Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Buna dimineata! anyone?

Ce bine am facut ca m-am culcat devreme, adica la 12
Radu dormea de la 8, si azi la 7 mi-a dat trezirea. N-am foit nitel, pana s-a dezmeticit si mami apoi bibile urias... si in timp ce deschideam si eu calculatorul m-am trezit cu Teo peste noi.
"hai a mami, dicolo".
Da el o tura, muta TV pe minimax si gaseste pe masa un doi de plastic (o figurina in forma de cifra doi, de la un puzzle) si-mi zice mirat "am adus un dooi?" "asa e doi, si asa e cici"
Apoi si-a aranjat doua telecomenzi la marginea mesei si a inceput cu "atentie se inchid usile" "deschide usile" "coboi?"
E atat de scump ca nu ma mai satur de el. Acum s-a cocotat la mine in brate si vede pe calculator ursuletul din reclama Nestle din dreapta paginii si zice "usu mic abatu"...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Buna dimineata!

Khristin, foarte buna reteta de cartof dulce + broccoli, am notat-o. Multumesc! Te rog imi spui cum faci si piureul de avocado, ca eu i-am dat lui Victor asa crud, dat prin blender, dar... a fost un fiasco total.
Si inca ceva... ce e rutabaga si butternut squash-ul?? Gasim si pe la noi??

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Babymom, ai putea sa-mi spui daca e OK sa-i inversez masa de fructe si cea de cereale, adica sa-i dau cereale dimineata (pentru ca nu prea bea lapte iar dimineata mananca cel mai bine) si sa-i dau fructele cu branza dupa masa la 18?

Anca, sigur ca poti sa inversezi mesele. Faci cum ii e mai bine puiutului.

LA MULTI ANI MAMEI TALE!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

La multi ani, Carla!!!!!!

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata....??ALexia a dormit mai bine,s-a culcat ca niciodata la 8.30 si s-a mai trezit la 1 sa manance si apoi iar somn pana la 4,iar papa si apoi somn pana la 7.30..de atunci suntem pe baricade ,sper sa o culc ca deja maraie.

Carla..sa cresti mare si sanatoasa!!

si mamei.

Babymom ce mi-a placut cum si-a inceput diversificarea piticul..copil cu personalitate stie ce vrea

Khristin ce mai faceti?Va diversificati?Andy a inceput sa manance mai bine..sper sa-l si tina.

Cosmy nici eu nu stiu de taiere motzului in Ardeal

Piolica a mancat chiar k Elsa..acuma las-o sa se obisnuiasca cu gustul,e ceva nou si diferit ptr ei,cred ca e tare greu

Ankussa ia uite ce reteta yammy a scris Khristin

Babytza ce face soricelul?Tot in 'puseu'?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumim Eva & Luca . LuvU2

Andy

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Aseara, la Cristina Cioran (sunt fan!!!) a fost invitata Bianca Brad. M-a impresionat rau de tot, si acum sunt "afectata".
Cand eram copil si Bianca defila in fesele goale pe la diverse concursuri, nu imi placea de ea din niciun punct de vedere, mi se parea o fatza frivola. De ceva vreme nu conteneste sa ma surprinda. E o fiinta deosebita pt tot ce face. O admir si imi place muuuuulrt de ea. Iar povestea ei, asociatia ei...ooooffff iar m-am spart de plans

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata buna mamici si bobocei

Piciul continua sa ma uimeasca la cat papa L-am lasat sa doarma aseara nu l-am mai trezit pt baita ca dormea asa de frumos si relaxat....Asa ca a bagat somnic de la 8 seara pana la 4 cand burtica lui era revoltata A papat si el asa , finut , cam 210ml lapte apoi a mai gangurit putin spre deliciul lui tati( ca el s-a ocpat de pici). Pentru prima oara a dormit pe burta !!!! Adica toata noaptea si se pare ca ii place la nebunie. Eu am mai incercat sa il pun asa si tati insista la greu de cand a vazut-o pe Mara a Nadinei. Dar daca puiul nu vroia , nu era chip sa doarma asa. Na ca acum a fost alegerea lui si ii place rau
dimineata la 8 a mai basculat putin(140g) piure de cereale si acum se joaca.

