*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*
Raspunsuri - Pagina 15
babyzapi spune:
Neatzaaa!
O noua zi din viata noastra alaturi de puiutii nostri . Al meu s-a trezit la 12, la 4, la 7 si la 9 ne-am trezit de tot. Daca ar renunta la masa aia de la 4 dim ce bine ar fi
Manumanu eu apica o incalzesc in cuptorul cu microunde.
Steliana multa putere mami, stiu ca iti este foarte greu cu ambii copii in spital . Sper sa gaseasca un diagnostic si pt Alex cat mai repede. Ma sa fie totul bine si sa va intoarceti acasa sanatosi cat mai repede.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
diamisha spune:
Buna dimineata si de la noi!
Vorbeati despre apa plata fiarta sau nu...eu folosesc apa speciala de la Humana, care nu trebuie fiarta, dar am inteles ca si izvorul alb de la dorna este ok pentru prepararea laptelui...
Manumanu, eu incalzesc apa pentru prepararea laptelui in incalzitorul special de biberoane sau mancare...gasesti la mai toate marcile de produse pentru bebelusi astfel de incalzitoare...nu e bine sa incalzesti apa sau mancarea la cuptorul cu microunde...
Iza sau celelalte fete care ati fost mai harnice decat mine, spuneti-mi si mie, va rog, unde ati depus dosarul pentru CIC? Mai exact, se poate depune tot la serviciul acela de la primaria sectorului unde stam sau ne ducem la agentia aceea de prestatii sociale, parca asa se numeste? Unde este sediul acestei agentii?
Bertha, eu nu as fi atat de drastica in a judeca deciziile oamenilor in cazul unui diagnostic de SD...si nu as lua in considerare doar ceea ce simt eu ca si parinte, ci si ce fel de viata urmeaza sa aiba un copil/viitor adult cu un astfel de diagnostic in Romania zilelor noastre, o tara in care oamenii mai speciali sunt marginalizati, nicidecum ajutati de sistem...nici macar un site ca lumea nu exista, unde sa gasesti informatii complete...ca sa nu mai spun de faptul ca, la un moment dat, parintii se duc si copilul acela ramane sa se descurce cumva...cred ca nu avem cum sa stim ce simtim si cum am putea actiona intr-o astfel de situatie pana cand nu ni se intampla cu adevarat...
Steliana, multa sanatate! Sa te intorci repede acasa!
Alra, felicitari pentru masura 38!!!!
Otilia, multumesc, e prea mult...nu merit atat, crede-ma!
Diana, de Sonia (02.11.2008)
diamisha spune:
...dragele mele...eu am o mare dilema: ce este sucul de morcov?...adica, este mancare sau este desert?...se da intre mese, ca o gustare, asa cum se dau fructele, fie ele suc sau piureuri, sau inlocuieste o parte sau toata masa de la o anumita ora?...voi ce parere aveti?
Diana, de Sonia (02.11.2008)
BraveGirl spune:
Iza, nu e bine sa incalzesti apa la microunde. Eu stiu ca nu se folosesc microundele sa incalzesti ceva pt bebe. cica incalzirea nu se face uniform, se formeaza un fel de bule fierbinti, care il pot arde pe bebe.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
BraveGirl spune:
Diana, eu gandesc asa: la inceput dau sucul ca si test. Deci nu e nici masa, nici desert. dupa ce introduc supa/piureul de morcov, va fi mai intai un fel de ...aperitiv . Pt ca ii dau putin, apoi treptat voi inlocui o masa, si la sfarsit ii dau sucul/supa in care fierb legumele, ca sa-si potoleasca setea. La fel si cu fructele...vor ajunge sa fie o masa.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
babyzapi spune:
Diamisha dosarul pt CIC il depui tot acolo unde ai depus si actele pt trusoul lui bebe si indemnizatia de nastere
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Diamisha, BraveGirl dr pediatru chiar nu mi-a zis nimic cand i-am spus ca apa o incalzesc la cuptorul cu microunde. Atunci o sa fac asa cum fac noaptea. Las biberonul cu apica pe calorifer si pana la urmatoarea trezire se incalzeste. Am incercat sa tin bibe in termos dar nu mentine apa calda mult timp.
Ziceti-mi si mie o reteta buna de fasolica cu costita afumata.
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
alra spune:
e bine mai sa incalzesti apa la microunde. laptele de mama nu e bine sa il bagi la microunde caci ii strici anticorpii.
insa daca folosesti microundele pentru apa sau mancare in special trebuie sa o faci cu atentie si sa amesteci bine dupa. caci de fapt asta e problema cum a zis corina, se formeaza zone calde si reci si risti sa il arzi pe ala micu. eu apa o incalzesc inainte sa pun pudra in ea, apoi amestec totul si se omogenizeaza.
numai microunde folosesc de 3 ani.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
fluturasha23 spune:
julia16 uite informatii despre rotarix http://sarcina.pentrumamici.ro/bebelusi/sanatate-bebelusi/vaccinul-antidiareic-rotarix
Citat: | ||
citat din mesajul lui julia16
Fluturasha, multam de cafea. Zi-mi si mie, te rog, cu vaccinurile. Lui Tudor i-am facut la 2 luni Infarix hexa, la 4 luni mi-a zis ca urmeaza Infarix penta, dar de Rotarix nu stiu. voi l-ati facut si la 2 luni? Si pt ce se face Rotarixul? Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002) http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
mami de Iulia 26.11.2008
http://community.webshots.com/album/570114812bdJlgG
mariana28 spune:
Si eu stiu ca nu e bine sa incalzesti, sa sterilizezi pentru bebe la microunde, macar pana la 1 an...ar fi daunatore pt sanatate...cine stie...dar e bune sa fim precauti, atata timp cat putem sa incalzim pe aragaz, eu asa fac, in cateva secunde e gata(am si microunde)
...Si Matei s-a trezit la 23.30, de fapt l-am schimbat si i-am dat papa, adormise in carutz, apoi la 4.30, apoi la 8, dar m-am obisnuit, chiar a fosr super ca nu a mai avut treziri intre 4 si 7, de obicei avea
Mamicilor bebelusii vostri se screm sa traga basinele cand incep sa suga? Ca pe al meu atunci il apuca si ii bolboroseste burtica....uneori chiar plange si nu mai vrea papa. Eu cred ca e de la colicile astea care nu se mai termina...sper sa nu fie altceva...
Sunt fericita!!! Ieri am iesit cu bebe afara cand era treaz, am stat un sfert de ora dupa care a adormit, nu a mai plans, cum facea de obicei.... ce-i dretp in bratele mele, dar e un inceput
Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Sanatate multa mamicilor si bebelusilor bolnaviori...parca avea cineva un bici...unde este?
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)