FIV la Cluj 14
Raspunsuri - Pagina 15
petrutaf spune:
a aprut uratica
lasa ,lasa scuzele cred ca ai vrut sa ne testezi cum nu descurcam fara tine(sincer nu prea bine)
ne-ai dat ceva emotii
petrutaf spune:
buna dimineata fetelor!
si eu beau un ceiut ( nu beau cafea in general sper ca nu v-ati candit la altceva)
brunadria spune:
uratica, m am linistit !!! gata!!!hai si la dulapurile mele , cred ca ma apuc si eu cat de repede ca n am facut nimic de cand am ajuns...ar fi cazul dar ce vreme frumoasa e aici ca n am chef de intors casa...sa nu ne mai ti in suspans , vi aici si dai raportul apoi iti faci treaba!!!azi vroiam sa te sun sa vad ce e cu disparitia ta...sunt obijnuita sa te vad prezenta!!!
uratica spune:
asa..deci-am niste pregatite pentru unele dintre voi si niste !cu care sa incep??
cred ca incep cu ca vad ca nu mai tine!!
incep cu o bata mica ptr marutza noastra-pai mai fetita-daca tu iti faci probleme ca ba esti,ba nu esti..eu ce sa zic?adica voi imi dati mie 0 barat sanse???ca vin acuma sa va bat!pai dupa ce outele tale babane si gigeii fortosi ai sotului-concepura niste copilasi dolofani si rotofei, tu iti faci probleme?las ca ii povestesc eu marutzei mici cum gandea mama ei - o sa-i zic sa-ti mance urechile in primii anisori,ca te-ai indoit de puterea ei de a lupta-mai ales ca ii pui de maramuresanca!
asa..urmatoarea..medut-pai..cand ma intalnii cu frumusata de bruni-ziceam ca sigur esti insarcinata!asa ca nu mai vorbi prostii!stai tu cumintica in bancuta ta si nu te mai gandi la prostii!gandeste-te ca ai un pufulet in burticuta si ai grija de el!!nu mai fi suparici si nu mai plange,ptr ca plange si pufuletu alaturi de mamicuta lui!deci ptr tine o bata mai mare!
acum urmeaza anamy-cum adica nu mai speri mai fatuca??si ca stii sigur ca iti vine cm!hmm..o sa te bat de nu te vezi!!uite mami a mea nu stie ce problema am..si ma tot pregateste subtil ptr un bebelas la purtator-ea crezand ca mi-e frica de sarcina si de efectele ei!imi povestea ca atunci cand era insarcinata cu mine-nu a avut greturi,nu a avut nici un simptom-nimic!!asa ca baga-ti mintile in cap!!esti graviduta!!punct!
apalina-ai comis-o rau de tot cu faza cu outele!!ptr tine am-si uite-asa o sa arati!chiar daca o sa-mi iau un scaunel ptr asta!pai mai fata-sunt altele care au reale probleme!!!!!!si nu se cramponeaza de asta!asa ca revina cu picioarele pe pamant!ca te caftesc de-ti sare apa-n cap!tu rezolva-ti mai intai problemele cu polipul!apropo-ce ti-a zis dr-ul referitor la problema asta??intai rezolva chestia asta si apoi vei vedea cum umpli cofragul cu oute!
petruta-termina si tu cu prostiile si gandeste pozitiv!fiind la pamant mereu,normal ca nu vei rezolva nimic!tu singura te complaci in starea asta de depresie continua,in loc sa mergi inainte!gandeste-te mereu ca vei reusi si asta te va impinge sa faci pasi inainte catre bebe!nu zice nimeni ca vei reusi din prima!!dar vei reusi!!asta e important!
cam atat cu bilele!!aveti grija ca vin si va caftesc pe toate de nu va vedeti!!
mara72 spune:
e clar, s-a intors uratica printre noi Ce sa mai zic, mi-e frica si sa suflu ca vine cu bita si ma cafteste asa ca incerc sa stau cuminte si sa imi repet intr-una> sunt sunt
Fetelor, sper ca si voi faceti la fel ca vad ca nu iarta pe nimeni.
