Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
LUCUTTA spune:
Am fost ieri la dr si din pacate ne-a dat Prednison pe langa tratamentul care il i-a deja.Nu era alta solutie pt a se face bine asa ca...decat sa se ajunga mai departe mai bine il luam.
Saracul cand vede ca ma apropii sa-i bag ceva in gurita plange imediat chiar daca este si laptic ,pana ii simte gustul riposteaza.S-a ingretosat de atatea medicamente .
A mancat la ora 7 laptic 150ml si am vrut sa-i dau mar ras pe la 10 dar isi face greata cu el ,ori nu il place ori din cauza medicamentelor refuza,in schimb suculet de morcovi a baut acum 60ml.
Deocamdata nu-i mai introduc altceva pana nu se face sanatos.Mergem tot pe morcov si pe mar .
Aseara s-a culcat pe la 9.30 si pe la 2.30 s-a trezit ,a papat si somnic pana la 7 cand s-a trezit iar la papa apoi iar somn pana la 8.
Deci de data asta am avut o noapte linistita fara foiala.
Apropo de foiala ,am ajuns la concluzia ca atunci cand se foieste el simte ca ii este foame dar nu se poate trezi si continua foiala pana la un punct cand chiar nu mai poate.Zic asta din proprie experienta .Oricat as fi vrut sa-i scot masa de noapte din cauza ca el este f grasut la varsta lui nu reusesc sa-l pacalesc si atunci decat sa nu doarma bine si sa se tot agite mai bine ii dau dar mai putin.
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 tzitziri, eu cred ca la dilema ta nu vei gasi in mare graba un raspuns clar. Se tatoneaza terenul... fiecare cu bebelusul ei, nu exista o regula universala care sa mearga la toti/toate, la fel cum nu exista schema perfecta de diversificare. De fapt, cred ca de aceea exista atatea variante pt. ca nu toti copiii sunt la fel si sa poti adapta, din mers, fara sa incalci regulile. Trebuie sa ne bazam mai mult pe ce ne transmit copiii nostrii - AP, nu?? Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Babymom,
Cel mai bine iti spune copilul cu ce sa incepi.
Mamica isi face lista cu starters si alege din ele. Conform AP, daca nu merge cu un aliment sa nu insistam, copilul stie ce stie. Adica AP nu incurajeaza ceafa de porc pt ca are gust bun...dar mamica incepe sa ii cunoasca gusturile in privintza alimentelor de inceput. Plus ca asa evita alergiile, copilul stie el de ce respinge, m,a gandesc.
Sunt indicate legumele pt ca au gust fad. Se pare ca daca dau de gust dulce de fruct mai tarziu refuza legumele.
E posibil, dar sunt legume pe care eu, una, nu sunt deloc de acord sa i le dau la varsta asta. Iar legumele adecvate varstei sunt...bleah pt el
De aceea, din lista de starters cu care eu si sotzul am cazut de acord, am eliminat saptamana asta pastarnac si morcov, vor fi alimente ulterioare. Acum am ramas la mar, piersica, para, pe care le aveam ca startes.
Niciun copil nu e ca altul, nici macar gemenii nu sunt identici in gusturi, asa-i Lumi?
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
anca81 spune:
Ankussa, frumusel foc baietelul tau. Si ce ochi albastri . Nu-l mai tine ascuns
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
JulyMorning spune:
citat din mesajul lui nikolici la ce ora iesiti in parc fete de tineretului??? Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Pai preety iese in jur de 13, eu 13.30-14, cam asa.
Tu?
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
babymom75 spune:
citat din mesajul lui nikolici Ieri am vazut un episod din Dr House cu o tipa care avea testicole. Si se zice in episod ca toti indiferent de sex in burtica, la inceput am fost cuculetzi.Chiar nu stiam asta. |
Nikolici, o fi fost facut filmul de un barbat ( ca sa sublinieze ca ei sunt "alfa si omega"), ca nu e asa - la inceputurile noastre din burtica, toti suntem fetite; apoi gonadele migreaza in exteriorul abdomenului, formand testiculii la baieti si la fete raman in abdomen sub forma de ovare. Mai sunt si alte detalii ale formarii org. genitale, daca te intereseaza, ti le spui . Exista unele anomalii de dezvoltare, f. rare, cand gonadele migreaza si la femei si ajung in labii = pseudohermafroditism.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
300 spune:
Neata!
eu n-am mai intrat, seara doar va citesc din urma de pe mobl iar ziua... cu gasca zilnica. Foarte placut, indeed. Ieri am adus o prietena cu mine si a plecam cam zapacita. Nu stiu daca ma va insoti la vreo preumblare de-acum inainte.
Anda se adoarme in carut pe hol, eu voiam sa mananc si in achimb m-am uitat pe la voi si ce vad? Moni, baieteeeeeel! Sa-ti traiasca si daca ioi dispare putza sa nu te superi, si fetitele sunt duuuulci! Multa, multa sanatate si o nastere usoara si... si... hai ca m-a luat valul.
Va pup. Cine stie cand mai intru [:D ]
A, JulyMorning bine spus acolo, m-am mai gandit si eu sa-i adaug lapte in piueuri cand va fi cazul, nu de-alta, dar seci sunt oribile, nici eu nu le-as manca [:))]
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
monica_dicut spune:
Sar'na de urari. Eu una sunt tare fericita pentru ca vroiam baiat, sincer va spun. Si asta am simtit ca e din prima clipa da injineru nu si nu ca el zice ca e fata. El vazuse si crapatura si m-a innebunit de creieri. In fine, sunt happy da varza la capitolul nume
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
nikolici spune:
julymorning dc ne tzine vremea o sa ies si eu in jur de 13 si dc un mare idiot nu mi mai blocheaza garajul of course.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
babymom poate am inteles eu gresit din film...cert era, ca tipa avea testicole
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)