Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

LUCUTTA, insanatosire grabnica puiului!
La ce dr. ati fost??

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, asa incerc si eu.Sa gasesc combinatia 'castigatoare'.Daca morcov cu pastarnac nu a mers azi incerc morcov cu cartof dulce....

July, nici eu nu prea sunt cu ideea de distractie la masa, dar am zis ca poate poate tine ceva.Acum nu o sa mai incerc cu giumbuslucuri ca vad ca oricum nu tine si tot ce ar mai inghiti atunci e mai mult cu 'forta' si da afara repede.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ankussa ce frumusete de copil ai

Lucutta multa sanatate lui Sergiu,sper sa scapati cat mai repede.

oana nici Alexiei nu i-a placut morcovul gol,i l-am combinat cu pastarnac apoi cartof dulce,nu a mancat mult din prima,dar apoi zi de zi a mancat tot mai mult.Eu zic ca tre sa incerci mai multe variante,nu ii dai o singura data si gata..e normal sa nu le placa legumele,cui ii plac?

musette ma bucur ca mananca Luca,si eu am insistat un pic cu legumele

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Babymom,Andy. multumim

Babymom ,am fost la dr Marchis Mihaela are cabinet langa spitalul Pelicanu in Rogerius.

Mergi la inceput

Lucutta, iti doresc sa se faca bine Sergiu cat de curand!Din pacate intr-adevar, se mai intampla si de-astea, dar trebuie sa ne pastram calmul (cat putem) pentru ca bebeii au nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lucutta

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citesc la capitolul anterior.

Andreea_ada, nu ai PM activat. Poti sa ti-l activezi?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Eva, scriai tu mai demult de fundatia Caritas.
Vrem si noi sa ducem niste lucruri, dar vad ca la mailul de pe siteul lor nu raspunde nimeni, si nici la telefon...
Voi va duceti direct?Sau au alt numar de telefon decat cel de pe site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Merci mult fetelor pt sustinerea voastra. Sunt convinsa ca va fi bine dar pana la capat e drum lung si greu. Stresul e foarte mare. Iosup mi-a zis sa-mi odihnesc bine neuronii ca il stresez pe bebe. Mi-au iesit fluxurile pe uterina si pe cordon cam mari si mi-a zis sa am grija ca dc nu ma relaxez bebe nu se va hrani prea bine... sper sa fie bine pana la urma.

Lucutta am stiut ca e baiat din prima clipa pentru ca am observat ca toate cele care au trecut prin ce am trecut noi, au nascut la diferenta in jur de un an si au nascut bebe de acelasi sex cu cel pe care il pierdusera. Eu intr-un fel sper sa nu semene leit cu Andreiutu pentru ca n-as vrea sa-i compar mereu, nu stiu, e ciudat, asa gandesc acum, desi la un moment dat ma gandeam ca Andrei s-a intors la mine in burtica si imi mai acorda o sansa.
In fine, nu ma luati in seama ca mai vorbesc asa aiurea uneori

Lidia, ce face Stefanut? Cum ati rezolvat atunci? (Spun sincer ca nu am mai citit )

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Tzitzi daca nu rezolvi cu Caritas, am o prietena care lucreaza la o fundatie, ei umbla prin spitale, cu copiii abandonati si au mare nevoie de orice, pt orice varsta, incepand cu nou-nascuti. Evident, daca vrei. In caz ca te intereseaza, iti pot da niste date de contact. Sper sa nu fi sarit calul cu postul asta

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput