Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)
Raspunsuri - Pagina 13
isabeluta spune:
Gabriela sanatate muulta Sarei!
Aniast al meu nu vrea sa manance mai mult de 2 zile la rand aceeasi mancare. Are cateva preferate, dar in rest...papam cam de toate, mai putin ficat iar pestele mai greu.
Nu stiu daca ar fi ok sa gatesc ciuperci... Noi mai bine zis eu) facem un efort sa mancam ca si bebe adica gatesc la comun si apoi fiecare isi condimenteaza papita. In general ma axez pe mancare la cuptor, exclus prajeli si porc, ceapa o inabusesc usor, iar vitelul il fireb bine inainte sa-l gatesc propriu-zis. E foarte dietetica dar tot am reusit sa fac combinatii astfel incat sa-mi iasa cum ar fi musaca de cartofi sau ghiveci din multe legume la cuptor...
Cat despre slabit eu m-am ingrasat asa ca am luat masuri: fara papa dupa 19, incerc sa beau mai multa apa si planuiesc niste sedinte de aerobic. "Slabutz" stiu dar ma straduiesc cat pot...
Gata ma duc sa-mi storc un pic neuronul pt meniul de we...Va pupacesc dulce!
Isabela si
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
prisi spune:
buna seara ,
eu am culcat deja copilul, era obosita si nu ma mai intelegem cu ea, oricum am avut o seara f agitata, pe la 6 jumatate a adormit in masina , dar nu am lasat-o decat pana la 7, ca altfel dormea vreo 2 ore si ne stricam programul de somn si nu ne permitem, ajunsi acasa a dat de vestitul cort in care a stat vreo 5 minute, apoi s-a mai jucat un pic cat am facut eu 5 clatite pentru tati, a mancat si ea o jumatate simpla apoi i s-a pus pe mine rau de tot si nu oricum ci sa stau cu ea in cort , am stat vreo 10 minute dar nu prea era comod asa ca am iesit , sa vezi urlete si istericale vreo jumatate de ora , drept pentru care am strans cortul , a mai plans vreo 5 minute si s-a calmat , am inceput sa coloram si s-a mai linistit, mai incerc maine sa il pun cand nu e obosita , daca se repeta figura , renuntam la el
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Andreea pai Miru bea in mod normal vreo 500-600 ml de lapte in ultimul timp, dar cat fost bolnava si a refuzat mancarea a papat doar lapte si a baut apa, i-am dat cat a vrut, oricum dr. a zis ca laptele formula este inbunatatit si cu fier, iar analizele i-au iesit bine, in afara de vsh marit si numai stiu ce care arata ca are o infectie usoara a mai iesit o anemie usoara, care e intalnita frecvent la varsta asta, restul au iesit toate ok, copro, urocultura, hemoleucograma, exudat faringian si nazal iar din aprilie avem recomandare si pentru o cura de fier
poze
prisi spune:
Isabeluta bine ai mai venit pe la noi, pupici lui Vladut
Gabriela cum mai sunteti, sper ca mai bine, multa sanatate Sarei
poze
papanash spune:
mey, io am asa un suflu de primavara prin toate colturile sufletului, imi vine sa zburd si sa fac be-he-he (n-am baut nimic, nu va faceti griji ).
imi vine sa-mi intorc casa cu susu-n jos, sa plantez, sa amenajez, numa ca nu prea am loc de asta mic, nici timp.Musiu a adormit in 5 minute la desene, pe perna. e pt prima oara dupa mult timp cand adoarme altfel decat in scoica.
cu concursul nu va zic inca, dar pot fi mai multe premii 1, aviz Carpatina.mai asteptam pareri, nu neaparat ca nu s-a ghicit .
Cecilia, tu ai zis 6 ani din total 49 impreuna
?
Aniast, cum mai sa manance laptele din fier, ce proces chimic e asta ? Eu m-am panicat uun pic, ghighi hapaie un bibe cu lapte dupa fiecare masa.mi-am adus aminte, apropo de ce ziceai despre Vladi,eu inainte de ceza am mancat tone de citrice, ma indopam mereu si cu fructe si cu suc natural. ei, dupa operatie numai pot deloc sa le suport, dar deloc, cumpar acum doar pt. baieti.nu stiu de la ce mi s-a taiat complet, o fi fost de la anestezie, habar n-am.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
prisi spune:
eu ma duc la vesnica mea activitate calcatul , maine nu vreau sa mai am treaba , mai trec pe la voi 
poze
papanash spune:
Prisi, si eu am vrut sa-i iau cort, am vazut unul misto la kika, dar nu s-a incantat deloc la el si am zis ca mai vedem, oricum nu prea avem loc in casa...
fetele,ce facem cu copiii astia
,ca a cam venit vremea de cresa ...unde ii inscrieti, ce pareri aveti despre cresele de cartier,la stat,particulare, haideti sa ne sfatuim sa schimbam impresii, poate vor fi colegi piticii.
pe unde va plimbati weekendu asta ?ca cica-i epidemie de scarlatina in bucuresti, e bine sa evitam colectivitatea.
Andriesule, hai mai pe-aici, mai baga o postare de-aia lunga si haioasa.Care-i treaba la job ?
dnaTeo, sper ca nu ai luat pastile de-alea ...lasa-le ....
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
cecilia L spune:
Gata, a adormit dinamita cu teava de la aspirator in brate![]()
papanash, am zis 6, nu am specificat nici un 49
....cu norocul, poate doar tu sti daca am sa vad pozele acelea![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
apropo de fizic, io m-am vazut mai bine la fatza la viena, aveam o oglinda mare langa geam. si nu mi-a placut deloc cum e tenul, imbacsit si cu puncte mici si albe pe pometi, cam lasata pielea....asa as baga un lifting...da mi-e frica rau de cutit.
io cu crema pe fata nu-mi dau ca-mi ies bube, orice mama mamei cremelor ar fi...nu stiu ce solutie minune sa iau, dar e musai sa fac ceva.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
papanash spune:
sunt chemata urgent la un film
, va pup si va urez numai de bine !!!
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme