearca un telefon.
37+Lena
gigelica20 spune:
Gata, am vb cu dr din nou. E ok 13 cu 7, deci pot lua un paracetamol.
Mama soacra ma pune sa fac inhalatii cu musetel sau sa ma leg cu o carpa inmuiata in spirt, dar nu imi place nici una dintre variante...asa ca, raman la paracetamol.
Nu am spus tot adevarul: cand am coborat la farmacie sa imi iau tensiunea..mi-am cuparat si o prajiturica, pe care am papat-o deja.
Gigelica +36 Victor-Andrei