FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetele
am intrat sa servesc alaturi de voi cafeluta si sa va salut
pe mine m-au parasit toate simptomele de ciclu,in afara de faptul ca au ramas sanii putin durerosi si f f f putin intariti.dar inca e mult prea devreme sa simt ceva,le las pe fete sa vina cu simptome de gravideala,pt ca voi sigur santeti .
poooop toate fetele si haideti cu vesti bune!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

buna fetele!
Nu m-am suparat si nici nu vreau sa va parasesc, ideea e ca desi eu sunt clujeanca, dar momentan nu stam la Cluj, iar mami n-are inca net.Drumurile astea ma omoara, abia rezist.Deja si cand ma gandesc ca trebuie sa ma pun in masina, mi-e greata.
Miercuri am fost la dr, este sarcina,dar inca nu se aude inima. Saptamana viitoare ma mai duc, unul singur e, e in uter, a zis dr ca nu ma lasa sa ma bucur numai un pic, sper sa nu fi vazut ceva in neregula si nu mi-a spus. Inca nu a putut vedea multe,sa vedem mai departe. Am reusit sa ma racesc, stau in pat,nu am fost nici la servici.
Tin pumnii stransi ptr cele care astept testul, o sa fie pozitiv cu siguranta, si mergem mai departe. Poate vi se pare prostie, dar starea asta de acum mi se mult mai greu decat asteptarea rezultatului,fac filmulete, imi imaginez o gramada de prostii
Aveti grija de voi, va pup.
Daca stie cineva cand incepe sa bata inima, sa-mi spuna si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Julia, inima copilului incepe sa bata din saptaman a 5 de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

si eu am spus-o de mai multe ori ca din momentul in care afli ca esti insarcinata incepe cosmarul, dar detaseaza-te de toate problemele si gandeste-te mereu ca totul e bine si ca asa trebuie sa fie, starile de agitatie nu-ti fac bine, pentru a stii mai multe despre evolutia sarcinii in cele 40 de saptamani, pentru a fi mereu la curent cu dezvoltarea viitorului bebelus si cu transformarile corpului tau poti sa-ti cumperi o carte se numeste "Cartea viitoarei mame", in care iti detaileaza pe saptamani totul, eu am vazut-o recent la Selgros, dar banuiesc ca exista si in librariile mai mari, e super buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..'mneata fetelor!!!!!!!!
criadema-stai linistita!mi-am facut numarul ieri cu ,iar acum is fresh!!aici e soare si m-am agatat asa bine de o raza si nu vreau sa-i mai dau drumul!!asa ca..sunt bine!simptome?nu pot sa zic ca am...de fapt habar n-am ce simptome ar fi!ca nu le-am trait niciodata!da va veni si vremea mea!si eu am sanii umflati asa cum zice anamy..dar asa ii aveam mereu inainte de cm!asa ca..nu stiu!intr-adevar m-a dat peste cap sensibilitatea asta..ptr ca de regula eu nu plang!si mai ales asa din senin!cine stie??sa dea Domnul sa fie cu ochi!
bruni-!hihi..aseara am adormit pe la 5!!!dar promit ca o sa fiu fetita cuminte si nu mai fac!hihi..bruni-eu ziceam doar asa ca ai fost la coafor..in sensul ca erai ff frumoasa-ca o papusica scoasa din cutie!eu sincer nu mer la coafor decat sa ma tund!atat!!!in rest niciodata nu imi mai dau capul pe mana nimanui-doar daca cunosc ff bine pers respectiva!ptr ca am avut niste experiente.........da incercam si eu sa ies din starea aia ciudata de ieri!insa acum sunt super ok!!ma cam arde raza asta de soare pe care stau calare-da nu-i dau drumul!trebuie sa aduc soarele si pe strada mea!dar tu cum esti papusica??stii..ma distreza intrusu mereu acum-imi zice non stop-da mai vorbeste si tu cu fetele pe forum,pe net..va stie bine pe fiecare dintre voi!bine..in limita posibilului!e el cam ofticat ca u ii povestesc ce si cum vorbim,insa ii trece!
madutzule-tu ce mai faci carliontato??aseara nu aveam somn si speram sa te vad pe-aici!da..esti fatuca cumintica vad!fff bine!si cu intepatu cum mai stai?cu acupunctura?
marutza-ce face piticuta si piticutul din burtica??si..mai esti sensibiloasa??eu cred ca de la cafea ni se trage!sau de la tensiunea mica!asta ca sa ne scoatem in fata lui madutz!si..curaj fata frumoasa!sigur ai bebe in burtica!
anamy-of of mai mai-sa speram ca e bebe!!asa..da de-o parte simptomele de cm si gandeste-te ca ai un samburel in burtica!si eu sunt la fel de realista ca si tine!insa niciodata nu dau drumul sperantei din maini!!chiar si acum..desi stiu ca nu am multe sanse..ma gandesc ca poate asta e sansa mea!!aia de 1%!daca e sa se intample se va intampla!chiar si cu 1%!!ptr ca imi doresc cu toto sufletul sa fiu mamicuta si profit de fiecare sansa!chiiar si de aia de 1%!asa ca..nu-ti pierde speranta fata fr4umoasa!!vei avea blonduta ta-fotomodeala ca tine!
lilicica-hai si tu de dupa canapea si arata-ne testul cu 2 liniute!!sa il punem si noi la album-ca si criadema!
aaaaa...si fetele-inca o chestie..eu de ieri incepand mi-am luat temperatura mereu la ora 6..si e mereu 37...37,2..oare e posibil????
turqoise-ia incearca tu sa stai cu cracii pe pereti dupa ce prestezi si ai sa vezi ce repede ajung gigeii sotului la tinta!asa ca..fara scuze!
petruta!ia treci si tu la prestat si apoi jap...cu cracii pe pereti!sa vezi cum te gravidesti!si..unde e bericioasa mea fara alcool????ca asa mi-e sete!!!!!si fetele..ia dati voi din casa si spuneti-ne cand ne chefuim de ziua voastra??macar sa tinem un chef virtual!
dedus,apalina,denisulle,moni,enni,jovana,julia
medut-HAI CU 2 LINIUTE!!!!!!!!PLEASEEEEEE!HAI CA E RANDUL TAU!!!!uite scoatem agitaoarele ptr tine!
ups..cat am scris..nu ma mai puteam opri..sorry!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

