Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Miral, nu esti singura care mai gandeste asa si noi avem 16 ani de cand suntem impreuna, te-am luat, dar nu mai spune cum suntem..nimic nu e adevarat,suntem tinerele

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetele mele dragi, ma tot intreaba mama daca ii poate da lapte de vaca bibicului???? Voi ce stiti? Ea cumpara zilnic proaspat si-i face orez su gris. Dar vroia sa inceapa sa-i dea si in loc de formula, sa renuntam la praf si cereale. Ce ziceti? Cum ma sfatuiti sa procedez?
Nu se pune problema de bani. Ma gandesc ca laptele natural e mai ok decat ala praf. Numai ca auzisem si de laptele de vaca tot felul de bazdaci. Deci?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Annisia, eu ii dau Antoniei de la 1 an si 1-2 luni lapte de vaca - Cedra Napolact si a fost ok. Bea zilnic laptic cu cereale sau simplu dar nu in cantitati mari pt ca mai suge inca. Eu stiu ca de la 1 an e ok laptele de vaca.Daca ai o sursa sigura si e lapte proapat de vacuta e tara cred ca e ok.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Noi am fost azi la padure si la manastirea Cernica, a fost tare frumos, am fost si cu verisorii Antoniei si au cule multe flori si viorele si brebenei, toporasi.Cred ca de azi vine primavara, sper sa continue incalzirea.
Gaza mea are o vanataie si umflatura langa ochi, s-a lovit ieri la tobogan, e cocotata zbanghie, de abia ce ii trecuse vanataia de pe obraz de la ultima cazatura.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Pupici sarbatoritilor !!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Am o intrebare: de ce nu au lasat-o pe Lisa sa vina la tine in timpul controlului? Eu cred ca asa as fi procedat, putea sa stea in bratele sotului tau sa se uite si ea la bebe. Poate o fi o regula a spitalului, dar credeam ca e recomandat ca bebe sa fie introdus surioarei mai mari cat mai devreme si ea 'implicata' in tot procesul. Cred ca ar fi stat si ea mai calma sa te aiba 'sub ochi'...

No, asta am incercat-o eu. Pentru ca toate programarile mele erau pe la 11 ziua, cand nu aveam cum sa i-o pasez pe Eliza lui tat-sau, o luam cu mine. Intram in cabinet, doctorul o dragalea nitel si eu incepeam sa ma dezbrac. Cand vedea ca apar de dupa paravan fara pantaloni, ba ma si urc pe masa, cand mai punea si dr mana pe mine, sa te tii plansete si urlete ... La o consultatie am fugit in sosete si i-am pasat-o pe Eliza asistentei pe hol. Auzeam din cabinet toate incercarile disperate ale asistentei si pacientelor celorlalte de-a o calma . Cand am iesit de-acolo, era toata plina de apa - au lasat-o sa se joace la bidonul cu apa cu pahare de plastic ca sa taca.
De data viitoare mi-am programat consultatiile de la 8 dimineata, ca sa poata sotul sa ma duca pe mine la spital si sa se duca el cu Eliza la institut. A fost intelegatoare asistenta cand i-am zis de aranjamentul asta, mai ales ca incep monitorizarile de jumatate de ora de CTG, si nu i-ar conveni nimanui sa alerge dupa copil prin praxis .

Ok, tu ai fost fara sot, dar Adi a zis ca a fost si sotul, care a stat cu Lisa de partea cealalta a paravanului. Adica ei doi (tati pe scaun si Lisa in bratele lui) de ce nu au putut sta de partea cealalta a paravanului? (Evident, la plansete, ar fi putut merge impreuna la plimbare pe hol) Dar daca Lisa ar fi fost cuminte sa o vada pe mami ei si ar fi vazut si bebele pe monitor, de ce sa nu fie asa? Ma intreb si eu...cum am zis, poate are ceva politica spitalul sau clinica respectiva, de asta intreb, ca mi-s curioasa.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Yaia, eco asta de care am zis a fost facut la medic in cabinet pe un aparat de "campanie", din ala mic, cu ecran de-o palma! Si era eco transvaginala, deci am zis ca asteptam urmatoarea runda.

Plus ca am luat-o pe Lisa cu mine la o eco abdominala acum ceva vreme si a facut ca toate cele cand m-am intins pe pat si a urlat pana la sfarsiu in ciuda faptului ca vedea ecranul calculatorului.

Nu are de-a face nimic cu politica spitalului. Pur si simplu a fost un eco rapid de verificare embrion, varsta, lungime si gata. Bineinteles ca o sa o luam cu noi la eco de 12 sapt si la cea de 20 de sapt. Va fi intr-o camera mare, spatioasa, cu jucarii, cu ecran LCD imens pe perete etc. Atunci sper sa fie mai cooperanta si sa nu mai urle. Cand mi-au luat sange pt analize m-a luat cu ameteala si m-au intins pe un pat, iar ea s-a catarat pe mine si a inceput sa se planga de zor...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Fetele mele dragi, ma tot intreaba mama daca ii poate da lapte de vaca bibicului???? Voi ce stiti? Ea cumpara zilnic proaspat si-i face orez su gris. Dar vroia sa inceapa sa-i dea si in loc de formula, sa renuntam la praf si cereale. Ce ziceti? Cum ma sfatuiti sa procedez?
Nu se pune problema de bani. Ma gandesc ca laptele natural e mai ok decat ala praf. Numai ca auzisem si de laptele de vaca tot felul de bazdaci. Deci?

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Eu ii dau de vreo luna seara lapte de la vaca Mili, ii dadeam de mult cu cereale, intentionez sa-i scot de tot laptele praf, cel putin Nestle nu ii tine deloc de foame, ca sa nu spun ca,ramane in bibe de seara pana dimineata in camera si nu se branzeste...daca as avea de unde sa cumpar lapte de vaca proaspat(asta e conditia) eu i-as da(ii mai dau praf pt ca imi este mai comod noaptea, mai bibe zis dimineata la 6 )

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dragelor, am si eu o intrebare. Cati pitici de pe aici folosesc jucarii din alea de impins? Gen roti, fluturasi, etc.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Roxana, Daria are un elicopter luat din Moghioros.
L-a folosit doar in perioada cind a inceput sa mearga. Acum daca il vede se joaca 2-3 minute si trece la alte jucarii. Tot asa cite putin ii place sa impinga caruciorul in care isi pune cite u ursulet sau papusica.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Dragelor, am si eu o intrebare. Cati pitici de pe aici folosesc jucarii din alea de impins? Gen roti, fluturasi, etc.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

noi, avem am stricat deja un avion, acum avem o roata.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput