Cafelutza de Emirate (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Emeralde spune:
eu ma minunez cum de trece timpul asa de repede - la ultima discutie ache era insarcinata si citesc nu demult ca Adam are deja un an - La multi ani! si multa sanatate
Annie80 spune:
Tu nu mai faci inca unul?
cum e Rana? cred sa s-a facut o fumoasa si jumatate!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Emeralde spune:
bine i-ar prinde Ranei o surioara desi eu mi-as dori un baiat - dar cand ramane de vazut
imi pare rau ca nu am avut urmatorul copil imediat dupa ea - avea si ea cu cine sa se joace
e interesant ca ea nu da nici un semn ca si-ar dori pe cineva langa ea
pearl84 spune:
Ce fain de voi ca v-ati intalnit..eeehhh...n-am nici macar 1 vinere libera luna asta si nici ailalta n-am avut..
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
Emerald, sa stii ca si mie mia parut rau ca nu am mai facut un bb imediat dupa, dar acum cred ca e mai bine
pearl, dar nici alte zile libere nu ai in cursul saptamanii?
Ache, ne mai zici ceva?
noi suntem ok, ieri a fost oribil aici
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Mi-am schimbat iar culoarea parului...am fost ieri la coafor (pt prima data in 2 ani de cand sunt in tara asta..pana acu n-am avut curaj si ma duceam tot in romania). Acum sunt blonda din nou, cu varfurile maro inchis...si in partea stanga mi-am facut o shuvitza mai lata tot maro inchis. Mie imi place, sotului nu..
Am zile libere in cursul saptamanii..cum ar fi azi.Dar e nasol asa...ca Alin e la munca si vine numai seara, decin imi petrec ziua cu laptopul in brate, si si asta ma mai tradeaza(ieri a fost stricat).
Emeralde, parac tu ai folosit retin ox...ia zi-mi cum e?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
Pearl, nu bagi o poza sa te vedem?
apropo, nush daca am citit aici sau nu, cica uleiul de migdale e bun pt ochi/riduri si ala de ricin (castor)
cel de migdale trebuie sa fie din migdale dulci, si aici nam vazut scris pe nici o sticla ca ar fi din migdale dulci, daca gasesti , let me know
------------------------
Alergic at stupidity.
Emeralde spune:
in ceea ce priveste Roc-ul am fost multumita de el - normal ridurile nu le atenueaza insa pentru hidratare si impiedicarea aparitiei unora noi e buna /in paranteza fie spus e cea mai buna crema pe care am folosit-o pana acum in comparatie cu Nivea,Olay,Oriflame,Avon
uleiurile astea se folosesc inainte sau dupa aplicarea cremei?
mai demult se tot discuta pe forum ca cea mai buna crema antirid ar fi cel impotriva hemoroizilor
ache spune:
Emeralde, bine ai revenit pe forum!Merci de urari, timpul trece intr-adevar ingrozitor de repede. Rana ta e o frumoasa si jumatate, am admirat-o in albumul de pe FB. Vacanta in India a fost organizata de voi, sau bilet de-a gata? nu stiu de m-am exprimat clar...
Pearl, vreau si eu sa vad poze, sa nu ma uiti! Chiar is curioasa . Cu ridurile e cam nasol. Nu ajuta nici faptul ca acum zbori des. Ca se stie ca te deshidratezi in avion, plus oboseala. Am avut o prietena care a lucrat la Etihad aici si imi aduc aminte ca avea cand am cunoscut-o riduri pronuntate sub ochi,cum ar fi de expresie dar cam exagerate ca era tanara. Si i s-au estompat bine mai apoi, cand s-a lasat de meserie.
Annie, merci de poze, tare faine.
Eu propun sa o punem de-o odisee aici la noi, trecem la bb2, Pearl la bb1 ...ei, ce ziceti? Daca nu chiar acum, in max 1 an .
Ce planuri de weekend aveti? Poate ne vedeam toate. Ar fi frumos.
Dandum
anca
mami de bb Adam
Annie80 spune:
Emeralde ...uleiurile, simple...fara creme...sau fa un combo, dar noaptea inainte de culcare, la caldurile de aici, sigur nu le poti pune ziua
Odiseea gravidelor de emirate....o sa aveti tot suportul meu, dar cu bb la bord nu ma vad, chiar tre sa scot / pun sterilet..mie cam frica.... stiti , lumea pun sterilete, sunt montate cum trebe, sau pe langa sterilet mai iau pilule si fol. prezervativul, pt siguranta 100%???
Pt we noi cred ca la fujarica....mi-a cam iesit pe nas iesirea de data trecuta, asa ca..... tv si nani si papi...sper sa pot face asta
------------------------
Alergic at stupidity.