Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
Andreea, la mai multi copii Tv da cosmaruri:(
sincer, eu am o parere f proasta despre baby einstein.
in afara ca tine copiii pe scaun, mi se pare retardate filmele alea, scuzati va rog frumusel:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Andreea de PloiestI de-S AVEA SI IO 65....:)))
Andreea11, ai sa vezi ca iti va placea de palicari, spuen-i mai ales de chestia cu nervii, o sa te sfatuiasca f bine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
prisi spune:
buna si de la noi
Andreea ce a crescut Vladi, e un frumos 
Sabina uauuu
, vreau si eu asa slabaaaaaa
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
noi am pus aseara cortul, i-am pus si jucarii in el, dimineata cand s-a trezit s-a dus direct acolo , s-a bagat in el si a inceput sa se joace de parca era acolo din totdeauna
, a iesit de acolo dupa vreo 15 minute cand au inceput reclamele ![]()
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Gabriela77 spune:
NOi suntem mai rau, sunt tare, tare amarata, am chiar tras o portie zdravana de plans de dimineata! Sara refuza sa mai pape si nici lichide nu mai bea! Cred ca o doare tare rau gatutul! Tuseste mai urat, asa ca nu stiu daca medicamentul asta a ajutat-o, cred ca nu...
Asa sunt de suparata ca s-a ales cu viroza asta, ma doare sufletul sa o vad in halul asta! SI ma simt neputincioasa! O sa o chem din nou pe dr, nu-mi place ca s-a deteriorat starea ei, si mai vine si weekendul...
Of, iertati-ma, nici nu am apucat sa citesc din urma, m-am pus direct pe bocit...
Prisi, ce bucurie pe Miru cu cortul...bravo ei!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
aniast72 spune:
Sabinelu, am vazut pozele. Intr-adevar erai de invidiat. Ei, vezi ce te motiveaza? Spor la cura si munca. 
prisi, i-as lua si eu cort lui Vladi dar, de fiecare data cand mergeam in Ikea, nu dadea nici un semn ca i-ar placea. Viata lui era sa se dea in tobogan si sa plimbe o roaba micuta cu metal si lemn. Am ramas datoare cu niste multumiri si
ca ti-ai amintit de noi zilele trecute.
Gata, iesim afara. Pupici
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
carpatina spune:
Mai Gabico, nu mai plange... stiu ce e in sufletul tau.. dar ai rabdare.. nici medicamentele nu fac miracole... 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Aniast.. si daca taiai castanii din poza tot ar fi fost recunoscut Vlad.. ![]()
=====================
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina la mai multi copii Tv da cosmaruri:( |
io nu te cred...
=====================
aniast72 spune:
Gabriela, acum am vazut msg tau, sanatate multa Sarei. Incearca sa fii in forma, sa o inveselesti pe micuta... Sunt convinsa ca n-ar vrea sa te vada trista. O sa treaca si viroza asta. 
carpatina, tonica "as usual". 
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)