Sotul meu mai are citeodata suparari legate de servici si mai vine acasa deprimat. Acu am gasit solutia,il dau pe mina lui uratica si o sa fie vai de pielea lui. Uratica, ma ajuti? Il caftesti si pe el daca trebuie? Uite-asa se scapa de depresie
uratica spune:
si acum bilele albe si floricelele!
bruni-fata frumoasa-ai multe floricele de la mine!imi place ca esti optimista si ma bucur de vestile ce ti le-a dat nenea dr-ul!si las ca pui tu piciorul in prag si il faci pe bruni al tau sa faca exact cum zici tu!asa ca nu-ti fa probleme!!vei obtine ceea ce ti-ai propus!atata timp cat esti hotarata-vei atinge telul scontat!asa..am pus 2 ptr ca aspiri si tu la gemelasi!insa neaparat vreau si eu o mica asiatica!!ptr ca asa ar face soata mea!aaaaaaaa...si multam!mi-ai ridicat moralul cu faptul ca mi-ai zis ca nu sunt slaba!oricum luna asta am papat bine de tot!ptr ca ma gandeam mereu ca ii fac bine lui bebe!ma bucur si ca m-a proportionat mama bine si nu se vede ca ma doar o manuta de kg!
madutzule-multumim ptr veselia si optimismul tau!acum ca renuntai la prestat non stop,mi-am revenit si eu!asa ca le caftim pe cele mici??astea care isi fac de cap?o luam si pe bruni in echipa si le batem de le suna apa-n cap!abia asteptam sa te vedem si pe tine cu bebelinele cretuline cu ochi verzi la purtator!aaaaaaa...si am o floricica...superba!!!!ii dau numai frunzulite!e ff frumoasa si ii merge tare bine!!
criadema-tie si strumfilor!si..mai vrem povesti!
denisulleeeeeee-baga mare fata!stam cu cofragul pregatit!!sa dea Domnul sa fie bine!
turqoise-asa fatuca-presteaza,presteaza si iar presteaza!pai ce?numai eo sa stau cu cracii pe pereti sau atarnata de lustra?
lilicica-tu cum esti draguta?hai iesi din ascunzatoare si spune-ne cum esti!garantat esti graviduta!asa ca asteptam testul pozitiv!
dedus-hai fa-ti aparitia!trebuie sa mergi mai departe!deci..inainte cu forte proaspete!
kry-tu cum esti?cand incepi?
julia---------gravidutooooooooooooooooo tu cum esti???cum e cu greturile si alte cele?povesteste!!!
enni,jovana-ce va fac dolofaneii??cum va descurcati in postura de mamica?hihi..ce misto e sa ai niste papusele vii langa tine!cred ca e superb!
moni-mai adu printesele pe aici!ca tare dragutele sunt acum in semnatura- d-apoi cand le vei tine in brate!abia asteptam sa te vedem si sa le vedem pe micile minuni rozulii!
hihi..fetele-
va las deocamdata!ca v-am zapacit de cap!!dar mi-a fost dorrrrrr de voi!tale tale de tot!!!
uratica spune:
mara-vad ca esti pe drumul cel bun!!insa sa stii ca iert,dar nu uit!!asa ca ai mareeeeeeeeee grija!daca mai calci in strachini vin si te bat cu tot cu sot!
si mai fata-intrusu tau o cauta cu lumanarea!!pai acum vine el cu probleme si depresii?spune-i ca il caftim toate de-aici!pai se poate?
gagici-eu vi-l imprumut pe al meu intrus-el e asa de calm incat nu il afecteaza nimic!!
hihi-si acum imi amintesc ce imi zisese bruni-fata frumoasa de al meu sot!!se astepta sa vada un rotofei de barbat alaturi de o slabanoaga!si surpriza!!eu oricat as slabi,m-o facut mama cu forme si nu se cunoaste decat la analize!si mai am un noroc-atunci cand slabesc sau ma ingras o fac peste tot-uniform!asa ca asta e avantajul!nu faptul ca manc ca sparta si nu reusesc sa ma ingras!iar al meu sot nu e un grasun!!numai ca are burtica-si el nu era asa!!si nu ii place nici lui ca e asa!dar..il rezolv eu!deja a dat o gramada jos!!ca stau si langa el cu !
petruta-vad ca si tu iti revii usor usor!asa ca te iert si pe tine!deocamdata!insa ai grija ca sunt cu ochii pe tine!pe voi toate!
bruni-ti-l trimit pe al meu sot sa-ti aranjeze dulapul!ca m-a disperat ieri!mai avea putin punea pe mine!da il iert acum..ce sa fac??insa data viitoare asa va sta!
uratica spune:
aha..deci v-ati speriat!!cred si eu ca stati acum pe scaunel cumintele si cu mainile la spate!!ca altfel o incasati!
bruni-trimite-mi si mie o raza de soare!ca aici ninge iar!
turqoise spune:
ciao fetele!
wow..uratica, imi place cum le tii la respect pe fetele astea care nus' cuminti
hai si la intrusu meu si da-i in feza ca tare ma mai supara..si i-am spus ca daca ma mai supara plec la mama dar exista o explicatie: criza.. ma rog.. si aia financiara si aialalta de , asa ca pestatu s-a sistat si fiecare cu perna lui, iar azi .. e post.dupa calculele mele, ovulatia ar trebui sa fie maine dar eu cred ca a fost ieri.
fetele