*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*
Raspunsuri - Pagina 9
anca_27 spune:
Lorellay, cum sa aiba limbrici? La varsta asta? De la ce? M-ai socat complet...
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
lauramiron spune:
Ce dulce si frumos e si cu nasul portocaliu Eu cu Rebeca n-am patit treaba asta sau poate n-am observat...
Citat: |
citat din mesajul lui bertha Gata, am pus 4 poze cu Morcoveata Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008) poze Cum s-a nascut Ioana |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
lauramiron spune:
Felicitari Si ma bucur pentru somnul tau, stiu ce inseamna sa dormi toata noaptea si e tare bine
citat din mesajul lui alra azi sunt fericita: port pantaloni masura 38 de dinainte de sarcina si nicole a dormit toata noaptea ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
criss703 spune:
Ceau fetele ..nu va pup ca de obicei sa nu luati raceala
Am vazut poze frumoase de la botez de la puiutii lui Bebecris , Monicabo si Diamisa , sa va traiasca si sa va bucurati de ei (nu stiu daca nu ma repet ...sunt ametita de la raceala ) .Am vazut si ce frumos mananca Eva cu lingurita si pe Morcoveata cel vesel si frumusel al lui Bertha .
Otilia daca vrei sterge restul dimensiunilor cu care sunt de acord daar lasa numai talia ca aia ma manca si ma gata .., daca la restul sunt in afara tabelului la talie stau binisor , sunt ca un somalez cu burta mare
In rest ma simt tot naspa si sper sa nu ia si Paula mai ales ca mergem saptamana viitoare la vaccin si parca nu tre sa fie racita nu?
Diamisha in afara faptului ca totul a fost frumos si de bun gust la botez mie mi-a placut mult costumasul tau de la cununia civila si ce bine iti venea mama deci trage tare ca sigur vei ajunge iar sa-l imbraci cu ambitia ta de fier
Monicabo ce tanara esti , pe langa fetitele tale parca esti sora lor mai mare nu mama
Bebecris e tot mai frumusel nazdravanul tau si mami la fel cu tatuajul ei
Babyzapi multumesc , sper sa treaca urata asta de racela si sa nu se transforme in altceva , adevarul ca nu am mai foast racita de 1 an
Si daca tot e un capitol de remember ...acum un an fix eram la Bucuresti pt. un curs 1 saptamana ...ei ce vremuri ..si habar nu aveam ca eram insarcinata . Intr-una din zile imi programasem sa merg la un restaurant italian cu o prietena din Bucuresti si sa mancam ceva specialitati ...si am mers chiar pe Calea Victoriei la Tratoria..nu stiu cum , frumos totul , ambianta placuta , exact cum imi doream daaar am simtit ca ceva nu e in regula ..un fel de greata (aia a fost si singura din tota sarcina ) si am "mancat" exact un pahar cu suc de portocale ...mi-era o ciudaaa .Iar la intoarcere desi luasem anume bilet la Expresul de Wiena (sa ajung repede si ok acasa ) cand mai aveam cam 1 ora a luat panoul electric foc de la vagonul in care eram (adica ultimul !!) si s-a umplut rapid vagonul de fum (era vagon deschis fara compartimente) lumea a inceput sa tipe si sa fuga spre mine spre capatul vagonului , curentul bineinteles ca picase (era noaptea pe la 23 ) si trenul baga tot viteza pana a reusit cineva sa traga semnalul de alarma ...ce sa mai o panica grozava (geamurile evident ca nu se deschideau iar toporisca pt" in caz de pericol" lipsea cu desavarsire ..asa ca am inhalat la nenorocit de ala de fum, m-am si speriat , bateria telefonului picase ...reusisem doar sa-l "incurajez "pe sot spunandu-i ca a luat trenul foc .In fine am ajuns si acasa si in acel weekend de vineri noaptea am dormit non-stop pana duminica ...na eu credeam ca de la patanie dar nu numai .Oricum ma bucur ca nu am stiut atunci ca-s gravida ca nu stiu ce faceam .