Felicia traiasca mancaciosul Pe voi chiar nu va ia nimeni Nu degeaba e el Ventuza de la nastere

Kristin yami yami reteta de sweet potato , o sa ii fac si eu ca deja papam cartoful asta si ne place , doar ca in loc de untic o sa ii pun ulei de masline.

Carla de Anca , Tudor de Simof , Mario de Maryb , Radu de Onutzu

Am fugit la el ca tipa , ma striga

Edit: Ada multam de cafea , e tare buna in dimineata asta

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Aseara, la Cristina Cioran (sunt fan!!!) a fost invitata Bianca Brad. M-a impresionat rau de tot, si acum sunt "afectata".
Cand eram copil si Bianca defila in fesele goale pe la diverse concursuri, nu imi placea de ea din niciun punct de vedere, mi se parea o fatza frivola. De ceva vreme nu conteneste sa ma surprinda. E o fiinta deosebita pt tot ce face. O admir si imi place muuuuulrt de ea. Iar povestea ei, asociatia ei...ooooffff iar m-am spart de plans

Eva, si eu aveam aceeasi parere despre ea, pana cand, gravida fiind in primele saptamani de sarcina, i-am aflat povestea trista despre fetita ei; stateam si citeam ( buna lectura pt. o gravida! ) si udam tastatura de plans.
Ce sa faci, s-a mai maturizat si ea...

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza, neata!! Sar'na de cafea, fetele!

Preety, ideea nu e sa bati/freci cerealele intr-un fel anume, ci sa pui o mai mare cantitate de cereale in lapte, ca sa nu mai fie lichide....

CosmyB, daca vrei supa si vrei sa se pastreze vitaminele, fa asa: gateste legumele la aburi si adauga apa plata pana cand se transforma in supa/zeama... o poti strecura putin, daca ti se pare ca nu e ok cu prea multe legume...

Babytza si pe tine si pe soricel papacios!

Lidia, eu vreau sa ne vedem, dar nush cand mai ajung in IOR, ca depind de altii mereu . Da-mi nr tau de tel pe PM, sa ne anuntam, daca esti de acord. Multumesc!

Anamona, noi nu am inceput diversificarea decat de 2 saptamani si o luam catinel, dar bebeii tot frumos miros. Da, s-a mai dus putin mirosul de laptic, dar mirosul lor specific de bebe tot acolo e....

Despre schema dnei. Culcer... nici mie nu imi plac multe de pe acolo. E exact schema de diversificare adoptata de mama ptr mine si fratele meu. Adica o schema de acum 20-30 de ani, de pe cand copiii se diversificau de la 2-3 luni. Nu e rea, dar nu e in totalitate ok.... s-au mai schimbat multe de atunci.... eu am ales sa incep cu cerealele, chiar daca hunii mei sunt pufosi, cred ca peste medie, tot n-am reusit sa ma uit peste grafice.... dar cerealele sunt fff usor de digerat de stomacul bebelusului mic, asa cum bine spunea Babymom mai deunazi. CosmyB, nu e cazul sa ii dai cereale la toate mesele, la fel cum nu e cazul sa ramai o vesnicie pe cereale, deci nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi ca daca ii dai cereale se va ingrasa.... poti alege cerealele doar ca aliment de inceput, sa ii dai o saptamana si apoi sa treci la altceva... treptat, mai poti adauga cereale in lapte, piureuri.... nu sa ii dai neaparat doar cereale.... parerea mea...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

LA MULTE LUNITE pentru cei nascuti intr-o zi de 13, in special ptr Carla, wow, 7 luni..... cum trece timpul!

Anca, sa-ti traiasca si mama si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput