Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)
Raspunsuri - Pagina 6
danuta36 spune:
Neata!
Multumesc mult pentru caldele urari!
Luy multumesc pentru cadou,ce surpriza frumoasa!

Roxana_G spune:
Piciulika, minunat testul special. ![]()
Apropos de test, am tot vrut sa va scriu despre Portage si am uitat. El este folosit pentru a stabili nivelul de dezvoltare la un moment dat, nu inseamna ca e neaparat o problema si nu reflecta inteligenta. Portage e mai degraba un instrument de evaluare pentru progres, asa cum scria si in prezentarea lui.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
aniast72 spune:
Teo, ai trisat... pai era vorba sa ghicim copiii, nu imprejurimile. Chiar eram curioasa daca fi-miu e recunoscut (nu bulevardul) ca mie mi se pare ca s-a schimbat mult.
Daca tot stii Ploiestiul, vino te rog si fa-i ceva cainelui vecinilor ca latra ca disperatul si tocmai ce m-a trezit.

Urez si eu un
intarziat sarbatoritelor de ieri, multe 

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Sabina spune:
Piciuliko, esti grozava mama draga!
bai, nu mai pot dupa tine, te iubesc la nemurire!!

acu, va rog din suflet dati-mi niste unele dupa ceafa, ca nu se mai poate. Ziua mananc super corect, si seara bag aiurea
In ritmu asta nu mai slabesc ever.
Ma deranjeaza cum arat, ma deranjeaza ca nu-s ok, dar n-am putere sa ma oprganizez.
Stiu ca in conditii de stress intelectual nici mcara nu e recomandat sa incepi slabit, dar eu totusi exagerez, slabesc cate 2 kile, si le pun la loc pt ca a 5-a zis mananca aiurea (alea 2 pe care le slabesc sunt evident apa de inceput)
Am dat peste pozele de la mare de acu 4 ani jumate.....bai scheletron eram.vi le pun imediat pe mailu comun.
sa mi le lipesc pe frigider?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
am trimis:)
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aniast72 spune:
Sabina, ce gagalice mica era Sofia... dulce foc.
Pai tu ai zis ca trimiti poze cu tine si ai pus mai multe cu ea. Ma asteptam la un costum de baie... ceva. ![]()
Incep si eu cura de slabire ca sunt ingrozita. Cand am ramas insarcinata a doua oara aveam 61.7 Kg, am pus cateva pe mine si acum sub 65 nu reusesc sa cobor.
Am si o motivatie, mama nu mai are timp sa-mi gateasca
, asadar o sa frunzaresc retetele postate de Betty si ma inspir de acolo.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Sabina spune:
pai se vede acolo cum eram, ce sa fac, poza doar cu mine n-am/. Stati sa mai caut:))), daca gasesc, updatez albumu ala
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ANDREEA11 spune:
Piciulika
. La inceput am zis ca e o greseala de exprimare la test, abia apoi m-am prins.....m-a lasat capu...
Mai fetelor, i-am pus si eu lui fimiu Baby Einstein, 2 -3 zile, era innebunit, in schimb seara nu mai voia sa doarma....2-3 nopti, urla sarcu ca din gura de sarpe, da-i Nurofen, c-or iesi maselele, baga te in patut cu el, nimik, jale mare... Pana cand ieri i-am pus stop la dvd. A adormit aseara fara probleme, ascultand povesti. Oare ce s-o fi intamplat???? A se trezea si din somn urland.
Azi mergem la Pallicari. Va pupam.
Sabina spune:
hai ca am gasit doua poze din exact aceeasi perioada unde se vede mai multa piele:D
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo