Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
Moni poti sa vorbesti cate ciudatzenii vrei tu!Mie una imi plac!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCUTTA Babytza,mamidestefan ![]() Intr-adevar este greu sa-ti vezi puiul bolnav .Am plans si m-am consumat mult si toata lumea ma consoleaza ca e doar inceputul,ca vor mai fi , sunt constienta ca asa sunt copii se mai si imbolnavesc dar ma doare ca il vad ca sufera si se chinuie saracul. De dimineata am vazut rezultatul prednisonului,a aruncat flegama afara cand a tusit si i-am aspirat o gramada de muci. Monica ma bucur enorm pt tine si sunt convinsa ca de data asta va fi bine si cu siguranta va fi baietel ,stai linistita ca DD nu doarme.Vei vede ce bine va semana aproape identic cu Andrei. Asa este si Sergiu aproape identic cu fratiorul lui Lucuta. ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta! |
Multa sanatate puiului, Lucutta.
Oana, eu zic sa faci cum iti dicteaza inima de mama si conform principiilor pe care ti le-ai creat deja pana acum despre diversificare. Alege si tu alimentele pe care ti le-ai selectat in listutza si vezi la care raspunde copilasul. Eu, vazand ca morcovelul il pupa nitzel asa, ia 3-4 linguritze, o sa continuu. Pastarnac, tzelina, patrunjel si tot ce e aromat voi evita cata vreme le fac la steamer pt ca sunt fff aromate. O sa ii pun dovlecel in morcovel si apoi mai vad. O sa caut numai legume fade, fara arome, ca nuj e vrea (nici eu nu sunt fan delok).
In paralel merg clar cu marul zilnic, urmand ca ff repede sa ii introduc si al doilea fruct peste 2 saptamani asa.
Oricum, nu imi fac sperante ca va inlocui o masa de san curand. Inainte si dupa fiecare masa baga laptik la greu. Azi noapte a dormit cu noi, lipit de tzitzi. Asa ca incet incet...oi nlocui si eu o masa de lapte. (oare???
![](icon_smile_big.gif)
Azi am mai scos de la conge un recipient cu morcovel facut la steamer.
A mancat 20 ml acum la 12h00, simplu asa, putintel dar merge...
In schimb ii dau mar mai pe la 17h00. Ieri a papat mar bine. Banuiesc ca si azi va papa 50ml macar de mar.
Ce ziceti, 20 ml morcov si 50 de mar e ok, nu? eu zic ca e chiar bine.
ai vostri cati ml mancau prima saptamana, mamici "diversificate" de mult?
despre Caritas, Oana, noi nu am sunat. De fapt noi am remarcat asociatia ca e langa biroul sotzului meu, destul de aproape. S-a dus direct si a lasat saculetzii.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
![](icon_smile_blush.gif)
-----------------------------------------------------------------------
![](images/user_woman.png)
anca81 spune:
Eva, cam 20-30 g, papa bine Luca pentru prima saptamana, stai linistita. Este chiar OK.
Lucutta, imi pare rau pentru bebe bolnav, sper sa-i treaca cat mai curand, saracutul.Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
gaia.nevia spune:
Moni
Multa sanatate si sa fie totul perfect. Nume gasiti voi... sau vezi ce sfant era cand ai ramasa, etc...
La Teo ti-am pov ca a visat mama.
Lucutta, insanatosire grabnica lui Sergiu. Si la Teo a fost nevoie de prednison in oct. si de o injectie cu ceva similar... Sub prednison a reactionat foarte bine si si-a revenit repede.
Babymom... he, he... eu am patit cu Teo cand era nou-nascut si el, si eu ca mama ...
Am desfacut pampersul sa-l schimb. Si cand am ridicat de craci sa bag pampers curat sub fund, a facut un kk jet, pe fata mea, par, haine, canapea, covor, ce sa va mai zic?!
Nu ma puteam ridica sa iau servetele, sa ma sterg, ca curgea de pe mine... incercam sa il sun pe sotz care era prin casa si nu ma auzea... a fost horror.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
kllemi spune:
neatza sunt foarte , adica vreau sa spun ca sunt foarte
pe mine, sunt o tampita, spuneti-mi cum vreti,am lasat copilul fff putin nesupravegheat si ce crede-ti? in ultimul moment cnad mam uitat la ea, se pregatea sa cada de pe canapea, sunt o idioata...
MONI felicitari,dar eu cred ca sunt un pic nu am inteles ce culoare este caruciorul, roz sau bleu....
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
kllemi spune:
Adica vreau sa spun ca ea chiar a cazut......oofffff
mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008
babytza spune:
Eva si David papa tot asa putin in prima saptamana. Apoi a inceput cu fiecare zi sa pape tot mai mult. Dar e o dif intre Luca si David. Luca inca mai papa san ceea ce conteaza foarte mult. In schimb David nu mai vroia deloc lapte, deci simtea nevoie de mai multa papa. La voi e foarte bine , sunteti la inceput si eu zic , ca papa suficient !!! Bravos , tot asa Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
CosmyB. spune:
Mamici noi azi cred ca stam in casa poate dam o tura cu masina, ca eu innebunesc in casa
Anca ti-am calcat pe urme cu plimbarea, suntem tot afara daca nu ploua
pentru mama ta
Lumi si multumesc pentru sugestii. Azi achizitionez cereale, vreau sa iau cat mai simple, apoi incepem cu legume, piure. Las deoparte supica, nu sunt eu increzatoare in vitaminele pe care le contine.
Musette parca si tu i-ai dat cereale lui Luca (daca nu ma insel ) i-ai dat direct cu lingurita? Ca eu n-as vrea sa o invat si cu bibele acum si nici n-as vrea sa ma mulg
Ankussa Vladut e fff dragalas, cum au zis si fetele, e f expresiv
Am pus poze de la 6 luni Aseara l-am sunat pe tati sa ne ia cate o prajiturica sa sarbatorim fata
si e credeti? el a venit cu tort
asa ca ne-am distrat cu minunea noastra care mai intai si-a bagat piciorul in tort, apoi manuta
Mi-am bagat piciorul in tort
Mi-am bagat si manuta
Maya are 6 Lunite
Fata lu` tata
Pozici Mamica
de
Maya
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
Anca, Babytza, multzumesc
Anca, La Multi Ani, mamei tale!!!
Eu mai cu capul...slow motion, greu cu bila asta de pe umeri, se aprinde greu de tot in ultimul timp
le: faceti party in famile azi?
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------