FIV la Cluj 14
Raspunsuri - Pagina 19
mara72 spune:
anamy o sa fac testul luni nici mie nu-mi vine sa cred ca am rezistat atit si n-am fugit la farmacie dupa un test pina acum . Da tre sa recunosc ca mi-e frica tare de testul asta da trebuie sa imi fac curaj, ce naiba!!! Doar sunt o fata rezistenta!!!! Acu stiu ca iar o sa apara fetele sa ma cafteasca pentru ca am zis ca mi-e frica sa fac testul da va rog sa aveti in vedere ca am fost sincera si am recunoscut.
Am ceva dureri de burta din cind in cind similare cu cele de la cm, sunt plina de cosuri cum n-am avut nici cind am fost adolescenta si am sinii usor tensionati dar nu durerosi. Deci astea pot fi si de bine si de rau, la mine sper sa fie de bine
anamy spune:
da mara ,ai dreptate,dar am dureri de burtica exact ca la ciclu,nu are rost sa ma amagesc degeaba,eu de felul meu sant f f f realista ,asa ca nu imi ramane decat sa sper ca voi reusi data viitoare!!!! pana atunci veti reusi voi inaintea mea,e un ordin
mai da fetele astea greu se mai trezesc
mara72 spune:
Anamy astea sunt pentru tine sa nu mai vina rusii 9 luni de-acu incolo
lilicica si astea pentru tine sa vii cu un test cu II Si sa ne intilnim la coltul blocului sa mi-l arati si mie
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamy cu siguranta simptomele pe care le ai tu sant de ,sa fie bine!!! |
imi tot vine sa pling, din pricina hormonilor am devenit extrem de sensibila in ultimul timp.Ma gindesc ca sunteti prietenele mele cele mai bune, imi aduc aminte de zimbetul tau cind am iesit de la Et si stateam pe spate pe targa, parca era menit sa ma linisteasca si sa-mi spuna ca totul va fi bine, imi aduc aminte ca maddutz a venit si a stat cu mine cesuri bune ca sa nu ma plictisesc, ca lilicica m-a sunat imediat dupa punctie sa vada cum ma simt, ca celelalte fete stateau pe forum ca sa afle vesti despre mine. Sper ca vestea pe care o sa v-o dau sa fie pe masura asteptarilor mele si ale voastre, No, acuma pling de-a binelea
anamy spune:
ooooo mara72,dar eu nu vreau sa ,chiar imi doresc din tot sufletul sa ramai,cand te-am vazut pe targa,nu stiam sigur daca esti tu,dar apoi mi-am amintit ca tu erai singura de pe forum care avea ET,de aceea ti-am zambit,pt ca sant sigura ca de data asta vei reusi!!!!pastreaza-ti lacrimile pt atunci cand vei afla ca esti gravi,sa plangi de FERICIRE,iar noi vom fii alaturi de tine
mara72 spune:
Gata nu mai pling, am zis io ca-s tare sensibila zilele astea, o fi si asta semn de gravideala . Vad ca fetele inca mai dorm, numai noi bintuim dis de dimineata pe aici
turqoise spune:
ciao fetelor!
multumesc frumos de cafeluta, e tare delicioasa
mara , te admir pentru radbarea de care dai dovada, m-am pus si eu de nenumarate ori in situatia voastra si mi-am zis ca voi considera ca sunt gravi inca din prima zi IA, FIV, sau ce-o mai fii.. ma rog asta ar fi teoretic, dar practic...
sunt tare nerabdatoare , abia astept ziua de luni sa ne dai cea mai buna veste din lume
anamy, e valabil si pt. tine, nu mai cauta semne de cm, cauta semne de gravi
haideti fetelor ca va fi bine, fiti optimiste
Lilicica spune:
Maramultumim de cafeluta, are aroma deosebita de graviduta in devenire.....
Anamy poate la tine, durerile care le ai pot sa fie dureri bune de mamicuta in devenire.
Medutte asteptam azi cu beta mare..
toate fetele si o zi faina sa aveti...
medut spune:
Dragile mele, buna dimineata!!!!!
Am gresit calculul, doar maine e a 14-a zi. Noroc cu iubitul meu, ca eu vorba lui MARA de la hormoni o luam razna.
Intr-un fel m-am linistit ca inseamna ca testul de sarcina l-am facut in a 10-a zi si nu e relevant, asa ca au crescut sperantele.
Acum vin cu o intrebare ciudata. Simt cind imi introduc utrogestanul ca ceva in interiorul meu s-a modificat.... Parca colul e retras si in jurul lui am un strat de carnita moale..doamne sunt nebuna, sa nu radeti de mine, dar o fi de bine?????? Cu atata stres de la copilasi, inainte sa imi fac FIV stiam ca la ovulatie colul e mai moale si tot timpul introduceam degetul si verificam. Pot sa jur ca acum e altfel.....
Deci numai maine fac testul si pe sambata ar trebui sa am rezultatul.