FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neatza fetelor...si merci de cafea , tocmai o savurez...
vreau vesti cu 2 liniute,pastrati va calmul...
mara te inteleg ca esti mai sensibila , cred ca e un semn bun...dar nu plange te rog ..
anamy tu o ti intr una cu semne de cm , spera pana in ultima clipa, poate sunt semne de gravi si tu nu stii..
fiti optimiste dragelor..
turqoise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

medut ma bucur ca esti optimista ...poti sa faci beta si in ziua 13 daca nu mai ai rabdare...parca eu nu mai am rabdare fetelor...astept sa ma bucur pt voi...
lilicica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Mara multumesc de e super buna, e putin sarata de la lacrimi o fi?, vezi pastreaza-le pentru luni, cand vor fi lacrimi de bucurie, si pe care n-a sa le mai poti controla. Aceleasi simptome le-am avut si eu, la primul fiv nereusit incepand din ziua 9 si pana-n ziua a 14 imi faceam cate 2 teste pe zi si toate erau negative, la ultimul fiv am zis nu mai imi fac nici un test,in ziua 13 mi se face rau si vomit, dar pun totul pe seama faptului ca mancasem peste cu usturoi si sigur de la usturoi mi-i rau, nici macar un moment nu m-am putut gandi ca as putea fi insarcinata, pentru ca la primul fiv mereu m-am vazut insarcinata si la aflarea esecului am facut o depresie.Acum am incercat sa rezist si a trecut ziua 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 de la ziua 16 am inceput sa ma gandesc cam la cate zile mi-a venit cm cand n-am reusit si culmea nu imi puteam aminti, ma duc sa cumpar 2 teste ca mai aveam nevoie de unul pentru confirmare, sincera sa fiu nici macar o clipa nu m-am gandit ca as putea reusi, si umblam tot timpul cu ele in buzunar desi stiam foarte bine ca cele mai concludente sunt cele facute din prima urina.
In fiecare zi cand ma trezeam dimineata primul lucru imi luam testul si ii spun sotului meu: "ma duc sa mi-l fac" imi luam urina si nu puteam sa deschid testul, arunc borcanelul, pun testul in buzunar si ma duc inapoi in dormitor. Sotul :"ei cum e?", "Nu l-am facut, nu pot", "hai ca ti-l fac eu", categoric "NU", intr-o dupa masa nu spun la nimeni nimic, intru in baie imi iau testul, imi recoltez urina, ma uit la test, ma uit la urina, sa-l fac, sa nu-l fac, imi iau inima in dinti si surpriza, testul pozitiv, dar niste liniute foarte pale, incep sa plang, o fi bine, o fi rau, sa plang, sa rad, sa traiesc, sa mor, si in urmatoarea clipa strig, cred ca mai mult urlu "IS GRAVIDA", sotul vine in fuga in baie, ne imbratisam si urmatoarele 15 minute plangem amandoi ca doi copii in hohote, nu puteam crede.... si calvarul de atunci a inceput, o sa fie bine, o sa pot duce sarcina, n-o sa am probleme, si gandurile s-au adancit cand am aflat ca erau gemeni, dar a fost totul ok!
In aceasta ordine de idei va rog sa nu le mai certati pe cele care uneori au momente mai delicate, tensiunea interioara uneori ajunge la limite si atunci simti nevoie de descarcare si eu sunt de parere ca cea mai usoara descarcare a organismului este plansul, daca ma gandesc bine sunt convinsa ca puteam sa cladesc cei 2 copii ai mei din lacrimile pe care le-am varsat
Scuze m-a cuprins melancolia si am uitat sa ma opresc din scris.
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Si inca o veste . Daca cititi pe FIV 218, vedeti ca am scris acolo ca se ieftinesc de la 1 aprilie medicamentele.
daca va intereseaza un anume medicament sa imi scrieti si verific pretul.

Mergi la inceput

Referitor la Denisa va spun ca ieri la control avea 5 foliculi in jur de 13-14 si vreo 2 in jur de 10. Maine merge din nou la control si in viitorul apropiat o sa faca punctia. Sper sa fie bine, mai tarziu poate o sa scrie si ea ca vine la mine la serviciu, ca acasa aseara cand am incercat sa intram pe net nu am reusit, am ceva probleme la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

criadema asa-i, tare greu e cu testele astea, mi-i frica si sa ma apropii de farmacie ca sa imi cumpar unul, toata viata mea nu am vazut decit din alea cu 1 liniuta.La fiv-ul trecut am hotarit ca merg sa fac un test de singe ca sa nu mai astept pina in ziua 14 dar cum rezultatul a fost unul dezastruos acum nu mai am puterea sa ma duc nici la laborator, sunt total lipsita de curaj
Si acum... starea asta de tensiune m-a coplesit cu totul, am plecat de-acasa vesela si binedispusa si cind am ajuns la serviciu m-am intristat atit de tare incit m-a apucat asa un plins de nu ma mai putea opri. Da daca ma intreba cineva de ce pling nu as fi putut spune ca nu aveam de fapt nici un motiv.
Da acu mi-am revenit

