Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Moni felicitari se pare ca instinctul tau de mamica nu te-a inselat

Lucutta ne sa se faca puiul bine

Cuscra l-am pomenit pe soricel, am spus tuturor cat de bine papa, a vazut si soacra mea filmuletul in care papa chiar si ea a zis ca asa copil papacios mai rar
Cand ne intalnim ma intraba: "Si David? David ce face? Papa??"

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cosmy cat de dulce eee...si chiar ca e fata lu' tata...nici noi nu iesim azi ,e o vreme ingrozitoare

Eva,Alexia papa si mai putin la inceput..deci eu zic ca sunteti pe drumul cel bun.

kllemi stai linistita ca mai cad copii

Cu kk am patit-o si noi...mai rau a fost ca a ajuns si pe mocheta lu Andy,el disperat ca nu se mai joaca pe acolo cu masinile

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva, din pacate fara party azi, mama mea e racita . Multumim pentru urari

Cosmy, e o dulceata Maya, cum vrea ea sa pape tort

Si pentru ca m-am saturat sa pap resturile aburite si blenduite ramase de la Carla mi-am tras niste cartofi pai si niste ochiuri. Astept rosiile

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Laura se pare ca aici se raspandesc norii, poate iesim asa putin cat sa luam aer. Cand e urat afara eu tot sper ca poate se face frumos, pana seara tot sper de multe ori raman cu speranta

Anca ne-am distrat ca pitica nu mai termina cu amenstecatul in tort si cu greu am impiedicat-o sa nu-si bage manuta plina in gurita n-am vrut sa incepem diversificarea chiar cu tort

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

LA MULTE LUNITE
Carla de Anca (si la multi ani mamei tale)
Tudor de Simo
Mario de Maryb
Radu de Onutzu

Felicic, prin ceea ce spuneai apropos ce/cum maninca sotul tau, sa stii ca tu ai venit sa-mi confirmi ceea ce am citit ieri intr-o revista pt mamici si bebelusi cit timp am asteptat la pediatru. Spunea ceva la modul ca aceste legume nu sint fade deloc pt bebelusi, pentru noi da, pentru ca limba si cerul gurii au fost obisnuite cu sare, zahar si tot felul de alte nebunii (mujdei de usturoi!!???). Bineinteles, ca unele nu sint deloc pe placul bebelusilor in prima faza, dar mai mult vine de la textura/densitate, ca ei saracutii au fost obisunuiti numai cu lapte. Nu stiu daca voi ati gustat din lapte, dar pot sa va spun ca e super nasol, iar ei il beau cu o placere imensa. Oricum, va dura ceva pina ei vor invata noile gusturi si vor incepe sa aprecieze efectiv mincarea. Bine, nu e cazul lui Falkone, vad ca el sare la mujdei deja! Sa-ti traiasca pofticiosul. Vrem poze cu el!!!!
Kristin, ma declar super multumita. Elsa a papat azi citeva lingurite de legume, le-am mai indoit putin cu apa si vad ca a mers mult mai bine, plus juma de mar copt! Ce mai, sintem pe drumul cel bun! Eu sint super zen, stiu ca o sa reusim, incet, incet... nu ne grabeste nimeni. Ce face Chris?
Ankussa, pruncul tau e super dragutz, imi place ce breton smecheros are, iar de ochi nu mai vorbesc.
Lucutta, multa sanatate! Sper sa fie totul bine!
MONI, FELICITARI!!!! Ce bucurie ne-ai adus azi! Ai grija de tine mamicutz, mai incet cu emotiile!!! Tine simburelul bine acolo!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

salutare!
e vreun standard la rusi?? ca si pe mine m-au invadat tot la 6 luni de la nastere. durerea e sublima dough!

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Fetelor am gasit un site cu produse www.vreaubio.ro/15-piure-fructe-legume" target="_blank">Bio poate va intereseaza

Sabinel ai inceput diversificarea? Ca ar avea ceva legatura invazia lor cu faptul ca nu mai suge bebe asa mult Pe mine nu m-au invadat, inca

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, a venit o comanda e care o facusem la c h i c b e b e cu bavete, un prosop, aparatori prize/ masa, ma rog, diverse, si am luat si linguritze Primii Pasi de silicon, sa mai am pe langa aia Tigex, sunt fff faine astea, daca vrea cineva sa comande. Chiar faine si au cupa mai adanca decat Tigex.

Luni vine si premergtorul, ca mi-au si zis cum arata si imi place. De-abia stept sa il pun in premergator sa vad cum reactioneaza.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. În perioada crizei înfloreste ce-i mai bun în fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Sabinel ai inceput diversificarea? Ca ar avea ceva legatura invazia lor cu faptul ca nu mai suge bebe asa mult Pe mine nu m-au invadat, inca

Pozici
Mamica deMaya

nu inca. de marti, luni mergem s-o vada pediatra, sa-mi faca ceva recomandari.
la multe lunite Carla si sarbatoritilor de azi!
monica, felicitari! nu ai idee cate suflete de aici se bucura pentru tine! sarcina usoara si bebe sanatos tun!
noua ne-a iesit al doilea dinte, amalia de aseara se intoarce fara oprire pe burta, scoate si mana, si e foarte fericita cand vede ca-i iese. o sa pun pe seara un filmulet cu nervul meu mic.
va pup!

nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

intr-un post anterior ii spuneam Adei sa se duca la ginecolog chiar daca au invadat-o rusii, eu mergind pe 'schema' franceza. Aici daca nu te duci cind te-au programat, apai mai astepti dumneata citeva luni bune pina la urmatoarea programare. Eu asa am fost ultima data, iar ginecologul a fost super OK. In fine, eu a trebuit sa ma duc neaparat, pt ca mi-au gasit un chist la ovarul drept / linga ovarul drept, nici ei nu stiu, ecograful spune ca e linga, scanul spune ca e pe!!!! Am avut un tratament cu anticonceptionale o luna dupa care am repetat eco, inca e acolo, putin mai mic, dar nu cu mult, iar acum tb sa ma duc din nou la ginecolog. Ecografista mi-a zis ca e de operat. Intrebarea mea catre babymom (ca vad ca e guru in bebei, medicina...) sau orice alta fata care a avut astfel de chisturi, se pot resorbi chisturile astea cu tratament? Eu nu m-as opera, mai ales ca am o cezariana de acum 6 luni si nu mai vreau taieturi.... nu stiu ce sa fac. Bineinteles ca o sa vad ce spune doctorul, insa orice sfat, idee mi-ar fi de folos.
chistul avea cam 5 cm la prima eco, 6 cm la scan, iar acum are cam 4.3 cm la eco. la scan nu a iesit nimic dubios, de fapt doctorul de acolo mi-a spus pe sleau ' nu e cancer'... mi s-au inmuiat picioarele, oare cum o fi cind iti spun ca E!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput