Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)
Raspunsuri - Pagina 5
Raaluca spune:
Pisigri, nu sunt inca mamica dar pot sa lansez niste raspunsuri asa cum le-am asimilat de la medicul meu, neonatologul finutzei mele si mama acesteia.
1. De acord cu Galushca
2. Habar n-am
3. In ceea ce priveste alaptarea exclusiva regula este ca NU EXISTA REGULI. Daca bebe cere de 20 de ori pe zi, de 20 de ori il alaptezi.
Iata cateva informatii legate de alaptare de la mamica unei fetite de 1 an si 4 luni care a alaptat exclusiv pana la 6 luni si inca mai alapteaza.
http://adrabell.blogspot.com/2008/11/7-8-legende-despre-laptele-matern.html
Succes si nu te lasa constransa de reguli s
37+Lena
cativ13 spune:
Apropo de subiectul cu fasolea dezbatut aseara...oare mazarea are aceleasi efecte? parca ma incearca o poftadar ma tem de consecinte
aris26 spune:
neatza gagici
am patit-o si eu cu insomnia pt prima datam-am trezit ca nebuna la ora 5 noroc ca am adormit pe la 7 pana la 10.30.
mi-a venit wrap-ultrebuie sa ma montez sa ma imbrac si sa ma duc pana la poshta.
shasa - felicitari pt rezulatatele bune...hihihi si al meu e marishor. luni de abia ashtept sa vad cat s-a facut si ce mai face colul meu minune, daca tot nu s-a scurtat cred ca ma apuc de alergari prin curte...ca vorba ta, vai de fundul meu daca sta peste termen
leeloo - esti dementiala! stralucesti prin fiecare por
ayla - ei, asa da! de cand ashteptam nishte poze...mai ales ca ai ce sa ne aratzi
inapreda - LA MULTI ANI!
38+
poze
AMR 11 de zile
chatonel spune:
Neata tufete
Merci pt cafea, denisamada!
Raportez: nimic nou pe fruntul de vest, soare magnific, previziuni de promenada, lenevie si cam atit
Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 14
Toulouse, la ville rose
Raaluca spune:
La multi ani INAPREDA
CATIV, la fasole verde nu e asa periculos. Eu n-am avut probleme dar nci nu cred ca mai mananc si astazi.
In ceea ce priveste mazarea, baloneaza si da senzatia aia de "prea plin" dar eu n-am avut niciodata gaze de la ea.
37+ Lena
danonique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Neatza, ca am prins si noi un moment mai liber... intrebari pt mamici care alapteaza si care au bebei un pic mai mari : 1. cit de des au scaun daca ii alaptati exclusiv? sau cit de des e normal sa aiba scaun? 2. exista vreun puseu de crestere la virsta de aprox o saptamina? 3. daca ii alaptati exclusiv si au momente cind cer de mincare la ....jumatate de ora dupa ce au terminat de supt, le dati? multam fain - nu am timp sa caut pe net... va pup, va urez sarcini usoare in continuare, nasteri si mai usoare, bebei sanatosi si mincaciosi si "lapte-n tzitzi", ca in "Capra cu 3 iezi" a lui Creanga... if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Inapedra LA MULTI ANI!!! Iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos.
Raaluca ma bucur ca ai trecut cu bine noaptea si multumesc pt sfaturile cu bagaju. Eu vreau sa-mi iau rezerva la spital si ma gandeam ca acolo n-ar avea ce sa comenteze. Dar mai cercetez
Shasa felicitari pt bebe grasunel si in grafic.
Galushka iti doresc sanatate muuulta.
Apropos, cand alaptam nu avem voie sa luam pastilute, antibiotice?
Ayla esti f frumoasa Cum se mai simte Alex?
Cativ13 eu una dupa patania mea nu m-as baga nici la mazare. Dar poate tu reactionezi bine...ai putea sa incerci in cantitati decente
Of eu iar am avut o noapte groaznica...iar m-am trezit cu burta pe partea stanga, iar pe dreapta eram fotomodel. Chiar nu mai pateste nimeni asa ceva? Pe mine ma sperie f tare.
Va pe toate
Olga 33+ David
danonique spune:
citat din mesajul lui cativ13 M-am trezit de dimineata cu o durere crunta de spate, care se ducea usor pe picioare. Contractii nu am avut dar....nu e timpul trecut. Am 37 de saptamani, o fi vreun semn ca fetita mea vrea sa vina? |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
denisamada spune:
citat din mesajul lui cativ13 Apropo de subiectul cu fasolea dezbatut aseara...oare mazarea are aceleasi efecte? parca ma incearca o poftadar ma tem de consecinte |
Nu cred... desi recunosc ca nu am experienta personala cu mazarea, nu prea consum...
Cativ, vad ca esti din Targoviste, as avea si eu o intrebare. Am mai intrebat 2 fete din Tgv, dar nu am primit nici un raspuns pana acum... poate stii tu... Intrebare: cu ce banca lucreaza primaria din Targoviste, adik unde trimit banii aia pe care ni-i dau pt bebe. Stiu ca se pot lua si pe card, dar presupun ca au ei bancile lor "agreate", nu ne lasa de capul nostru. Intreb pentru ca eu locuiesc in Bucuresti, dar am buletin de Tgv si va trebui sa facem kestiile astea la Primaria Tgv. Deocamdata eu sunt "greu deplasabila" si nu am mai ajuns nici in Tgv, d-apai la primarie, sa intreb.
Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani