Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(92)
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
INA PREDA, LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!
Luana ,la cat mai multe kg !!!!
Galushca, Ayla m-am mai linistit cu apa minerala, mi se parea ca sunt o mama denaturata dar sincer nu pot renunta la apa minerala mai usor am renuntat la fumat ; plus ca aud o gramada de copii au colici si mamele sigur nu beau apa minerala, bebelina mea s-a obisnuit din burtica !
O sa incerc macar sa renunt la Borsec in favoarea alteia mai putin acidulate ; voi de care beti ?
Pisigri, si bebelina mea face caca si de cate 7-8 ori pe zi , o alaptez exclusiv de la san;cu mnacarea deasemena cere si la 1/2 ora dar are si momente cand doarme 4 ore
la toate viitoarele mamici iar la cele actuale : sa aveti parte si de odihna !
Mamica fericita de Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
cativ13 spune:
Ayla, felicitari pentru cele 2 kg!!!sa se adune cat mai multe Floric, cu siguranta se va repara piciorusul puiului tau, stai fara grija. Denismada, la Tgv nu mai functioneaza nimic de joi dupa pranz, adica functionarii de pe aici incep week-endul ,,un pic" mai devreme, asa ca...asteapta pana luni, dar nu foarte de dimineata ca de, doar a fost week-end prelungit pt INAPREDA37+
olishka spune:
Floric multa sanatate lui bebe Rares. O sa fie bine cu siguranta
Novus poti sa incerci o apa minerala light, care este acidulata f putin (eu beau Carpatina si mai era Biborteni parca)
Olga 33+ David
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Galushca, Ayla m-am mai linistit cu apa minerala, mi se parea ca sunt o mama denaturata dar sincer nu pot renunta la apa minerala mai usor am renuntat la fumat ; plus ca aud o gramada de copii au colici si mamele sigur nu beau apa minerala, bebelina mea s-a obisnuit din burtica ! O sa incerc macar sa renunt la Borsec in favoarea alteia mai putin acidulate ; voi de care beti |
Partial decarbozificata: Perla Harghitei sau Carpatina.
Cativ.
Denisa-Madalina 34+ cu Adela-Marisa
AMR 6 saptamani
carmenada spune:
la toate fetele, eu sunt inca in spital dar am facut rost de net . Sunt in sapt 36, am constractii destul de multe si dese fac perfuzii cu gynipral continuu. incercam sa mai rezistam macar o saptamana sa mai creasca bebe ca saptaman trecuta avea doar 2,300. Nu am apucat sa citesc ultimele 4 capitole pt ca de abia am obtinut conexiune de net, am intrat sa va anunt ceva.
azi la ora 2 a nascut SILVIA4, o fetita alba si frumoasa cum zice mami, 2,850 kg, 49 cm, cezariana, nu stiu scor apgar
Carmen 35+
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenada azi la ora 2 a nascut SILVIA4, o fetita alba si frumoasa cum zice mami, 2,850 kg, 49 cm, cezariana, nu stiu scor apgar |
Felicitari mami ,bine ai venit bb de Silvia.Refacere rapida te asteptam cu poze si povestea nasterii!!
Carmenada sa te ajute DD sa mai rezistati cat mai mult ca sa creasca si bb
35+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
Kea spune:
Hei, Silvia, felicitari, sa creasca fetita mare, sanatoasa si sa fie frumoasa ca mami!
Carmenada, tinem pumnii stransi sa mai stea bebe in burtica si sa mai puna putina grasimica pe el!
34+
cativ13 spune:
Felicitari Silviei pentru fetita frumoasa! Cu siguranta, asa vor fi toate fetitele-ghiocei si toti baieteii, nu? Frumosi, sanatosi, mancaciosi si neplangaciosi. Imi poate da si mie cineva parola pt contul comun si niste indicatii de unde pot lua muzica adaugata de Ayla? Va multumesc si37+
Gina2008 spune:
SILVIA felicitari! INAPREDA la multi ani!
PISIGRI, asta cu alaptatul e si dilema vietii mele. Al meu bebe, incepuse, dupa 5 zile sa isi faca cat de cat un program. Adica manca foarte des si statea la san foarte mult - o ora si jumate, chiar 2 ore - apoi dormea (o ora, 2 ore sau chiar 4 ore). Il alaptam tot asa, ori de cate ori cerea. Cu cat il alaptam mai des, cu atat venea mai bine lapticul. La inceput m-am plans fetelor pe aici ca nu aveam lapte. Dar apoi a venit. Acum ma dor sanii daca nu alaptez cateva ore... Renuntasem la a-i da completare lapte praf, cum ii dadusem in primele zile.
Acum 2 zile a venit doctorita pediatra. Si a zis ca nu e bine. Ca trebuie sa manance din trei in trei ore si ca daca doarme, trebuie trezit. Ceea ce am si incercat de atunci sa fac. A fost dezastru. O zi si o noapte a fost haos... copilul agitat, nu mai sugea cum trebuie. Sugea dar parea ca nu se satura. Ceea ce se intampla si acum. Azi am cedat si i-am dat iar lapte praf. Suge doua ore si apoi daca il iau de la san, plange si cauta sanul. E adevarat ca laptele are o consistenta apoasa, asa, nu stiu cum sa descriu... iese apa apoi se albeste daca insist...
Nu stiu ce sa mai fac. Sa o ascult pe pediatra sau sa ma ascult pe mine si sa-i dau cat vrea, cand vrea. Adica sa revin la programul initial. E adevarat ca stateam mai mult cu el la san. Dar capul meu asta neexperimentat zice ca e un copil de 11 zile care nu stie ce e ala program si ca program poate ar trebui facut dupa o luna, o luna si jumatate. Nu stiu ce sa fac. Poate mamicile cu experienta imi pot da un sfat.
Gina de CALIN NICHOLAS
Adee spune:
Ayla felicitari pt progresul micutei printese
Silvia felicitari si refacere rapida
39+Ariana
poze