uratico draga eu am prestat astept rezultatul!!!!!!!!!!!!!! (MAINE FAC TESTUL daca imi fac curaj)acum ce sa zic simptome de cm am avut dar cum nu am fost niciodata insarcinata nu stiu ce simptome trebuie sa am in caz de sarcina asa ca pana nu vad ROSU in fata ochilor exista o sansa
daca nu e sarcina luni sau miercuri ma prezint la doctor si vedem ce urmeaza
oricum vorba aia speranta moare ultima ( si poate o sa am un cadou frumos de ziua mea)
despre ce sa zic sarbatorim maine pt cele 2 liniute de pe test (si daca nu tot o dau stai linistita)
la toate

Mergi la inceput

petruto-maine sunt pe pozitii!vin sa beau!!ptr c ele 2 liniute!ptr ziua voastra!a ta si a lui bruni si lui turqoise!!si a cui zi mai este!!!!!!!!!
si gata!eu m-am hotarat!!!!!!!!!eu am un bebe in burtica!!da???poate imi ziceti altceva-ca va bat!!!!!!asa ca....il hranesc bine!si..am pofta de mancare!!o sa ma chinui sa ma ingras,sa ma fac o balenuta!asta ca sa se prinda bebele si mai bine de raza de soare pe care sunt eu deja calare!
am zis,am zis!!!si..daca nu veniti toate cu 2 liniute va bat de nu va vedeti!!!asa ca hai odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetelor!

eu ma tot invartesc p-acilea, sa vad care apare prima cu liniuteleuff..tare grea e asteptarea asta..defapt, confirmarea mai bine zis.
uratica, pot sa tot stau eu si-n cap , tot degeaba ca stau si se uita apoi dau coltu' ,imi vine sa-i strang de gat
fetelor eu va doresc un weekend placut plin de caldura si sa auzim doar vesti bune pe luni,sa fie cu ochisori, pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

uratica, deci zici ca esti gravi si ca ai pofta de mancare??
pai atunci si io's gravi ca as manca tot frigideru' si-mi sta capul la tot felul de mancaruri.asta inseamna ca' gravi, da fetelor??

Mergi la inceput

turqoise-binenteles ca asta inseamna!
pai se poate altfel??
si punele si tu gigeilor o rachetica pe codita!sa ajunga exact la tinta!
la gagici!

Mergi la inceput