Mergi la inceput

Mara, sunt convinsa ca fiecare dintre noi are asemenea momente, chiar daca uneori nu recunoastem sau ne dam puternice, acum vei vedea un test cu II liniute, un test pe care-l vei pastra toata viata. Si eu mai am testul, si-mi place sa ma uit mereu la el, este pe prima pagina a albumului copiilor mei, alaturi de poza lor cand erau doar 4 celule, poza facuta pe microscopul Stelei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

Rusinica.!!!!..cum sa ma suspicionati voi de chestii la care eu nici in vis nu cutez a ma gandi...eu care nu stiu ce sa fac sa nu supar pe Crina si pe ai ei.si care oricum ma simt prost ca stau pe capul lor (inteleg o zi 2, hai 3, dar de acum la mine se face saptamana la sfarsitul careia macar nu pot spune cu siguanta cat timp ma vor mai suporta). ..si voi sa ma suspicionati de alea alea ... ca sa nu mai mentionez ca in ceea ce-l priveste pe "Motanu ei" ar putea una (din alea) sa stea in cap si sa apeleze la orice mijloc de convingere...si tot nu s-ar uita nici macar cu coltul ochiului..atat de sobru este ...nu stiu daca sobru e un cuvant potrivit dar oricum serios, sau habar nu am cum sa mai spun dar sa nu va mai prind cu chestioare din astea, pe care nu prea stiu cum sa le contrez; ca sa nu mai adaug faptul ca el stie, ca daca-ar strabate lumea-n lung si-l lat si tot nu ar gasi o femeie ca Crina care sa-l bibileasca si sa-l alimte ...Ce el e prost sa se uite la cioara de pe gard cand are vrabia in mana ??
Hai sa va mai spun mai bine despre mine...ca maine ma duc la Clinica..si am sa stiu sigur ce se va intampla urmatoarele zile, in functie de ce se vede maine pe monitor.daca au mai crescut, daca au mai aparut si cand mi-i punctioneaza...ca sa nu maim spun ca nu au nici o sansa sa fie mici si bicisnici la cata alimentatie baga Crina in mine..

Mergi la inceput

Si stiti ce-i mai incantator la sejurul asta la Taga? daca esti singur acasa poate ai incepe sa te gandesti la una la alta, dar aici nu prea ai cum sa te gandesti la asa ceva, ca apare Sergiu si incepe sa cante " puca ci cuoaua lata , ce babat elam o data", sau " geaba sunt babat sarac, fetele la mine tlag"..nici nu va puteti inchipui ce grozavi sunt ..si-ti trec toate gandurile rele (daca apar, dar nu prea au timp sa apara..in conditiile astea) si alt lucru de care sunt f incantata e ca, eu care habar nu aveam de nici un cantec sau poezie de "ultima generatie" eh, acuma stiu si cantecul cu piticul care-si cauta PITICA, sau "piticul sta in padure intr-un picior"...chstii pe care nu aveti cum sa le stiti decat prin "participare directa"..asa ca pana o fi si la voi " cu ochisori " va invit "la scolarizare"...

Mergi la inceput

heeeei, da; nu-i nimeni pe aici, acum ca am prins si eu liber la calculatorul Crinei de la birou, ei bine atunci nu dau de nimeni....ce faceti dormiti v-au doborat hormonii???,sau v-au lasat puterile ??? vreti ajutoare??? hai ca vin la voooiii !!!asteptati-ma, ca io mi-s oricum plina de hormoni...si de ...dorinte..!!.. hai ca mi-am mai adus aminte si de ultimul cantec invatat..."mama, tata, frati, bunici, dar tu ce cauti aici???" ( oare de mine-i vorba??? voi ce credeti ??) ar fi oare cazul sa-mi iau bagajele si s-o sterg de aici ...ca pana si copii canta in cor dorinta lor!!!? bine, bine, dar unde ?? care ma primiti la voi??? si acum parca vad ca se lasa o liniste mormantala pe forum...

Mergi la inceput