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
lauramiron spune:
Ti-am raspuns si mai devreme, dar iti mai spun ceva. Doctorul nostru ne-a spus ca intre 3-6 luni, un sugar ar trebui sa pape intre 150-180ml la o masa, 5 mese pe zi. Asta inseamna la 4 ore si noaptea deloc. Matei e destul de mare pentru varsta lui, papa 150ml la o masa...deci noaptea nu ar fi cazul sa mai pape. Dar vad ca spui ca nu papa intre 4 si 10-11, deci pauza o face, insa nu cand ti-ai dori tu Poate reusesti cumva sa-l faci sa pape dupa-amiaza si seara mai mult sau mai des.
citat din mesajul lui mariana28 Dragi mamici...intr-adevar... poate nu am fost e destu de explicita din lipsa timpului. Bebe Matei are 7,5 kg si papa 150 ml la 4 ore ziua si noaptea, pauza face dimineata intre 4 si 10-11 si as fi vrut sa faca pauza noaptea. Ziua ne cam chinuim sa papam pana incepem.....vai si amar si mai devreme de 4 ore nu vrea deloc, iar noaptea in somn papa mai bine si de-asta nu stiu daca sa-i scot o masa sau nu. Pup mamici si bebelusi! Mulumesc pentru raspunsuri Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008) |
_
Poze cu noi
lorellay spune:
Imi vine sa urlu....
Nu stiu de la ce...
Marti am fost cu ea la dr..v-am spus..si a luat doar 250g intr-o luna..si nici nu prea mananca.Am incercat lapte praf de 2 feluri, cereale, suc de mrcov, de minola...toate sunt un chin.Si la san sta fff putin..nu mai vrea.Nu plange deloc de foame.Doarme bine, e vioaie.Doar ca nu are pofta de papa deloc.
Ieri i-am dus analize la kk.si azi rezultatul...oua de ascaris..sau cum s-or numi....
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lauramiron spune:
Bine te duce capul, mai doamna Si pe mine m-a dus capul bine ca m-am luat dupa tine si uite cum dormim toti linistiti toata noaptea
citat din mesajul lui alra pe mine ma duce capul asa: astia trebuie sa manance candva si trebuie sa doarma candva. nu ar fi frumos sa manance ziua si sa doarma noaptea? ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
_
Poze cu noi
bebecris spune:
nici eu nu stiu cum este sa-ti tii pruncul in brate imediat dupa nastere....eu l-am tinut in brate in a 8-a zi pt ca pana atunci a stat la terapie.....
david este bine acum...nu mai avem probleme cu dansa...
ma tot uit pe pozele de botez si nu-mi vine sa cred ca a trecut deja apropae o luna de la crestinare.....
LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR CARE AU IMPLINIT 5 LUNI!!!! SA FITI SANATOSI SI BUFLEI!!!!
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
David-Andrei
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
BOTEZ
[blue]
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
lauramiron spune:
Ma...astia nu se iau? Adica poate are si Codrin si a luat de la el?!!
Si ti-a dat ceva tratament ca sa scapati de lighioane??
Pup fetita sa fuga limbricii de la ea Si mami....linisteste-te, bine ca ati descoperit de la ce nu papa.
citat din mesajul lui lorellay Imi vine sa urlu.... Nu stiu de la ce... Marti am fost cu ea la dr..v-am spus..si a luat doar 250g intr-o luna..si nici nu prea mananca.Am incercat lapte praf de 2 feluri, cereale, suc de mrcov, de minola...toate sunt un chin.Si la san sta fff putin..nu mai vrea.Nu plange deloc de foame.Doarme bine, e vioaie.Doar ca nu are pofta de papa deloc. Ieri i-am dus analize la kk.si azi rezultatul...oua de ascaris..sau cum s-or numi.... Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
_
Poze cu noi
lorellay spune:
Ba cred ca se iau...luni duc si analize Codrin, mami, tati ( va fi mai greu de convins dar trebuie)..toata familia...as duce azi, acum analize da nu am cum...De ce nu le-oi fi dus toate odata sa scap de-o grija!
Astept sa se trezeasca maimutza si mergem la dr...Sunt asa bezmetica...am ars snitelele, am scapat o bluza pe geam cand am intins rufe, am reusit sa ard si storcatorul de fructe...am sunat mama, soacra si le-am plans la telefon....nici nu-i spun lu' tati ca zice ca sunt nebuna....ca scapam noi de asta..da eu sunt mai panicoasa....
Of...Doamne..de ce o fi asa?Oare sunt eu imputita ?Oare de la jmine se trage?Oare nu am fiert bine apa (plata)? Oare de la suzeta..de la tetine?Le fierb doar dimineatza, in fiecare dimineatza...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]