Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)
Raspunsuri - Pagina 12
carpatina spune:
Gabito, sanatate multa Sarei... si sa aveti un weekend linistit... 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Gata, ne "revedem" luni!
Sa va fie zilele senine! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
aniast72 spune:
piciuliko, ce m-ai ars cu testul... 

Am vazut eu de dimineata ca-i rost de facut un test dar, citind si raspunzand de pe I-phone deci neavand conditiile necesare, nici macar nu mi-am aruncat ochii pe el si mi-am propus sa-l las pentru mai tarziu.
Uite ce ma bucuram eu in dupa amiaza asta de liniste si zic sa bag un test mic (rememorand in gand ce stie si ce nu stie sa faca Vladi) cand uite ce gasesc...
A fost super tare, era sa trezesc copilu' de ras. ![]()
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
luy spune:
Gabriela, mi s-a strans inima cand am citit ca Sara e si mai rau 
Multa, multa sanatate pentru dulcetzica si multa putere si rabdare pentru mamica ei ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Andreea, chiar credeai ca nu-l vom recunoaste pe Vladi ?
Da, e adevarat, a crescut f mult, insa este la fel de frumos si asa, baietel 
Piciulika, de cate ori citesc postarile tale simt asa, o adiere primavaratica
. Am vazut si pisoii "cache", cum ar spune Me
( traducere: "cocotati" ). Adorabili
, mai ales cel mai mititel ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Tot pentru Piciulika, o rugaminte mare: sa fii buna si sa verifici in agenda lui Michael-bear programul din luna august, daca exista loc si pentru o intalnire cu Me
.
P.S. - Promit ca nu ne bagam peste relatia cu frumoasa clujeanca ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
isabeluta spune:
Mi-am permis o pauza de juma de ora sa vad ce ati mai facut si sa urez
tuturor sarbatoritelor lunii Martie!!!!
Pentru Tomasa si Si_bv si Teodora si Alehiam si danuta36 si Maria si Adriana30 si Irina.c. si Veroboroda si Carpatina si Carma si Ceamica si Piccaflor si Mada28 si Amar si Dony74 si Pitic-03 si Annisia.
Isabela si
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Si al meu pui se ascunde sub paturici, dar mai ales la colturi. Se aseaza in funduletz, isi pune barbia in piept si asteapta sa venim la el sa-i facem "bau". E super fericit si rade cu o pofta daca ii facem pe plac...
Si apropo de "bau" asta e printre primele jocuri preferate...aseara se tinea dupa mine ca o umbra, iar eu cum eram prinsa in chestii gospodaresti intru in baie unde era intuneric...el dupa mine rasufland incantat...la un moment dat il aud in spatele meu" "Uuuu!" - a mirare...se intoarce repede si fuge spre iesirea din baie strigand "Bau-bau" pe jumatate speriat pe jumatate incantat...
Isabela si
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
cecilia L spune:
Abia reusesc sa citesc ce scrieti, de raspuns tot mai greu, suntem singuri de miercuri si parca a trecut atat timp de cand a plecat tati, a si uitat ca exista, nici nu-l mai pomeneste....asa o fi si cand o sa-l duc la mamaie.....
, numai gandul ca nu o sa-l vad cate o saptamana deja ma omoara.......dar nu am alta varianta.
Cristi e super activ, ma uimeste cu cate ceva in fiecare zi, poate reusesc dupa ce vine tati maine sa pun si cateva filmulete, care sa confirme ca el chiar spune multe cuvinte ca nu aberez eu pe aici
, a inceput sa se mai joace si singurel, experimentam la greu afara alergatul dupa pisi, le cautam la toate scarile, daca in parc nu ne gasim prieteniiiii,nu stam mai mult de 5-10 min si vrea sa plece, la scara lui afian(Fabian),la Bubu(nu al Roxanei
) sau Ali(Vali), oricum am profitat de vreme zilele astea si am iesit in doua reprize afara(am stat cam 5ore/zi). Noaptea a inceput sa nu se mai trezeasca(sper sa-l tina obiceiul), adoarme la 9.30-10 cand isi bea bibele(260lapte de vaca cu 2 masuri cereale) si se mai trezeste la 6 pt bibe(240lapte nestle junior cu 2 masuri cereale) dupa care mai doarme pana la 8.30-9, peste zi nu mai papa alt lapte, dar mai papa iaurtel sau branzica cu smantana. A inceput sa-si revina cu papa, parca suntem la inceput de diversificare, ii mai bag azi un cartof maine alta leguma...important ca le accepta(papa numai orez si paste)....gata nu ma mai lasa sa ma cra-cra, vrea atentie....
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Isabeluta si noi il adoram pe bau, daca vreau sa vad ceva la TV il provoc la joaca, ma ascund dupa o pernuta(sa vad la Tv) si el vine sa-mi faca bau sau ii fac eu,(5 min merge, mai mult se prinde si imi ia perna).
Gabriela sper ca sunteti mai bine, pt gat rosu poti incerca tantum verde (daca merge cu tratamentul vostru, noi am avut bronsiolita acuta), la noi a avut succes(ii dadeam cate un puf in gat cu 20min innaintea meselor principale).
Aniast ma bucur ca ai mai intrat si ne-ai dat vesti despre Vladi, sper sa intri mai des, poate ceva mai multe poze![]()
Nu am intrat pe mail zilele astea
poate dupa ce adorme harnicia mea)( acum se joaca cu tuburile de la aspirator, le desface si apoi le pune iar una in alta....treaba multa, sunt 3 buc)
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem