FIV la Cluj 14
Raspunsuri - Pagina 12
maddutz spune:
asa ca aveti grija ce "lup" hraniti
ma duc sa fac nani si eu bruni. mi-a venit somnicul, intr-un final!
la nani si tu si da-i sa pape, intai, lupului "cel bun"
brunadria spune:
maddutz tare frumoase povesti ne spui tu,
sa stii ca o sa pun in aplicare tot ce am citit si cu siguranta totul va fi bine..si vreau si eu sa fiu copil pe bune ca in mintea mea tot copil sunt..dar o sa vad partea buna a lucrurilor si sa continuu ca timpul oricum nu se mai intoarce...te pupic si hai sa mergem la somnic , poate visam ceva frumos...
apalina spune:
buna dimineataaaaaaa!!!haideti insomniacelor ,trezirea !!!hai ca nu va-titrsit de mult su surle si trimbite !!!Gravidutele sunt scutite ,dar restul trezireaaaa !Fetele ce stiti despre fiv cu donatoare de ovule ,se practica la cluj asa ceva ?exista o legislatie ptr asta?hai ca vb mai tirziu ,
mara72 spune:
neata Viu si eu la cafea pina nu se trezeste maddutz ca dupa aia iara vrea sa imi ia cana de cafea si sa o inlocuiasca cu laptic
apalina, apoi tu ti-o ceri .Ce donatoare de ovule iti trebuie tie?? La 30 de ani??? Analizele hormonale pot sa fie foarte fluctuante de la an la an si chiar de la luna la luna.Eu la 32 de ani aveam analize hormonale mult mai naspa ca la 35. Asa ca fa bine alimenteaza-te sanatos, gindeste pozitiv si refa analizele alea ca o sa fie bine, nu te mai tot gindi la tot soiul de prostii. Ce, vrei sa vin la tine sa te scutur nitel??
anamy spune:
buna dimineata fetele
si eu vreau o cafeluta mare cu laptic si miere
fetelor,eu de ieri am dureri de burta,spate,sani si am transpirat noaptea,semn ca imi vin uratii,asa ca nu mai sper,semne de gravideala nu sant in nici un caz.ieri aveam doar o saptamana de la IA,totusi asa devreme
trebuie sa ma gandesc deja la urmatoarea IA,cu toate ca asa de tare ma inteapa ovarele,tare as lua o pauza.
va tin pumnii MARA72 ,LILICICA,MEDUT,haideti voi cu vesti mai bune!!!!
restul fetelor va poooop pe toate
medut spune:
Neata fetele!
Ieri mi s-a intamplat un fenomen ciudat as zice eu dar poate normal
Nu m-au mai durut sanii, mi s-au desumflat , nu am mai avut intepaturi
si in concluzie mi-am luat un test de sarcina pe care l-am facut aseara.....Si a iesit negativ. Eram a 11-a zi de la ET. Credeti ca mai am vreo sansa sa imi iasa pozitiv joi? Adevarul e ca simptomele acelea ma faceau sa fiu atat de optimista iar acum ca nu le mai mi-e tare greu. Ma tot amagesc ca poate in test de sange imi iasa ceva...
Mai am o intrebare, daca nu sunt gravida cand ar trebui sa imi vina ciclu? Voi din pacate sunteti mai experimentate si puteti sa ma ajutati cu aceste raspunsuri. Si nu ma menajati cu raspunsurile, ca portia de plans an tras-o aseara
brunadria spune:
buna dimineata!!! multumesc de cafeluta ...
anamy poate ar fi mai bine sa faci o pauza sa si revina un pic organismul ...daca nu ti a venit cm, mai ai o speranta, poate poate, organismele sunt diferite si nu o regula pt toata lumea , sunt femei gravi care nu au avut nici un simptom..asa ca mai asteapta un pic , e valabil si pt medut, testele de sarcina nu sunt intotdeauna valabile, am citit atatea cazuri ca in z 11 era negativ si a 12 pozitiv..dealtfel mi s a intamplat mie ...
mara tu stai in bancuta ta ,ai grija de burtica ...
apalina draga poate vrei sa te bat!!!! ce doanatoare iti trebuie, ai rabdare draga ca luna viitoare va fi bine cu siguranta...
anamy spune:
brunadria nu indraznesc sa fac nici un test deocamdata,e mult prea devreme,iar simptomele pe care le am sant fara indoiala de CM.
dr nu imi recomanda pauza,fiind prima stimulare cu 10 gonale,dupa 4 luni pauza.
brunadria spune:
anamy ,nu te da batuta , crede pana in ultimul moment , poate simtomele sunt de gravi..si daca dr ti a recomandat atunci nu te te lasa , continua..fi optimista si curajoasa , nimeni nu poate lupta pt noi insine!!
uraticaa!!!!unde esti?
criadema, tu?