*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*
Raspunsuri - Pagina 10
alra spune:
hello, sunt in pauza, tocmai ce fusei la copil sa ii dau tz
ba, eu v-am zis cum am procedat eu insa eu nu am experienta cu san exlusiv cu nici una din fete. asa ca nu dati cu tomate in mandea ca fac pete, vazurati ala micu al berthei ce a patit de la morcovi!
mai, nici mie nu imi merg toate din prima dar daca eu sunt convinsa ca ceea ce vreau e corect eu tot incerc - si azi si maine si tot asa. asa am reusit de exemplu sa o fac pe nicole sa doarma noaptea in landou ca se invatase sa adoarma numai la san, cu sanul pe post de perna
aaa, sa nu uit! lorellay, daca aia mica are limbrici de undeva i-a luat si sunt sanse sa ii dea mai departe. vorbeste cu doctorul, stiu ca in cazuri de parazitoze intestinale trebuie tratat tot familionul. in 2 saptamani scapati oricum, succes!
editez, terminati cu prostiile - limbricii se fac din oua! nu din tetine nesterilizate!! ouale se iau de la cineva care le are, sau de pe clanta de la wc sau de pe bara de la metrou si tot asa.
daca unul are limbrici in casa da la toti.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
lorellay spune:
in 2 saptamani scapati oricum
Alra Doamne nici nu stii cat m-ai luminat cu cuvintele astea...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay in 2 saptamani scapati oricum Alra Doamne nici nu stii cat m-ai luminat cu cuvintele astea... Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
alra stie ca a avut oxiuri . de 2 ori. de la prosopul de la servici
nu mai stiu sigur dozajul pentru limbrici stiu ca la oxiuri era o doza mai mica insa trebuia repetata la 2 sapt din cauza ciclului de evolutie. iti zice dr, mai ales ca pt bebelusi sunt alte dozaje.
babyzapi spune:
Stie careva ceva de Spiridusul?
Julia scuze in mesajul anterior care l-am trimis cu referire la laptele praf noaptea, suna de parca m-as certa cu tine eram cu bebe in brate care se tot foia si maraia si nu ma puteam concentra la mesaj. Nu te-am inteles deloc gresit, doar ca nu m-am exprimat eu bine...ma gandeam doar cum as putea eu sa nu-i mai dau noaptea laptic din moment ce el papa 2-3 mese noaptea, deci destul de mult...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
alra spune:
nu mi-a traznit niciodata prin cap sa fierb apa plata, voi vorbiti serios? eu ma gandesc ca e imbuteliata steril - mie mi-au zis sa tin sticla desfacuta la frigider.
lorellay spune:
Mie soacra-mea mi-a zis sa o fierb....acu nu stiu ce sa zic...
Nici nu mai stiu ce sa folosesc la lapticul ei...
Ore de la ce sa fi facut Di..."lighioanle" astea?
Voi ce apa plata folositi?
Fierbeti apa de baita?eu folosesc la baita apa de la robinet...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
oceanborn spune:
nu stiu ce sa zic de fierberea apei plate...aici de ex se gaseste la farmacie apa plata pt bebei...
si nici de fierberea uleiului de masline....isi pierde toate proprietatile..de aia e bun ca e presat la rece...deci extravirgin...
e ca si sucul de portocale...ce ne-am face daca l-am fierbe si pe ala...
Alra, tu esti omul potrivit la locul potrivit
mami de Thomas
babyzapi spune:
Lorellay la baita folosesc apa de la robinet si la mine chiar e foarte calcaroasa, dar nu l-a afectat cu nimic pe bebe. Apa plata pt laptic nu am fiert-o niciodata, pt ca ma gandesc ca se duc naibii toate mineralele din ea si plus francezii nu o fierb...si am tras eu concluzia ca e mai bine asa. Sper sa scapati cat mai repede de limbrici si sa pape bine Diana dupa ce scapa de ei
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
julia16 spune:
citat din mesajul lui lorellay Mie soacra-mea mi-a zis sa o fierb....acu nu stiu ce sa zic... Nici nu mai stiu ce sa folosesc la lapticul ei... Ore de la ce sa fi facut Di..."lighioanle" astea? Voi ce apa plata folositi? Fierbeti apa de baita?eu folosesc la baita apa de la robinet... Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Lorellay, am auzit si eu, chiar de la medici, ca apa plata ar trebui fiarta. Eu nu sunt de acord. Apa plata este microbiologic pura, deci de ce sa o fierb? Eu nici la Maria nu am fiert-o si nici acum nu am de gand. La baie folosesc apa de la robinet, din retea.
Eu nu cred ca trebuie sa exageram. Maria are 6 ani, i-am facut examen coproparazitologic de 2 ori pe an si nu a avut niciodata nimic. Nu te speria, bine ca ai aflat ce are. Probabil Codrin a luat de la alt copil.
Babyzapi
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui lorellay Ba cred ca se iau...luni duc si analize Codrin, mami, tati ( va fi mai greu de convins dar trebuie)..toata familia...as duce azi, acum analize da nu am cum...De ce nu le-oi fi dus toate odata sa scap de-o grija! Of...Doamne..de ce o fi asa?Oare sunt eu imputita ?Oare de la jmine se trage?Oare nu am fiert bine apa (plata)? Oare de la suzeta..de la tetine?Le fierb doar dimineatza, in fiecare dimineatza... |
Parerea mea e sa-i repeti si ei analiza la un alt laborator. Si vezi ca exista in hemoleucograma un indicator al prezentei parazitilor. Poate ar fi bine sa-i faci si analiza sangelui ca sa fii sigura. Parca nu-mi vine sa cred ca are limbrici la varsta asta.
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni