Cafelutza de Emirate (2)
Raspunsuri - Pagina 9
pearl84 spune:
Las ca pun poza cand imi trec cosurile..ca m-am pricopsit cu o gramada de alea mici pe obrazul stang si pe gat...asta asa..ca garnitura la ridul de sub oki
Io in seara asta zbor si ma intorc maine dimineata..apoi maine seara alt zbor..v-am zis ca uikend liber n-am..Cat despre bb...n-am voie 2 ani, ca tre sa le dau la astia o caruta de bani daca fac bb..20'j demii...mai amanam, ca vreme inca este.
Io is obsedata acu de creme...oare n-o fi prea devreme sa trec pe gama RoC?..ca tare ma gandesc la asta..adica aia ii pt piele mai matura sau nu? Ca astia la farmacie habar nu au sarmanii
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
Elena pt cosuri miam luat ceva de la Roc dematologic spot on, un jel...e super ....si mic tubul dar merita , itit dau denumirea mai incolo, dar il gasesti in farmacie
noi astazi mergem la Al ain, o sa facem si poze, si cred ca ne oprim la Hilton ca membershipul e valabil numai acolo
Pup iu si un WE fain
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Emeralde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pearl84 Io is obsedata acu de creme...oare n-o fi prea devreme sa trec pe gama RoC?..ca tare ma gandesc la asta..adica aia ii pt piele mai matura sau nu? Ca astia la farmacie habar nu au sarmanii |
eu as incerca mai intai o crema mai usoara,naturala daca se poate - am vazut la Planet Nutrition niste creme faine cu extracte naturale imbogatite cu colagen/lipide
Roc-ul poti sa il tii de rezerva pentru mai tarziu
acum ca zbori des neaparat sa ai la tine apa termala pentru hidratare/eu am inceput sa folosesc recent si sunt foarte incantata
Emeralde spune:
citat din mesajul lui ache Vacanta in India a fost organizata de voi, sau bilet de-a gata |
vacanta a fost organizata de mine si a decurs aproape conform planului
initial vroiam sa parcurgem traseul Delhi/Agra/jaipur (The Golden Triangle) dar in final am renuntat la Jaipur datorita distantei mari intre localitati -kilometric nu prea mult dupa cum aparea pe internet insa la fata locului 200 de km se fac in jur de 7 ore ceea ce e ingrozitor de mult - oricum ceea ce imi doream de fapt (sa vad Taj Mahalul) s-a intamplat si am fost foarte multumita de priveliste - incredibil de frumos si romantic -
Emeralde spune:
citat din mesajul lui Annie80 stiti , lumea pun sterilete, sunt montate cum trebe, sau pe langa sterilet mai iau pilule si fol. prezervativul, pt siguranta 100%??? |
se spare ca steriletul e mai sigur decat tabletele deci nu ai nevoie de protectie suplimentara
Annie80 spune:
Da, e sigur, dar nu prea am incredere in montare... 5 ani n-am avut surpriza, asa ca nu vreau nici acum
voi ceati facut in week end?
------------------------
Alergic at stupidity.
ache spune:
Vineri am fost la ADNEC, la Abu Dhaby Mums Summer Fayre.
Iar sambata am avut mirifica idee sa mergem la Atlantis. Termometrul masinii arata 120 F, asa ca am oprit intai la Emirates Mall,apoi Atlantis. Camera foto a ramas fara baterii inainte sa intram la acvariu. N-am maiintrat,poate mergem sapt.viitoare iar. A fost dragut. Daca n-ar fi asa cald Aqua Park ar fi perfect.
Annie,ne-a placut asa tare reteta aia italieneasca de mi-ai trimis-o, ca amgatit-o devreo 3 ori .
Sa dai un link si aici, ca e vegetariana.
Dandum
anca
mami de bb Adam
Annie80 spune:
reteta cu vinete ? eu nu am mai facut-o dar ma bucur ca v-a placut
TOCANITA SICILIANA CU VINETE
INGREDIENTE
ulei de masline
2 vinete mari, taiate bucatele
1 lingurita cu varf oregano uscat
sare, piper
1 ceapa rosie tocata marunt
4 catei de usturoi taiati felii
1 legatura mica de patrunjel proaspat
2 linguri capere sarate, spalate, inmuiate si scurse
1 mana masline verzi fara samburi
5 rosii decojite si taiate bucati
MOD DE PREPARARE
Se prajesc vinetele in ulei de masline, adaugand oregano. Dupa ce vinetele s-au inmuiat usor adaugati ceapa, usturoiul si patrunjelul. Daca vi se pare prea uscat mai puteti adauga ulei de masline. Adaugati apoi caperele si maslinele, iar la final rosiile. Se lasa la fiert, acoperit, la foc mic aproximativ 15 minute. Se serveste presarata cu frunze de patrunjel tocate.
Noi avem in plan sa mergem la Aqua park si Hatta, dar inshallah
------------------------
Alergic at stupidity.
ache spune:
Sa mai zic ca iar am facut-o ?
Imi place rece , stropita cu lamaie si cu branza langa.
Dar caperele alea ce-s, ca nu stiu zau?
La Hatta e frumos,dar de cand cu e-mailul ala cu crocodilul ala spintecat si omul de-l halise intreg inauntru, pe care l-au gasit aia de la Dewa acolo...mi-e frica .
Ma gandesc ca-l adusese cineva acolo,pui cumva, ca nu cred ca crocodilii cresc prin Emirate,chiar de-s izvoarele cu apa dulce acolo.
Eu cat am fost gravi am tot primit niste mail-uri de toata frumusetea , de ma bantuie si acum: unul mancat de leu,de viu,asta cu croco, serpi, tot felul de povesti horror cu copii rapiti. Nu inteleg de ce mi le trimiteau.
Emeralde, cred a fost tare interesanta vacanta voastra. Daca ai timp poate ne povestesti mai multe impresii de calatorie, ce ti-a placut si ce nu,cat de safe e sa calatoresti acolo.
Cat despre odisee , noi doua am mai ramas. Eu vreau fetita .
Poate data viitoare nu-s asa de nerebdatoare si astept sa aflu sexul cat mai la sfarsit .
Dandum
anca
mami de bb Adam
Annie80 spune:
Ache, despre crocodilul ala si apoi ca au gasit un sarpe super uras a scris in Gulf news, ca au fost hoax-uri, deci nimic adevarat, crococdili in emirate or fi dar doar la zoo
Ai facut fara capere.... sunt super dau un gust super la mancare... sunt niste muguri de o planta murate...super ..uite aici http://www.condimenteweb.ro/index.php?module=fisaCondiment&cid=39
MEy dar toate vreti fete ???? si la Leoaice tot fete se vrea.... si eu vreau, sa mor daca nu vreau un BB, dar totusi mai incolo eu as vrea tot un baiat , ca sigur fata cu parul cret nu are de unde sa iasa
------------------------
Alergic at stupidity.