FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fete frumoase!
mara-cred ca si eu o iau pe urmele tale!nu-s ce am dar desi nu m-am "hormonizat" am o stare jalnica..imi vine sa-mi dau singura pumni si sa miorlai!vorbesc serios!nu stiu ce-i cu mine!de unde starea asta!cred ca nu am dormit bine aseara!!
asa ca..si la mine urmeaza o sedinta de dupa care e musai sa-mi revin!
fetele-nu va suparati pe mine!dar nu am vrut sa fifti si mai suparate ptr ca nu intru sa va scriu..
si promit ca imi revin repejor!
bruni-fata frumoasa tu cum esti??
mara-si curaj!de data asta e bine!e cu ochisori!
fetele-hai veniti voi cu o veste buna!cu 2 liniute!!sau orice altceva!ptr ca am nevoie de o gura de veselie!pana atunci ma pun sa dormitez un pic..poate-mi trece starea asta idioata,pe care sincer nu-s de la ce o am!
of of mai mai..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Cred ca de la vremea de afara vi se trag starile astea, ba de tristete ba de nostalgie, cred ca fulgii de zapada sunt de vina ca nu vor sa se lase dusi de pe la noi sa lase loc zilelor frumoase de primavara sa ne umple inimile de fericire.
Mara, eu simt ca in 2 zile o sa plangi de bucurie, o sa ai testul cu II.
Uratica de acum si la tine putem conta pe testul cu II, doar ai prestat la greu luna asta si o sa vezi ca finalul va fi unul fericit.
Medut ne tii c-am mult in suspans, maine va fi ziua fericita zic eu, sau ne mai lasi pana sambata in asteptare?
Anamy sper ca esti pe aproape, tin pumnii stransi sa fie cu ochisori.
De azi dimineata, ma duc mai des la baie, s-ar putea sa fi prins o raceala de pe undeva in rest nimic special.

pe toate si va doresc o seara frumoasa.

Mergi la inceput

fetele-pupicei!
lilicica--hihi..poate vii tu inainte cu o veste buna!mai ales ca te duci mai des la baie!deci-hai vin-o tu cu 2 liniute!
fetele-eu am tras o portie sanatoasa de plans-iar acum mi-am impus sa-mi revin!asa ca..ma duc sa fac o baita,dupa care ma bag in patut!
maine dau o raita pe la coafor-asta asa ca sa-mi revin de tot!mai ales ca frumusetea de bruni venise la mine fff aranjata,iar eu si cu falcuta un pic umflata si cu zeci de culori in cap!care mai de care!asa ca..ma duc sa-mi fac revizia maine!
bruni-cum mai esti fata frumoasa?mai da un semn de viata!
madutz,mara,bruni,turqoise,anamy,criadema,denisuulle,petruta,apalina,enni,jovana,lilicica,julia,dedus- la toate!!
somnic usor!si maine sa avem o zi senina,plina numai cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare la toata lumea!!!
vad ca e timpul sa veniti cu testele pozitive!!!si o sa vina unul dupa altul...abia astept...
uratica eu nu am fost coafata asa imi sta mie parul e drept, doar in romania ma spal pe cap la coafor ca mi e lene acasa...si nu te tot plange ca esti f frumoasa inclusiv coafura ta ...si suvitele...
eu sunt bine ...plec cateva zile la o prietena intr un alt oras aici in franta...astept rezultatul pe sfarsitul saptamanii viitoare...
are internet si prietena mea unde merg asa ca o sa va scriu si de acolo...
voi fiti fete cumintele asa cum ati fost mereu...
si dimineata va trezesc devreme asa ca toata lumea la somnicsa visati frumos!!!pe toate!!

Mergi la inceput

fetele eu nu am somn!!!!!!!!!!!!!!!!asa ca dimineata vreau muuuulllllllllltaaaaaaaaaaa cafea!
bruni-fii pe pozitii!
hihi...eu imi trezesc intrusu acum!pai cum vine asta?el sa doarma linistit si io nu????
usor sa aveti fete frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

mneata fetelor!
desteptaaaaaaaaaaaaaaaaareaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

ups! nu am adus cafeluta!

si am si laptic pentru gravidute! pentru toate, fara exceptie! INCLUSIV pentru mara!!!!!!! ati vazut azi dimineta la stirile protv la "ce se intampla doctore"? era despre alimentele cu caracter anticonceptional! cafeaua era la loc de cinste!
asa ca....de azi trecem pe laptic si ceiuc! parteae buna e, ceaiul are efecte anioxidante! deci vom fi niste mamicute tinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neatza
maddutz multumesc de cafeluta...pe unde umbli ?ca m ai invatat rau cu povestile de noapte si le astept mereu acuma, ca am insomnii ...
ai fost in maramu? am auzit ca e vreme urata!!
haideti fetelor care incepe prima cu testul pozitiv?
uratica tu de ce nu ai somn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Am scapat de Denisa, am dus-o la microbus, asa ca multumesc Maddutza pentru cafea, o pot bea in liniste, si nu-mi amintesc sa mai fi baut cafea de la tine.... e buna!, asteptam si de la tine vesti, parca ti-ai facut ceva analize zilele aceste, asteptam startul.... nu trage te timp.....nu-ti gasi alte prioritati!!!!!!....
Mara, mai asteptam pana luni, sper ca esti bine, "vleau o Maluta mica pentu cavalelul meu"....acum......
Uratica, daca tu atunci pe restul fetelor nici nu le mai intrebam de ce..... cred ca din cauza asteniei de primavara, oricum din 21 martie gata cu timpul aiurea, trebuie sa va intre primavara in suflet.....Oare n-o fi de la II liniute.....ai ceva simptome inafara de sensibilitate....O fi sau
Bruni, bonjour....imi place ca in ultima perioada tu ai avut un psihic foarte bun si acest lucru o sa-ti dea si un rezultat bun la analize, si unda verde pentru fiv....
Oare Enni mai poate?, o fi foarte obosita, nu mai are timp nici sa mai intre pe forum.Enni ceva sfaturi?
la toate fetele.

Mergi la inceput

da adri, a fost nashpa vremea. abia astept sa vina primavara!
am fugit la lucru. pove dupamasa

Mergi la inceput