Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

sunt chemata urgent la un film , va pup si va urez numai de bine !!!

Cum film ??? Si raspunsul ???
(vizionare placuta )

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Noapte buna si de la noi!!!!

Va multumesc din suflet ca ati fost din nou alaturi de noi! M-ati mai imbarbatat un pic! Va fi bine, cum altfel????
Am mai pacalit-o cu un iaurt...cam atat...am inceput antibioticul, dar la jumae de ora mai tarziu am dat sirpul de tuse si a vomat putin, poate si antibioticul...Nu am mai dat...ar fi trebuit?
Deocamdata tot rau, dar trag speranta in zile mai bune!

Voi sunteti minunate, si ma ajuta mult cuvintele si sfaturile voastre!

PIcia, atata am ras la testul tau! Na, asta il fac sigur Sarei!

Va pup, somn usor! Eu n-am la ce sa ma uit, ca numai cateva programe mai merg, aici ninge f tare!!! Ma duc sa citesc ceva, pana se trezeste Sara, sper sa bea ceva lapte macar!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata inca o tura de haine , noroc ca nu au fost prea multe

eu mi-am facut un ceai si incerc sa mai fac ceva , dar nu stiu ce, sa nu fac galagie sa trezesc familionul, desi pe la 9 parca as fi dormit, acum mi-a sarit somnul de tot

Greyeras tu ce mai faci , Adelina e bine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

papanash, 2 ani?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Gabriela, daca a trecut jumatate de ora de la administrarea antibioticului poti sta linistita ca deja a fost asimilat de organism. Mie imi spune medicul tot timpul sa dau medicamentele inainte de masa, ca sa evit orice situatie neplacuta.
Am vazut la televizor la meciul cu C.F.R. (nu ca as fi microbista) cat de frumos ninge la voi, ce va invidiez...

papanash, procesul chimic nu l-am inteles nici eu si ar fi trebuit, ca "cica" sunt inginer chimist, dar nici n-am intrebat. Daca nu uit, la controlul urmator de la inceputul lui aprilie o sa intreb.

Cecilia, eu recunosc ca sunt in urma rau cu pozele. Nu le-am mai sortat si aranjat din septembrie anul trecut. Eu ce mai trimit pe mailul comun le fac cu telefonul si le pot trimite instantaneu. Trebuie sa ma mobilizez sa-i fac lui Vladi un album frumos si atunci va invit la vizionare. N-am apucat sa-ti spun dar ma minunez tot timpul de performantele lui Cristi.

Noi am fost la o petrecere pana pe la 12 si la fi-miu inca e petrecere in capsor ca se agita, povesteste cu broasca (basa), se tot suceste la el in patut. Sper sa adoarma mai repede ca sa ma relaxez si eu.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Gabriela, multa sanatate Sarei!

Piciu, de ce n-oi fi pus tu testul ala cand era nebunia in toi aci, nu stiu?! Tare ar mai fi descretit fruntile!
Imi place de mor privirea lui Michael din unele poze: clara, candida, agatata de ochii privitorului.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Rox, pareai cam trista azi la telefon. Sper ca nu-i decat o indispozitie trecatoare.

Mergi la inceput

Un "la multi ani!" cu intarziere sarbatoritelor de ieri!

Si-un "Noapte buna!" pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

noapte buna si tie bernix

luy, eu am ratat-o de cateva ori pe Me in videoclipurile pe care le-ai postat si despre care am citit ulterior. Poti sa-mi dai si mie un link unde sa le gasesc?
Saru-mana de aprecieri la adresa lui Vladi.

Teodoraaaa, faci ceva pana la urma cu cainele vecinilor? Asta nu-i sanatos, s-a apucat la ora asta sa faca precum lupii.

Ma bag si eu la somn ca dimineata fi-miu ma ia de noua...

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata dragi mamici!

Gabriela, multa sanatate Sarei!

Papanash, eu cred ca ati aniversat 2 ani de casnicie! la multi ani si sa fici fericiti!

Noi ieri ne-am intalnit cu Pinacolada, Luca si rares in parc. si s-au jucat impreuna cu Antonia.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput