FIV la Cluj 14

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor sunteti foarte inactive!!!
eu m am intors de la spital , astept rezultatul in 10 zile...doctorul spune ca dupa parerea lui totul e ok , analiza de la conizatie e ok si marginile analizei sunt curate, i am spus ca am facut o control in romania si ce rezultat am avut , a zis ca e ok si ca era si normal sa mi iasa asa pana se vindeca perfect colul ...eu cred ca sunt pe drumul cel bun..eu oricum am incredere in sansa mea si o sa fie bine, in 10 zile imi spune daca fac analizele hormonale deci ar fi prin 5 april...problema mea e ca intrusul meu comunica f dificil e foarte ocupat , inca nici nu am stat la povesti...sper insa sa fie de acord cu decizia mea de data asta...va pupik pe toate..
fetelor aici se umbla in maneca scurta , e foarte frumos timpul..

Mergi la inceput

uratica mi e dor de tine !!!! hai fa ti aparitia!!!ma ingrijorezi ...
sau mai prestezi inca? daca e asa te scutesc pt absenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

brunadria ma bucur sa aud ca esti bine si cu siguranta si rezultatele analizelor vor fi ok
nu mai stiu ce hotarare ai luat la Cluj sau in Franta

Mergi la inceput

uratico pe unde umbli?
haide ca avem nevoie tine sa ne mai inveselesti ca fara tine vad ca a cam dat astenia de primavara pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

hellou...da abia asteptam sa intru...ghiciti unde sunt acum...si de umde scriu ? ..ca nu m-am mintors acasa la Iasi...tot pe la Cluj sunt...sau mai bine zis la mica distanta de Cluj....Va scriu din biroul Crinei!!!!! ea are treba cu ale ei ..iar pe mime m-a lasat la celalat calculator de unde va scriu acum.. SUnt f. mandra..ca stau aici la birou separat, la un om important cum e Crina, si ca sunt in OSPETIE!! asa se zice la modovenii de peste Prut,...cu care nu am nici o legatura dar mi-a venit acum termenul esta..

Mergi la inceput

medut si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine( doar ca luna aceasta noi am incercat natural) si la mine astazi e z12 si de ieri parca mi s-au desumflat sanii (dar ma mai dor la atingere), dar parca nu am simptome ca ar veni "rusii"
eu zic sa nu-ti pierzi speranta ca z11 s-ar putea sa fie prea repede pt un test de sarcina (poate te-ai grabit putin )altfel de ce si dr spune sa faci testul in z14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

si zi denisule, cite oute sunt? pregatim cofragul?

Mergi la inceput

hellou...madutz, mara, uratica, anammy,..etc..restul mi-aduc eu aminte pe parcurs..hai cereti detalii...ca sunt pusa pe povestit ...si sunt f incantata de toate, si de "ospetie" si de ingerasii crinei si de faptul ca mi s-au evidentiat vreo 3 foliculi pe ovarul stg si vreo 2 pe cel drept..mi-au marit doza de menopur la 4 /zi ..ca sa mai cresca, ca probabil ar fi trebiuit sa creasca mai mult dupa atatea zile de tratament ..ma rog, nu stiu prea bine,..dar in linii mari e bine... Atata doar ca, cu Crina nu prea-mi merge,...eu care venisem sa fac cura (daca nu sa slabesc macar sa nu ma ingras) s-a dus pe apa sambetei intentia mea, la fel si postul.. nu am avut nici nici o sansa...in rest toate bune...astept sa intrati sa aflu si eu alte noutati..

Mergi la inceput

uite cine e pe baricade..mara...salut draga fata.... Uite crina care-i langa mine, si-a intors capul catre mine zicand "vezi poate mere maine cineva la clinica"...da da chiar, ma intalnesc maine cu cineva la climica ? care trebuie sa mearga la control maine?? eu trebuie sa ajung maine dimineata si vineri- probabil tot dimineata,...sa vad daca mi-au mai crescut oale...

Mergi la inceput

denisa pai voi palavrajiti acasa la crina de aceea ati abesntat pana la ora asta!!!oute vad ca ai , de aici doamne ajuta...
petruta sa fie cu noroc si pt tine...
mara tu stai acolo chitic ?cred ca e grea asteptarea de fapt stiu dar nu te stresa ,primavara asta o sa fie una norocoasa pt toata lumea..

Mergi la inceput