Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
anca81 spune:
Moni, felicitari pentru . Ce ti-e si cu crapaturile astea
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
baby_boy spune:
Felicitari Monica. Ma bucur mult pentru voi
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)
in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
nikolici spune:
Moni
Ieri am vazut un episod din Dr House cu o tipa care avea testicole.
Si se zice in episod ca toti indiferent de sex in burtica, la inceput am fost cuculetzi.Chiar nu stiam asta.
Oare ramane cuculetz Moni???Sau isi pune fustitza?
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Ankussa spune:
Gagics pe repede inainte ca n-am invoire
http://community.webshots.com/album/570503914FnqEfY
fii-miu la aproape 6 luni.
Pupam fetele
tzitziri spune:
Felicitari Monica si sa dea Domnul sa fie totul la fel de bine ca acum!Crapatura...si eu care eram convinsa ca o vazusem
Baby-boy, pai poate iti transmite mesajul sa il lasi in pace?
Babymom, de fapt daca nici macar medicina nu e chiar stiinta precisa(eu am ramas insarcinata in luna in care doi doctori mi-au spus ca nu am ovulat), atunci ce sa ma astept la cresterea si educarea copiilor.
Ai dreptate cu AP, dar ma gandeam daca il aplic chiar asa in toate....ca si daca las copilul doar cu ce vrea el poate mai tarziu ma trezesc ca vrea numai la Mc
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
Ankusa ce barbatel ai tu acolo E un dulce, ce mare s-a facut
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
JulyMorning spune:
Moni felicitari pt CUC!!!! Sa fiti sanatosi amandoi si sa ajungeti la finalul celor 40s cu bine. Noi iti tinem pumnii!
tzitzi sa stii ca si eu am dilema asta, desi fi'mea nu este foarte mofturoasa, doar "face figuri" uneori. Si nu stiu cat sa insist pe langa ea si cand e timpul sa renunt. Personal nu sunt de acord cu scalambaitul pe langa copil in timpul mesei, sau inconjurata de jucarii pt a-i distrage atentia de la ce anume face. Ok, vorbesc cu ea, ii explic ce mananca si cum anume i-am preparat (io, marea bucatareasa ), dar cam atat. Stiu de la maica-mea, de ex, eu am fost o maaaaaare mofturoasa si mesele se desfasurau cam asa: mama imi dadea sa mananc si 3 persoane in jururl ei, respectiv tata si o pereche de bunici faceau diverse giumbuslucuri ca eu sa mananc. Pai eu ce sa fac, ca sunt singura toata ziua cu Maia.... sa chem vecinii? Sau sa-mi angajez bona doar ca sa aiba cine sa se strambe la ea? Nu, nene...
Eu cred ca gustul este oarecum educabil, dar mai cred ca partial tine oarecum si de alimentatia mamei din timpul sarcinii. Incerc si eu sa pastrez un echilibru intre insistare pe un aliment si schimbarea cu altul, sau insistam pe aliment, dar adaugam/scoatem ceva/altceva. Adica de ex, eu la inceput, in piure-ul de legume i-am adaugat putin... lapte. Da, poate nu e cea mai stralucita idee sa pui lapte cand scopul e sa inlocuiesti o masa de lapte, dar treptat i l-am scos ulterior. Si acum mananca fara lapte. De asemenea, eu i-am dat supa din biberon, desi cica deformeaza nush ce... ei, da serios...Cred ca de 7 ori cat a supt supa din biberon nu e nici o tragedie. Nici pt ea si nici pt urmasii ei
Mai voiam sa zic ceva, da' ma striga ... si am uitat instant... revin daca imi amintesc.
P.S. Daca mai e careva interesat, se pare ca noi avem gasca zilnica de Tineretului.. va asteptam
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
EvaF spune:
FELICITARI, MONICA
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
nikolici spune:
ankussa baietzelul tau este de milioane, zici ca e bb fotomodel.Foarte expresiv!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)