Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
sabinel spune:
piolica, mie mi-au gasit un chist de 6 cm la 19 ani pe ovarul drept. am luat anticonceptionale 2 ani si a disparut de la sine. eu zic ca cel mai bine e sa te consulti cu medicul ginecolog sa vezi ce-ti recomanda el. 
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel piolica, mie mi-au gasit un chist de 6 cm la 19 ani pe ovarul drept. am luat anticonceptionale 2 ani si a disparut de la sine. eu zic ca cel mai bine e sa te consulti cu medicul ginecolog sa vezi ce-ti recomanda el. ![]() nasterea strumfitei mele piticania creste _ „Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi. |
Merci pt raspuns! Si el mi-a zis ca e de taiat, daca nu dispare! Ceea ce mie mi se pare cam aiurea ca numai dupa o luna de anticonceptionale sa se ia o masura atit de drastica!

o sa vad ce-mi zice, de fapt o sa-i trimit rezultatele prin fax, ca altfel mai astept vreo 3 luni pina am o programare la el.

Mamica fericita de bebelina Elsa
tzitziri spune:
July, majoritatea hainelor sunt de adulti.Adica poate sunt egoista, dar nu ma vad luand-o chiar de la zero cu hainutele de bb2, asa ca pastrez din cele ale lui David.
Primesc si haine de adulti?Daca da da-mi te rog datele pe PM
Eva, mi s-au parut cam neseriosi cei de la asociatie ca nu raspund....nu vroiam sa ne ducem degeaba mai ales ca nu ne e in drum. sa vedem....
E bine daca ai reusit 20 de ml
.David ajunsese la 50 saptamana asta(a doua), dar iar dam inapoi.Deci zile si zile....
Azi David este marait...este omul extremelor...cand plange in patut cand il apuca chiuitul imediat dupa, fara sa ii fac nimic.
Nu a avut succes cartoful dulce....poate o fi mai pregnant morcovul....sau poate nu ii place cartoful..sau poate nu l-am nimerit eu intr-un moment bun (inclin spre varianta asta, ca il vad cum e de azi de dimineata...).Maine incercam la fel, ca mai am si pentru maine...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
CosmyB. spune:
Eva si mie imi plac linguritele de la Primii Pasi, sunt doua modele, cea mai mica e
si costa doar 4 lei 
Acum 2 zile a nascut sora nasei noastre, bebe Luca Ioan de 3100 g
Acum termin mancarica si fug sa-l vad pe bebe si pe mamica 
LE:piolica o cunostinta de-a mea a fost operata la ovar, chistul nu a cedat la tratament si au hotarat ca asa e mai bine. S-a operat in Italia si are 2 "gaurele" mici, nu a fost taietura ca la o operatie. Mai multe detalii nu cunosc, dar pot intreba
Oricum doctorul stie cum e mai bine. Consulta un altul ca sa stai linistita.
O sa fie totul bine
Pozici
Mamica
de
Maya
tzitziri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piolica
Merci pt raspuns! Si el mi-a zis ca e de taiat, daca nu dispare! Ceea ce mie mi se pare cam aiurea ca numai dupa o luna de anticonceptionale sa se ia o masura atit de drastica! ![]() o sa vad ce-mi zice, de fapt o sa-i trimit rezultatele prin fax, ca altfel mai astept vreo 3 luni pina am o programare la el. ![]() Mamica fericita de bebelina Elsa |
Piolica, eu stiu ca depinde de natura chistului.Sunt chisturi care trec cu anticonceptionale (functionale) sau din cele endometriozice sau de alta natura care nu trec orice le-ai face.
Eu am avut de pe la 18 ani un chist, il urmaream periodic la eco din 6 in 6 luni si stagna.Avea vreo 5 cm si a sta asa multi ani.Apoi in cateva luni, intre doua controale, a ajuns la 10 cm si a trebuit scos cu tot cu ovarul stang in 2001.
Acum cred ca l-ar fi putut salva (ovarul) laparoscopic.Deci daca ai un doctor bun nu ai de ce sa iti faci griji nici daca e de operat...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
claudinna spune:
La multi ani pentru toti bebelushii nascuti pe 13!!
La multi ani, Carla, la implinirea celor 7 lunite!!
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Moni, sa fiti sanatosi toti 3!!
piolica, mie mi-a gasit in noiembrie un chist pe ovarul drept. l-a simtit la palpare...si m-am speriat tare, ca parca-mi paralizase piciorul cand a apasat...
mi-a facut apoi endovaginala si aveam un chist de 4,3 cu 4,7...deci marisor
mi-a dat tratament cu anticonceptionale (Logest) si a zis ca daca in 3 luni nu se resoarbe, trebuie operat.
dupa o luna de tratament (cu sangerari, pana s-a obisnuit organismul cu medicamentele), nu mai aveam nimic
ma intreba dr daca sigur pe dreptul a fost...
mi-a zis sa continui inca 2 luni cu anticonceptionale si asha am facut
n-am mai fost la ctrl, dar cred ca nici nu mai e cazul, ca inainte ma durea, acum nu ma mai doare nimic
sper sa fie bine si la tine si sa se resoarba!
Razvan
claudinna spune:
Ada, e total Teo al tau! sunt fan, ce sa mai! iar tu, cum redai ce spune el...imi place rau!
LUCUTTA, sanatate multa!
Eva, pai mi se pare ca papa f bine Noah pentru inceput! eu ma speriam cand citeam prin diferite meniuri de bebe cat ar "trebui" sa pape la o anumita varsta si ce ar trebui sa pape. pai Razvan abia lua cateva lingurite...abia acum mananca asha mai mult, deci la ceva timp dupa debutul diversificarii
Razvan
piolica spune:
cosmy, tzitziri, claudinna, merci pt raspunsuri.
asta e al doilea doctor pe care il vad, ca prima, de fapt cea care a gasit chistul la palpare mi-a zis ca ea ma trimite la un chirurg (de fapt obstetrician) ca nu mai e de competenta ei. Doctorul asta mi s-a parut super ok, dar era pt prima data cind il vedeam, daca m-as fi dus la doctorul meu din ungaria, ar fi fost altceva, as fi mers pe mina lui 100%.
cosmy, daca e de operatie, atunci taie, si asta din cauza la cezariana. (nu se mai poate intra cu mici furtunele acolo, ca asta ar insemna sa umfle abdomenul si nu se poate din cauza taieturii de la cezariana).
tzitziri, se pare ca nu e un chist functional...asta e. imi pare rau sa aud ca ai pierdut un ovar.
inca o data multumesc. sper sa fie bine.
Mamica fericita de bebelina Elsa

La multi ani Carlita scumpa!