Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 4
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona Legat de supa sau piure de legume, si noua pediatra ne-a recomandat sa incepem tot cu supa. Schema doctoritei Culcer de cand dateaza? Este pediatra curenta a copiilor sorei mele si anul trecut i-a recomandat sa inceapa cu piure daca nu ma insel ..... o mai intreb si revin |
eu o am de 2 ani .. si nu e primita direct de la d-na Culcer..
poate reusesti sa obtii tu una up-datata ..ar fi cel putin interesant..sa vedem schimbarile
in orice caz ..schema pediatrului la care merg e foarte asemanatoare cu asta ...si e primita de la el de citeva zile.
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella
babymom75 spune:
Leagat tot de diversificare, azi Dragos al meu a vrut sa inceapa diversificarea mai repede decat sunt eu dispusa cu... ciocolata .
Eu il tineam in brate in timp ce forumeam si... bagam cioco la greu.
Nu prea eram atenta la reactia copilului , doar il simteam ca se tot incoarda, fatztaie si intinde, cand deodata mi-a apucat mana cu ciocolata cu destula hotarare si si-a indrepatat-o spre gura, in timp ce gura si intreg corpul se indreptau si ele spre ciocolata. Balele curgeau intr-un suvoi nestavilit si ochii erau asa... pe jumatate iesiti din orbite de dorinta.
L-am lasat sa-si apropie gura de cioco si sa vedeti cu cata satisfactie a lins-o cu limba, ca ma tem sa nu cada tzitzi in dizgratie ca nu are acelasi gust
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
anamona spune:
Babymom ciocolata e interzisa pana la 3 ani :) asa recomanada OMS :))
legat de taiatul motzului...am mai auzit ca in ardeal nu se taie....ai scapat :))
gaia.nevia spune:
Babymom, WAY TO GO, DRAGOS!!!
Intrebare... (am multe intrebari azi, o fi de la CM?!) sa-i dau lui Teo fier, profilactic? El nu are un regim extra-variat, pentru ca e cam mofturos... si eu o bucatareasa varza...
Si noi am montat leaganele in tavan, cu dibluri (2 discuri cu carlig, a cate 4 dibluri de 8...lungi de au trecut de armatura...)
In leaganul de la Ikea ma dau si eu, cu placere, si doar ametesc. Diblurile n-au clintit.
LE. Nasica lui Teo e din Arad. Nici ea nu a auzit de taiat motz. Asa ca n-am taiat nimic. Dar e adevarat ca nu l-am lasat pe-l meu sa ii taie parul pana dupa 1 an... prea era dulce, si am gasit o scuza....
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
Ada stiam eu c am uitat ceva
legat de cm- eu zic sa te duci daca nu iti e peste mana...cine stie cand mai prinzi o programare (sau poate faci rost de una repede)...ma gandeam ca va cunaosteti si vezi si tu in ce ape te scalzi...
babymom75 spune:
Anamona, ce mama denaturata sunt, nu? Auzi, sa dau eu ciocolata copilului, mai ales ca frate-sau mai mare n-a primit pana acum, dupa 5 ani. Vai, vai...
babymom75 spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia Intrebare... (am multe intrebari azi, o fi de la CM?!) sa-i dau lui Teo fier, profilactic? El nu are un regim extra-variat, pentru ca e cam mofturos... si eu o bucatareasa varza... |
Ada, mai lasa-l pana la 6 luni. Daca asa zice OMS, ca dupa 6 luni... sa nu-i iesim din cuvant.
LE: Scuze, scuze, credeam ca intrebi de Radu. Da, da lui Teo poti sa-i dai. Si eu ii dau lui Victor in 2 cure pe an, primavara si toamna, asa dupa urechea mea. Ii dau cate un flacon de Fe Hausmann picaturi, pana se termina.
gaia.nevia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babymom75
Ada, mai lasa-l pana la 6 luni. Daca asa zice OMS, ca dupa 6 luni... sa nu-i iesim din cuvant. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Hi,hi, io intreb de Teo. Are 2 ani, maine - poimaine. A luat si el dupa 6 luni o tura, dar de atunci nu....
Edit: merci mult. o sa-i dau.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
citat din mesajul lui babymom75 Anamona, ce mama denaturata sunt, nu? Auzi, sa dau eu ciocolata copilului, mai ales ca frate-sau mai mare n-a primit pana acum, dupa 5 ani. Vai, vai... Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
adevarul e ca nu ma asteptam de la tine :)) si mai faci si discriminari :)
acum serios vorbind - inedit aliment a ales ginere-miu :))
LE: sper ca s-a inteles ca a fost o gluma chiar de la inceput nu?, ca doar nu ma trezeam eu sa iti zic tie de cand se da ciocolata, nu?
babymom75 spune:
citat din mesajul lui anamona adevarul e ca nu ma asteptam de la tine :)) si mai faci si discriminari :) acum serios vorbind - inedit aliment a ales ginere-miu :)) LE: sper ca s-a inteles ca a fost o gluma chiar de la inceput nu?, ca doar nu ma trezeam eu sa iti zic tie de cand se da ciocolata, nu? |
Bine-nteles ca m-am prins ca e de gluma . Da' chiar nu ma mir ca a facut alegerea asta, ca eu 9 luni de sarcina m-am hranit aproape excusiv cu ciocolata, asa ca... Si acum e alimentul de baza in dieta mea - sloganul: nicio zi fara ciocolata!
Acum sa nu crezi ca ginerica al tau s-a indopat, nu - a lins si el de 2 ori acolo si apoi din cauza salivarii abundente a iesit totul din gura pe 'babeta'.
LE: nu stii nu s-a inventat o cura de slabire cu ciocolata ca in ritmul asta am sa slabesc io... da la Pastele Cailor...