FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ups.. vroiam sa zic freza,dar mi-a fost foamee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

uratico ti-a venit randul acum
ce-i cu caracterizarea asta?"la pamant mereu" si "te complaci mereu in starea asta de depresie continua"
nu stiu ce mesaj ai citit(sau poate eu nu m-am exprimat prea bine), dar de la o mica suparare si pana la "depresie" cred ca e un pas mare
hai sa nu exageram totusi!
nu zic ca uneori stirile "proaste" nu mi-au picat chiar bine dar cred ca intotdeauna am stiut sa merg mai departe si sa privesc si partea buna a lucrurilor ( ca de sunt un berbec de doar 29 de ani)
sper ca nu te superi( eu nu m-am suparat dar mi sa parut putin exagerat) si simteam nevoia sa am dreptul la replica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica iti trimit toate razele soarelui sa vedeti viata frumoasa,
pai intrusul tau e frumos tare(sa nu te superi ca i fac complimente ) foarte bine va sta impreuna...si tu esti o scumpica, tare draga mi esti acuma ca te cunosc mai bine..
imi place ca tu intri aici in forta si faci ordine, eu sunt mai bleguta , nu am curajul sa le sperii asa tare...dar vad ca doar asa merge aici...
deci fetelor de musai e musai sa fiti optimiste...ca i bai mare de e altfel...

Mergi la inceput

petruta bine ai venit in club...si eu sunt berbecuta , dar imi ascund bine cornitele , le scot doar in momente extrem de grave...
si uratica uite ca am pierdut si 2 kile , asa ca ma enerveaza intrusul meu (tot berbec) vesnic ocupat...offf offf mai mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi-tocmai asta urmaream petruta!!sa te razboiesti!!si nu citisem mesajele tale-ultimele-recunosc!le scrisesei in timp ce eu continuam de scris epistola!pai si-atat iti trebuie sa te superi pe mine!ca vin si te cafesc de nu te vezi!!ca de..acum pot sa-ti spun-putoaica de 29 de ani care esti!!!si da..eram in pana de cuvinte-de asta am folosit "depresie"!ca de..creierasul meu se oprira la prestat si nu mi-am mai pus neuronu' la treaba!si s-o blocat si el nitel!dar il scot eu de la naftalina!si oricum sa stii ca sunt iute de picior!si nu ma prinzi!!!!hihihi..uite o de la mine-scuze ptr exprimarea un pic agresiva!
turqoise-of of mai mai..mai fetelor-da ce au intrusii astia cu criza asta?de se isterizeaza asa tare?al meu intrus nu are nici o taina!!mai ales ca a hotarat sa dea cu flit la locul de munca si patronului!si tot nu e crizat!din contra!hmm..cred ca trebe sa il crizez eu ca sa fiu in grafic-in ton cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

bruni-!
hihi-multam ptr complimente!si stai linistita ca nu am de ce sa ma supar!ci sa ma mandresc!
hmmm..referitor la bruni al tau,pune fata piciorul in prag!spune-i ca nu mai e cazul nici sa tii post si nici sa slabesti!el nu vede ce "frumusica" are langa el??spune-i ca o sa ajunga asa!hmmm...cred ca e prea sigur pe cine si ce are langa el si i s-a urcat la cap!!da-i la gioale fata frumoasa!

Mergi la inceput

mda , eu nu i fac nimic uratica , dar cred ca i prepar o surpriza asa ca imediat e ziua lui si o sa vb singur , dupa...
ti am scris un pm dar l am sters ca nu vreau nimic negativ aici!!! ca lumea are nevoie doar de lucruri frumoase..si o gandire pozitiva...si eu gandesc pozitiv , dar in favoarea mea de data asta...

Mergi la inceput

uite ca sa vezi ca nu m-am suparat ia berica]si
dar a fost prea rece si vorba lui brunadria mi-a iesit o cornita
si chiar te rog sa-mi spui pustioaica de 29 de ani ca nu mai am mult si te ajung ............

Mergi la inceput

ahhh am uitat berea e fara alcool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

wow... ce dor imi era de voi, nu am dezertat, dar nu am mai avut timp sa scriu.
Uratica, cum iti permiti sa-i spui Denisei sa bage mare, pai tu nu stii ca sotul ei nu a venit din Iasi si mai ales ca se si stimuleaza acum tot dupa sotul meu se tine, noroc ca inca nu e refacut complet si am avertizat-o ca poate-i ies coastele daca se mai apropie tare.... Daca el merge in camera si ea dupa el, daca merge la bucatarie si ea dupa el, in sufragerie iar, nu mai stiu ce sa fac, sper ca la sfarsitul sejurului sa nu fiu nevoita sa plec eu si ea sa ramana.... nu stiu ce i-a spus si sotului ei dar am surprins-o vorbind la telefon si el ii spunea sa mearga gata fertilizata ca poate nu mai e nevoie de el..... oare de aceea se tine de capul sotului meu?

Mergi la inceput