Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (285)
Raspunsuri - Pagina 11
aniast72 spune:
Gata, am venit de afara, am culcat copilul pe la 3 si acum ma destrabalez putin.
papanasho, n-am apucat sa-ti spun, am citit peripetiile voastre... uite vezi, de-aia refuz eu o iesire de un weekend la shopping afara din tara, ca nu sunt inca pregatita sa-l las pe Vladi fara mine. Ultima oara cand am vizitat-o pe soacra-mea (unde il mai lasam pe fi-miu cate 3 ore), s-a agatat de piciorul meu si a inceput sa planga, sa nu-l las acolo. Ei se inteleg super bine, deci nu mi-as fi facut griji, dar in ultima vreme daca dispar din raza lui vizuala e suparare mare.
Si fi-miu e fan tocanita, el mananca de 2 saptamani acelasi meniu la masa de pranz (supa de pui cu taitei si tocanita cu "ca'nitza" de pui. Nu ii variez mancarea deocamdata pentru ca nu vrea absolut deloc sa guste nimic altceva decat stie el ca e bun.
Gabriela, incearca sa-i dai Sarei supica sau ciorbita strecurata la biberon. Nu zic ca asa e normal sa le bea dar poate o pacalesti putin si reusesti sa o alimentezi. Eu, dupa ce l-am operat pe Vladi, asa-i dadeam cand refuza absolut orice de mancare si reuseam sa-i dau cate 240 ml de lichid care era cat de cat consistent. Ciorbita poti sa o acresti cu zeama de lamaie, e si foarte sanatoasa.
-ici bolnavioarei si mamicii suparate.
prisi, ai grija cu laptele Mirunei...mie mi-a zis dr ca, la varsta asta, daca copilul bea mai mult de 600 ml de lapte pe zi, i se "mananca" din rezervele de fier din organism. Noi reusim sa ne incadram in cantitatea asta.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 NOi suntem mai rau, sunt tare, tare amarata, am chiar tras o portie zdravana de plans de dimineata! Sara refuza sa mai pape si nici lichide nu mai bea! Cred ca o doare tare rau gatutul! Tuseste mai urat, asa ca nu stiu daca medicamentul asta a ajutat-o, cred ca nu... |
La noi a mers foarte bine siropul de muguri de brad pt dureri de gat. Ni l-a adus cineva de prin Reghin cadou - il facuse mama lui in casa. Nu stiu unde gasesti tu acuma asa ceva - incearca la Plafar, poate are ...
Sanatate multa
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
25+
ramonaiani spune:
Papanash - 7 ani? (Multi inainte, frumosi si plini de bucurii!)
Sper ca ne dai pana la urma raspunsul, nu ne lasi asa, sa murim in curiozitatea noastra pana diseara [:P]
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
25+
Roxana_G spune:
Gabriela, multa sanatate Sarei! 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
danuta36 spune:
Gabriela multa sanatate Sarei,of mititica de ea..!
papanasho cumva 1 an?![]()
Piciuliko tare fain testul..![]()
![]()
![]()
danuta36 spune:
Noi vrem sa mergem la mare in iulie,cand are al meu sot concediu..,sunt in cautare de oferte...mai merge cineva in iulie??
Piciulika spune:
Sara draga
, suntem langa tine si tzinem pumnii stransi sa treaca repede pneumonia aia! Draga de tine! Draga de Mami! Michael si Mami pupa dulce de tot fetele de la Cluj! Sanatate multa si putere lui Mami!
Diwana, pup Mami si Mecanicul.
Si noi tusim si mucim - dar asa, de decor.
Rox, tura asta nu te-ai prins.
Ce ironizam eu acolo erau mamici care vin cu scor de "beblusul meu are de fapt 7 ani jumate" si declara: "testul e chiar pentru autisiti".
Am dat doar o continuare a testului pentru copii ultra-mega-hyper-precoce. ![]()
Stiu si chiar apreciez testul Portage; imi pare f sistematic si e buna "scannarea" pe aspecte, mai ales ca se stie ca la varsta asta la totzi se dezvolta inegal deprinderile, cognitia etc. Unii sunt super avansati motor dar sub-mediu la altele.
Michael e un exemplu: sare ca vrabia pe doua picioare (ii spui: "Sari" si sare si rade de se prapadeste. Sau urca SI coboara treptele f bine tzinut de o mana (sau singur, de perete, cand o tuleste singur - si-s 16 trepte!), sau fluiera toata ziua si se amuza cu asta, arunca mingea sau pietre ca la handbal (cu dosul mainii in sus), face turnuri din 9 cuburi, de te crucesti. Sau intelege si face chiar tot ce ii spui. Saluta pe toti pe strada, cu mana, sau "Hallo!", sau da bezele. Social e. (Aaa...si dominant cat incape: smulge jucarii, ii pune pe toti la punct
)
Dar: nu prea vorbeste. Sau mananca ok, dar nu atat de "cu autoservire"
, nu spune cand urmeaza sa faca pipi/kk - ci eventual zice "ihi" daca il intrebi dupa: "Ai kk la pantalon?"
... NO SI?!
Il iubesc la fel si stiu sigur ca o sa faca la olitza, va vorbi, va manca - inca nu am vazut colegi la servici cu pampersi pe ei sau cu pireuri la pauza de pranz. Timp. Toti avem nevoie de el.
Noi chiar am facut testul, cat de corect am putut si stiut eu - ca doar l-am facut pentru mine - si zau ca mi-a iesit copilul super. (Ah, ce flatant!
Bey, ce "corect" l-am cosntruit, ce merite am!
)
Stiu ca e avansat la unele si inclusiv Tagesmami imi da acasa hartii de pe babycenter cu ce ar trebui sa faca un copil pana la 2 ani si Michael face cam tot. (Ea are restul trupei exact in varsta lui si vede diferenta.)
Eu doar ma bucur de puiul meu mereu plin de cucuie, ca e mereu catzarat, alergat, rotit, sarit de pe ultima treapta, balansat cu scaunelul...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Piciulika spune:
Teodora, mi-ai primit mailutzul de ziua ta?
Si mie mi-e dor de voi,
si tot ma uit in zare sa vaz semne: cand iti indeplinesti amenintzarile si vii o data?!?
Apropos amenintzari
: Carpatina a lansat ideea cu intalnire in buricu' targului ei. Sa vezi ce ochi face cand ii facem figura - eu chiar pitrocesc ceva in sensul asta...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Apropos amenintzari |
Mah.. o sa ma invidieze toti melcii pentru ochii pe care o sa-i fac
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Papanasho, m-as fi "infipt" si io la 7.. da-i luat deja...
asa ca zic.. 3... sper ca pe asta nu l-a zis nimeni... ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)