Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Gabriella off, multa sanatate Sarei, nu bea nici lapte macar, la noi cand nu a vrut sa pape altceva decat lapte a zis dr sa pun 2 masuri de lapte in plus sa fie mai consistent sa ii tina de foame , dar ea manca si 800ml pe zi

Andreea

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Sabinelu' mie imi place poza nr 9Iar Sofia era dulce rau,avea 2 ani nu?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, ce mai faceti ?
eu am inceput ziua in forta, deja am adormit copilul si ma destrabalez un pic pe net.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

nici nu stiu ce sa zic mai intai.
Gabriela, e crunt sa fie asa bolnavioara, de ce nu o duci imediat la urgente, se deshidrateaza copilul deja, trebuie sa-i puna perfuzie,parerea mea.

Sabina, pune pozele pe frigi. daca mananci seara mult inseamna ca ai un apetit sanatos, dar si un pic de carenta de ceva, nu cumva e scazuta glicemia ? daca e sa fii foarte hotarata sa slabesti, spune-i sotului sa-ti creeze oarece emotii de genul gelozii, venit tarziu acasa fara explicatii,sa-si dea cu ruj pe camasa, de-astea de te fac sa te perpelesti si sa te scoata din confortul casnic .

devylla, ca intotdeauna citesc cu mare placere si emotie pe blogul tau. Erica e superba !

Piciulika, multi pupici, mi-a placut mult testul

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

asa !
ieri i-am gatit o tocanita de legume cu pui.mi-am adus aminte cat am fost gravi mancam ff des aripioare picante cu usturou, de la kfc, bagam cel putin o portie mare/saptamana. Asa ca i-am pus in tocanita un pic de usturoi, drept care aseara mi=a adus de 3 ori castronul gol sa-i pun papa, iar azi s-a repetat figura. Deja vrea sa pape singurel, la masuta lui, pe scaunel, mai nimereste pe bluza, pe mocheta, dar nu vrea de la mine ma oftic de mor ca n-am camera foto, sunt niste super-momente, cand e grabit pune cu mana in lingura si lingura in/pe langa gura
aseara i-am facut suc de porto, dupa ce l-a baut din cana cu pai a luat jumatatile de portocala stoarse, si-a dat sosetele jos si si le-a pus in picioare, se frecca cu ele pe degete si radea...n-a vazut pe nimeni facand asa ceva, deci are deja o imaginatie....

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Buna ziua de la mine

Piciulika super misto testul. Rares le face pe toate aproape
Mi-au placut tare mult cei 3 pisici cocotatati pe dulap

Gabriela imi pare tare, tare rau de Sara. Sper totusi sa accepte pana la urma sa bea macar ceva. Nu mai plange, o sa treaca si viroza asta, sa vezi ce zice doctorul

Gabitz, Aniast, frumosi puiuti aveti

Sabina, mama ce misto aratai . Hai ambitioneaza-te sa ajungi iar asa ispititoare . Sofia adorabila, ca de obicei. Seamana tare bine cu Gh. M-am uitat si eu recent la niste casete vechi (si nu prea) si m-am indragostit de persoana mea . Nu ca aratam bine, nici atunci nu credeam despre mine ca arat bine, dar prin comparatie cu prezentul, prefer trecutul . Chiar ma vad slaba (atunci)

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Erina, noi am discutat aseara, ne-am facut niste calcule si am ajuns la concluzia ca ar fi mai bine sa amanam plecarea-n anglia, in primul rand fiindca sotului i s-a pus pata pe un cryesler, vrea sa profite inca de faptul ca poate face un credit, fiindca se gandeste si sa schimbe jobul si la acordarea creditului sau finantarii [e leasing e musai sa ai contract de munca pe durata nedeterminata si cu vechime in locul actual.
Asa ca e posibil sa pun la vanzare biletele de avion.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Papanash, ce tare e Ghighi. Poate a vazut vreun tratament cosmetic cu portocale pe undeva . Daca functioneaza, poate iti face si tie. Ce mai face socrul tau? Dar soacra? Tot la voi?

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Gabitz, ce mai face frumoasa pisicuta ? Hai,mai da-ne detalii despre voi

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Papanash, ce tare e Ghighi. Poate a vazut vreun tratament cosmetic cu portocale pe undeva . Daca functioneaza, poate iti face si tie. Ce mai face socrul tau? Dar soacra? Tot la voi?

filmulete Rares

Piticul se face mare

n-a vazut nicaieri, asta-i culmea.
soacra a plecat marti iar socrul n-a stat deloc, dupa consultatie a plecat acasa , are de facut multe analize si teste.

Ghighi- filme

Mergi la inceput