FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

petruta,cred ca cel mai probabil o sa fac in franta...dar pana nu ma apuc de treaba nu mai dau vesti de genul asta..ca io s ca vremea..astept rezultatul si sa vad cat de repede merge treaba si atunci o sa pot spune mai multe ...dar intentionez aici in franta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor!
se pare ca nu mai apuc decat seara sa intru! am o perioada mai aglomerata. maine voi trage chiulul caci voi fi plecata in maramures voi sa fiti cumintti si sa apareti pe net, sa va sustineti una pe alta!
pai mai fetelor, io va caut aici link-uri cu gandire pozitiva, va spun povesti terapuetice, si voi cu chestii din astea veniti? pai se poa'?!
aliniereeeeeeeeeeeea! si...
asa, acum pe loc repaus si....la prelucrat cu voi!
deci: bruni, tare ma bucur ca ai ok-ul doctorului bravo. tu ai fost cea mai cumintica si mai optimista dintre toate! se pare ca tu ai inteles ca ce gandesti aia atragi. asa ca nu-ti ramane decat sa "invelesti" totul in roz. cat despre "intrus"...banuiesc ca este afectat de criza economica. mai toti barbatii, vad ca, sunt foaarte patrunsi de vestile din domeniul economic si sunt plini de griji. ai rabdare, si lasa-l pe el sa se "deschida". si pentru ca ai fost cumintica
medut maine ai fi in z 12. ai putea incerca si o analiza de sange. daca e sa te iei dupa simptome....nu sunt relevante deloc! si nici testele. temperatura ai incercat sa o iei la prima ora? ar putea fi un indiciu. si....gandeste pozitiv. va fi bine.
anamy, la fel. simptomele nu sunt relevante. dupa parerea mea!
lilicica tu cum esti?
julia nu ai mai dat nici un semn. cum te simti? ai ajuns la dr?
apalina tu ce ai facut la cluj? ca ti-a zis dr? de ce intrebi de donatoare de ovule?
si eu ma voi duce maine sa-mi iau rezultatele hormonale. sunt curioasa cum au iesit. sper ca cele de luna trecuta sa fie eronate sper....gandesc pozitiv! va fi bine. voi ramane insarcinata anul asta. mi-ar place sa am gemeni (blondute, cretuline, cu ochi verzi)

Mergi la inceput

ennni ce fac R&R? tu cum esti? au mai luat in greutate? sunt papaciosi? le dai si laptic praf? of, ce mi-ar place sa-i dragalesc!
mara vad ca tu stai cumintica. foarte bine. te-as certa un picut pentru cafeluta de dimineata, dar... e bine sa te menajez ca esti insarcinata!
de fapt...norocul vostru ca sunteti insarcinate, caci altfel va certam mai tare. ganditi-va la ce va doriti. nu la ceea ce va este frica sa nu se intample! voi aveti un obiectiv foarte clar stabilit pentru anul acesta: sa aveti cate un bebelas! deci, numai acest gand sa va anime. bebe, bebe si, iar, bebe! atat! caci altfel...
petruta si tu, mai ai un pic de rabdare. haideti fetelor ca se poate! au reusit altele, vom reusi si noi. trebuie sa ne dorim suficient de mult si sa nu ne tot cramponam de "probleme"! sa ne concentram pe solutia problemei nu pe datele si necunoscutele ei!
denisa bravo. esti pe drumul cel bun. ai grija de tine. si sa fii cumintica si sa papi tot!
criadema ce fac cei doi strumfi?banuiesc ca acum sunt mai agitati, caci aveti musafiri!

Mergi la inceput

uratica tu unde ai disparut? hmmmmm....cred ca de fapt, avand liber, te-a epuizat "intrusu'" pe tine, nu tu pe el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

Maddutzimi fac testul doar in ziua 14, adica joi, cel mai bine. Deja sunt aproape resemnata, daca e negativ maine m-as apuca de altul, dar nu se poate. Oricum eu sper pana joi... Temperatura o iau in fiecare dimineata si e 37,8, deci ridicata totusi. Ca sa vezi ca mi-a trecut prin cap sa ii spun surorii mele sa isi bage niste Utrogestan in prunutza si sa isi ia temperatura sa vad daca ei ii creste asa de mult, fiindca temperatura corpului masurata sub brat e 36,8. Noroc ca ea e la Cluj si eu la Bucuresti si m-am abtinut
In schimb am o pofta nebuna de un pahar de vin....
Azi vine in sfarsit si intrusul meu acasa, si o sa imi fie mai bine ca va fi langa mine, fiindca tare mult ne iubim.
Dar stiti care e problema fetele? Mi-e frica sa fac ... Oare sunt cu capul????

Si totusi ma ajutati cu un raspuns la o intrebare mai veche? Daca nu voi fi mamica cand ar trebui sa imi vina CM????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medut spune:

....si pana nu am rezultatul nu renunta la semnatura....

Mergi la inceput

medut is atat de obo....de nici ochii nu mi-i pot tine bine deschisi. da', pentru aia, tot nu m-am putut abtine! parca si vedeam ce ochi facea sora ta, cand vedea propunerea "indecenta" ce i-o faceai!
ciclul ar trebui sa-ti vina...normal.
si, medut, eu stiu ca se recomanda 2 saptamani de abstinenta dupa embriotransfer! asa ca....oricat ...doar la atat va limitati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Hai fetelor Ce-i cu linistea asta pe aici?? Ia prezentati-va la
medut am ris de era sa mor de faza cu utrogestanul. Iti dai seama ca si eu am doua surori mai mari, as putea incerca cu amindoua sa vad la care cum creste temperatura bazala Cit despre si eu ma mai abtin citeva zile, pina la test sa vedem cum stam. Eu o sa fac testul abia luni, atunci ar fi 14 zile si o sa fiu cuminte si o sa il fac doar atunci. De data asta am fost tare cuminte, n-am facut nici un test pina acum,nici macar nu m-am dus la farmacie sa imi iau unul.Ciclul mie mi-a venit la celelalte fiv/uri exact la data la care trebuia sa vina, am vazut ca mai sunt fete la care le intirzia citeva zile. Da tie n-o sa-ti mai vina vreo 9 luni asa ca poti arunca tampoanele la tomberon
denisuleeeee, succes azi la clinica, din pacate problemele de serviciu ma tin tintuita aici si nu ma pot duce sa te intilnesc. Da las ca tot ne-om cunoaste noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

ioi fetelor!!buna dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si madutz-cred ca ai tu un glob special in care vezi tot!!ptr ca aveai dreptate-ieri m-a obosit intrusu!!m-a terminat!!!!!!!!numai ca nu la partea "rusinica"!ci..ideea era ieri sa-mi repare dulapul ptr ca "avand prea multe haine"-cum zice el,le-am impins sa intre si am desprins placajul din spate!si de aici.........sa nu va mai zic!!am muncit ca un rob!dar m-a ajutat grasu meu-trebuie sa recunosc!
insa ieri am ajuns de la un dulap sa fac curatenie generala!dar generala!!!scos covoare-batute,sters geamuri,mutat mobila-am terminat totul pe la 23..si eram rupta,asa ca nu am mai intrat sa vad ce mai faceti!desi mereu imi aminteam de voi si vroiam sa ma susutrag ptr o secunda!dar poti???cu intrusu langa??nu poti!!cand vroiam sa ma sutesc un pic-venea si-mi zicea-hmmm..acum ne apucam de aia,de aia,de ailalta!!deci eu sunt obsedata si fac curatenie mereu-insa nu asa frate in ritmul asta al barbatilor!fara sa poti respira!!
uff..acum m-am descarcat!asa ca ma uit in urma sa citesc ce prostioare ati mai facut-si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neatza,
mara merci de cafea..tocmai o savurez , e bunnaaa!!
mara stiam eu ca esti fata cuminte,mai e un pic pana luni..
denisa succes , te asteptam cu vesti bune!!
medut vreau testul pozitiv...hai spune ne ca esti graviduta!!!
apalinooo hai la prezenta!!!

Mergi la inceput