Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 6
CosmyB. spune:

Carla de Anca
Wowww printesa are 7 lunite!!!!
Tudor de Simo

Mario de MaryB

Radu de Onutzu

LA MULTE LUNITE!!!
Pozici
Mamica
de
Maya
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Babymom ![]() va spun si eu noapte buna.....incerc sa ma culc si eu mai devreme dar tot nu reusesc si ma oftic rau cand pierd diminetile dormind ... |
Anamona, bine ca poti dormi dimineata. Te invidiez, ca eu sunt cucuvea, dar dimineata am somnul cel mai dulce. Nu mai stiu cum e, ca de mult nu l-am mai savurat. Acum am 2 "ceasuri desteptatoare", plus tel. mobil = 3.
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Cum a fost la baita finutei? Eu parca n-as mai stii sa manevrez un bebe asa micut si alunecos |
Cosmy, n-a fost nicicum ca m-au sunat ca incearca sa se descurce singuri. Sincer, m-am bucurat ca si la mine seara e foarte aglomerata cu 2 copii care trebuie hraniti, spalati si culcati.
Oricum, mult oi avea io de tras cu ei, ca azi m-a sunat dispe, in timp ce eu alaptam, ca aia mica a inceput sa faca kk in timp ce incerca sa-i schimbe pampersul si ca... CE SA FACA ACUM???
Si ca daca plange in timp ce faca kk, ce e?? si s-o alapteze in timp ce face kk??
Deci... m-asteapta vremuri grele!LE: fug si eu la culcea, chiar daca nu mi-e somn, ca maine...
. Imi place emoticonul asta!Mama lui
Victor (12.09.2003)
CosmyB. spune:
Babymom Noapte buna! 
Ma cam regasesc si eu in dilemele finutei ![]()
![]()
Ce vremuri ![]()
![]()
Plec si eu la 

Noapte linistita tuturor!
Pozici
Mamica
de
Maya
babymom75 spune:
La multe lunite Carla !!!
Ai 7 luni !!!
Ce fetita mare! Sa fii sanatoasa si mereu o bucurie pt. parintii tai!
Mama lui
Victor (12.09.2003)
khristin spune:
Anca,
Carlei, sa iti traiasca si sa te bucuri de ea. 
Piolica, am vazut-o pe Elsa cum mananca si la mar n-a reactionat rau deloc as zice eu
. Poate ca ar trebui sa o pozitionezi cu fata spre tine cand o hranesti, sa diminuezi distragerile. 
Ankussa, iata reteta de sweet potato cu broccoli
1 cartof dulce mediu cojit si taiat bucati
3 sferturi de cana de buchetele de broccoli
1 lingurita de unt nesarat
1 sau 2 lingurite lapte (al tau sau formula)
Aburesti la steamer cartoful dulce si broccoli pana cand sint bine patrunsi. Cartoful se tine 12 minute, broccoli aprox. 7 min. Le adaugi pe toate in blender si asa obtii pureeul. Se pot fierbe legumele dar prin fierbere injumatatesti practic continutul de vitamina C. Daca observi ca nu-i place, ca alternativa poti amesteca sweet potato cu rutabaga sau butternut squash. Pofta buna va dorim. 
Babytza, eu am observat ca fetitele sint niste mofturoase la mancare, cel putin senioara mea asa a fost. Cu fiumeu acum, la fel cum spui tu nu-mi vine sa cred ca mananca fara mofturi.
Eu tocmai i-am gatit lui Chris puree de avocado. Sa vedem cum il va primi. Rice cereals sint un succes rasunator, aproape ca plange cand se termina portia. ![]()
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
andreea_ada spune:
neata
offf mie imi trebuie cateva luni sa ma obisnuiesc sa tin pasul cu voi ![]()
![]()

la multe lunite tuturor sarbatoritilor zilei
si pt ca sunt prima , sa servesc si cafeluta 
astazi mai pe la pranz o sa plec la soacra mea si revin duminica ,cred ca o sa am de recuperat ...... dar poate in spirit de solidaritate nu o sa consumati prea multe capitole 

![]()
![]()
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
anca81 spune:
Buna dimineata!
Khristin, Babymom, Cosmy, multumim mult 

Azi am doua sarbatorite in familie - Carla si mama mea - doua norocoase nascute intr-o zi de 13.
toate fetele si va doresc o zi minunata.
sarbatoritilor de azi!
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
anca81 spune:
Babymom, ai putea sa-mi spui daca e OK sa-i inversez masa de fructe si cea de cereale, adica sa-i dau cereale dimineata (pentru ca nu prea bea lapte iar dimineata mananca cel mai bine) si sa-i dau fructele cu branza dupa masa la 18?
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare