Cafelutza de Emirate (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Mai, cu caperele alea is lamurita bustean .
Se gasesc aici de cumparat? Unde?

Bine ca mi-ai zis ca-i hoax, sper sa nu ma mai bantuie imaginea bietul om. Stai sa vina iarna, planificam si-un Hatta. Desi nu-s prea multe de facut acolo, doat hotel de lux in mijlocul pustiului, si izvoarele alea cu apa dulce. Neaparat sa punem de-un safari cu gratare. Tot la iarna .

Eu sunt optimista, brusc asa.
Am un feeling ca vin vremuri mai bune . Motive speciale n-am.

Azi am venit la servici in fusta si pe toace de 8-9 cm, ca eram mica rau .
Merg cam greu, ca nu mai sunt obisnuita. Noroc ca mai am o colega aici la fel de inalta ca mine, din Bosnia.

Ah, BTW.
Mi-a iesit un nodul mic in cerul gurii, mai in spate, si doare.
E posibil sa fie abces sau sa ma gandesc la mai rele ?

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Mey, eu am gasit Capere murate la lulu, deci tu in tot abu dhabi-ul tre sa gasesti, mie imi plac, iar in mancarea aia dau un gust deosebit, cauta sa iei murate , cu zeama, am vazut ca sunt numai cu sare.

Nodul ??? in cerul gurii ? dureros? sar utea sa fie ceva nevinovat, incerca sa pui niste lamaie, zeama de lamaie, asa facea matusi-mea cand ii iesea ceva prin gura

Super hotelul ala din Hatta, am vazut poze, trebuia sa si ajungem acolo, dar a trebuit sa facem detour

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

so, pe unde va imprastiati maine?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Io la munca de la 6 dimineata..aia insemnand trezirea la 4..yeeeeeeeee

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Ache, cum esti? nodulul din gat? ai gasit capere? bb Adam ???

pearl cu ce entuziasm mergi la munci

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Da, bey, nu stiti ca este si un cantecel: "Dimineata canta cucu, fraierii se duc la lucru...."
Azi is libera doamnelor...aka fac curatenie si ma epilez.
Inshallah de azi ma voi duce si la un pic de sport...aka abonament la piscina, ca am fundul putin prea plat pt gusturile mele si-mi atarna carnurile cam dizgratios.
Annie voi mai aveti membership la hilton?

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

..ar trebuie sa ma simt bine ca stau acasa...zi de zii (dupa cantecul tau0 ??/ heck no

da mai avem membership la hilton, care cica ERA valabil si pt RAK, si ca ESTE pt Al Ain, dar aia din Al Ain zic ca nu e valabil pana in OCt, daca om mai fi pe aici ce ma fac eu cand expira

dar de ce intrebi? vrei sa vi la piscina la funjairah

ma intreb daca tu ai carnuri ?? dar sport tre sa facem, pt tonifiere, eu nam mai vazut sala de ..... deee... ahaaa, ceva luni dar mai inot, marea e superba aici , sper sa fie si azi

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, imi cer scuze ca revin atat de tarziu, am facut pauza de pc timp de o luna.
De fapt fara pc , mobil, tv...

revenind la ale noastre, am lasat-o balta cu parfumul eu, deorece nu stiu ce sa cer,so...eventual am sa caut in Brasil, acolo ccam gasesti de toate, vad eu...

Pearl, din cate stiu eu, uleiul de avocado, ca si cel de masline, sunt considerate uleiuri "grele" si nu este indicat sa fie folosite zilnic.
Merg f bine ptr masaj, insa eu una sincer nu -as da zilnic pe fata cu ulei de avocado.
Mai degraba incorporat in crema, cateva picaturi, sau folosit la masti/creme/exfoliante facute in casa, asta daca e presat la rece.Din cate stiu eu singurul ulei pe care il poti folosi de 7ori/zi de-ti pofteste inimioara este cel de migdale, puternic anti rid, nu imbiba porii, mentine elasticitatea pielii, hidrateaza perfect, mie mi se pare cel mai bun din toate cate am avut.

Il folosesti in loc de crema, chiar si ptr ochi, aplicandu-l prin tamponari usoaaaaare, fara sa misti pielea, in nici un caz frictionari si alte miscari asemenea, ca accentuezi ridurile.

Revin cu citate din carte, imediat ce hranesc copilul.

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

se prinde ProTv International pe Hot Bird

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Io am hotbird..cred..ia zi pe ce canal?
Ar fi prea minunat sa chiar prind...
Nikole, mersi pt sfaturi..io am cautat de migdale...dapai nu era si am zis ca hai ca iau de avocado sa fie ..cat despre cel de musetel...nici o sansa sa gasesc asa ceva p-aci.

Pearl

Mergi la inceput