*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (32)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Monicus multumesc , esti o draguta ca de obicei
Lorellay eu stiu ca si din apa de la robinet te poti infecta (stiu de la medici epidemiologi de la sanepid) , cel putin in zona noastra se gasesc frecvent in apa potabila . Poate facem si noi analize mai vedem .

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Frumoasa poza... ce fericit este... vad cativa cipi stau in fundelet.. super... gata s-au facut naricei pentru a lua masa cum trebuie...
Te

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Bertha stiu si eu asta de la o mamica prietena. M-am dus in vizita si cand am vazut copilul, m-am speriat. Avea o culoare destul de nefireasca, spre portocaliu. Mi-a explicat mamica razand ca e de la morcovi, si facuse si ea pauza sa isi revina pielea copilului la culoarea normala.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Da, si de Darius se speriau multi, ba chiar ziceau ca ar putea avea icter sau alte boli hepatice.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 12 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Lorellay ma bucur ca ai gasit cauza. Nu-ti fa probleme de unde si cum, va tratati si se rezolva.

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Imi vine sa ma arunc pe geam DIANA ARE LIMBRICI....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Bertha pup dulce pe Morcoveata! Scump foc cu nasul lui portocaliu.
Am patit si noi asta cu David, dar n-am poze in format digital.

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Gata, am pus 4 poze cu Morcoveata

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

pozici noi

Mergi la inceput

Bravo Alra, esti o mamica fericita!
Tot asa s-o tineti!

Citat:
citat din mesajul lui alra

azi sunt fericita: port pantaloni masura 38 de dinainte de sarcina si nicole a dormit toata noaptea

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Sunt obosita rau, Strumficu mi-a scos peri albi azi, a papat supica de morcov cu dovlecel doar vreo 5 lingurite, dupa care nu a mai vrut, a urlat ca din gura de sarpe cand i-am dat laptic, asa ca i-am facut 50 ml ceai, a papat cu pofta, iar urlete cand s-a terminat ceaiul....si a cam continuat asa cam toata ziua....bine a mai facut si pauza cand a avut chefd e joaca....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Pt masurile din tabel, ce inseamna sold?Voi ati masurat si partea bombata a fundului sau doar la oase?Ca dc e doar la oase imi iese mai putin.

Va dau ce am masurat eu
GI 55kg, Talie 69, Sold 98 Pulpa 58

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, am vazut si eu acum despre Flori . Cu siguranta va mai aduceti aminte de TT al ameu care a iesit prooost, privind riscul de Sdr Down si care mi-a creat o sarcina plina de anxietati! Din fericire, la mine a fost invers... copilul este perfect sanatos . Si mai cunosc situatii, chiar de aici de pe DC, in care riscul a iesit crescut, iar copilul este ok.
Doamne, eu pledez pt. astfel de teste, dar facute acolo unde trebuie, pt. ca rezultatul sa fie cel mai aproape de adevar!
Imi pare rau pt. Flori... dupa atatia ani de tratamente si FIV-uri!
Draga mea, imi pare bine, pe de alta parte, pt. ca ai acceptat situatia asa cum este si iti iubesti puiul si te bucuri de el!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Am vazut ca ati inceput deja diversificarea... Noi inca nu . Mai asteptam pana la 5 luni si jumatate.
I-am facut lui Remusica hemoleucograma si hemoglobina este spre limita inferioara, dar in parametri. Cu toate astea, dr. mi-a dat reteta pt. Fe Haussman, pentru profilaxia anemiei. Oricum, ea spunea ca incepand de la 6 luni, tuturor copiilor li se administreaza Fe.

Despre diversificare, mi-a dat o schema care presupune inceperea cu 5 ml de suc de morcov pana se ajunge la 25 ml, apoi se introduce marul (suc), la fel cate 5 ml. Sunt de acord, pt. ca eu tot cu suc de morcov vroiam sa incep. Dar, mai asteptam!
Papam tot la titi si cu putina completare seara, inainte de culcare.

Vorbeati de greutate... nu suntem chiar printre primii, pt. ca luna asta a luat cel mai putin...660 g. In grafic, de altfel...dr. a spus ca in luna a 5-a tb. sa ia 500 g. Deci acum, are 7,700 kg.

Va multumesc pt. raspunsurile vpastre referitoare la colicile lui Remusica din miez de noapte. Nu sunt de la lapte pt. ca i-am mai dat bibe cand mai plecam de acasa si nu patea asa. Cauza n-am identificat-o, dr. spunea ca poate de la alimentatia mea. NU...eu nu mananc mazare, fasole, varza, kiwi, etc..am grija mare la ce mananc, mai ales ca si mie astea imi provoaca gaze si ma baloneaza.
Oricum, in ultima perioada s-a mai linistit si doarmne cate 5 ore noaptea, apoi inca 4.

Mergi la inceput

criss Imediat ce cumpar baterii pt. camera foto, pun si poze actuale!

mav Da, ai dreptate! Va spuneam si eu cu ceva vreme in urma ca am recitit primele capitole si la fel m-a apucat o nostalgieee...! Desi sarcina a fost un stres, nu neaparat ca a fost o sarcina grea, dar a fost stresanta, am retrait emotiile de atunci. Si mi-am amintit de primele mamici emotionate care am debutat in aceasta odisee! Mi-am reamintit sustinerea voastra, incepand cu hematomul si dezlipirea de sac embrionar si continuand cu TT! Acum ma uit la minunea mea si ma minunez ca eu am facut-o!

Olivia, imi amintesc ca pe Remusica l-a petit Brie dar apuca-te...sa faci o fata, de ce nu? Cu cat mai repede, cu atat mai bine!

Mergi la inceput