Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Mi-ati facut si mie pofta de conopida si fasole asa ca trebuie sa imi rog mama sa imi satisfaca si aceste pofte.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Draga Denisamada,1. De cand sunt gravi, am mancat tot ce nu mancam inainte, inclusiv pacatoasa de fasole. Mazarea nu-mi place in mod special dar...mi-a venit un miros de la vecina de jos, am banuit ca e mazare si ...gata pofta2. In legatura cu bancile...nu stiu ce sa-ti spun acum dar incerc sa aflu.37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Fetele, ma doare capul ingrozitor!

Am luat dimineata un paracetamol si mi-a trecut...pentru o vreme durerea. Acum a revenit parca ma tare.

Sa mai iau un paracetamol?

Gigelica +36 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Inapedra LA MULTI ANI!!! Nastere usoara si bebe sanatos si papacios!

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Apropos, cand alaptam nu avem voie sa luam pastilute, antibiotice?

Depinde de antibiotic. In general gasesti in prospect daca pot fi sau nu administrate in timpul alaptarii. Sau mai caut eu prin carticele, ne lamurim noi pana la urma.

Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Kea eu nu gatesc (inca - o sa invat cu siguranta cand s-o face bebe mai mare), dar poti sa intri la acest subiect http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=13. Eu deja mi-am salvat cateva retete si am gatit vre-o 2. Poti sa intri la "Ce gatim azi" - cu siguranta o sa te inspire cineva.

Olga 33+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

gigelica, nu vreau sa te sperii, dar la mine in pliante scrie ca daca ai dureri de cap care nu cedeaza, sa mergi la medic.

pisigri si eu stiu ca la copiii alaptati exclusiv, e normal de la 10 scaune pe zi, la 1 la...multe zile. Si daca face rar, trebuie sa te uiti la consistenta, nu inseamna neaparat ca e constipat. Am citit ca laptele de mama se poate asimila foarte bine, de aici lipsa scaunului cateva zile.

Olga, eu stiu ca restrictiile la medicamente sunt ca cele din perioada sarcinii.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Denisamada, Kea multumesc. Dar banuiesc ca la anticonceptionale n-o sa am restrictie. Eu imi doresc inca un copil, dar sa fac o mica pauza mai intai

Olga 33+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

gigelica, nu vreau sa te sperii, dar la mine in pliante scrie ca daca ai dureri de cap care nu cedeaza, sa mergi la medic.

34+

Kea, mi-am sunat medicul si mi-a zis sa imi iau tensiunea. Daca e mare...e de rau. Daca e ok, pot sa iau un paracetamol.
Am coborat pana la farmacie si mi-am luat tensiunea: 13 cu 7. Eu zic ca e ok, dar astept sa ma sune dr cand iese din operatie ca sa stiu ce am de facut.

Ideea e ca banuiesc ca ieri am tras putin curent, caci durerea de cap e focalizata doar pe partea stanga si mai mult pe frunte, in dreptul sinusului.

Gigelica +36 Victor-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Gigelica, incearca cu algocalmin. Si eu experimentez dureri de cap de 2 zile si-mi trece cu o pastila. Medicul meu a zis ca e ok dak iau una pe zi maxim dar sa nu exagerez

35+ Damian Codrut Andrei
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

olishka, uite ce scrie pe prospectul unor anticonceptionale:

La utilizarea contraceptivelor in perioada de alaptare , trebuie sa se tina cont de efectul de reducere si modificare calitativa a secretiei de lapte produs de estrogenul din formula si de trecerea acestuia în laptele matern.

o prietena mi-a spus ca exista unele speciale pentru perioada alaptarii, cu o cantitate mai mica de estrogen

Dorana 37

Mergi la inceput