Cafelutza de Emirate (2)
Raspunsuri - Pagina 7
ache spune:
Nu mey.
Cum treci podul (venind dinspre Abu Dhabi, faci dreapta spre aeroport, dar apoi se separa drumurile. Cica scrie mare spre Dubai Festival City Mall. Asa se cheama mall-ul, dar nu are nimic de a face cu Festival City.
Da un search pe google.
Dandum
anca
mami de bb Adam
Annie80 spune:
am dat, am gasit, am fost acolo..moama niste preturi dar e frumos
daca venim iti dau un tel
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
ache spune:
Eu sper ca nu-i scump,ca am auzit fix pe invers.
Citeam in ziarul 7Days, www.7days.ae/storydetails.php?id=79003&title=From%20happiness%20to%20heartbreak" target="_blank">aici despre Ana, a spanish girl care traia in Dubai si se afla in avionul Air France prabusit. Se intorcea din luna de miere, de-abia se casatorise . Sotul nu era cu ea,se intorsese direct Dubai,ea dorea sa-si mai vada familia intai.
Dandum
anca
mami de bb Adam
Annie80 spune:
..nasoala situatie, , dar totusi , nu ai ce sa faci.... daca ratezi momentul, doamna cu coasa vine si a doua oara dupa tine, ..... aniuei, prea tragic, sa vb de chestii mai faine
cum e puiu' Adam? sa pui mana sa-l mai tunzi un pic ca-i vine paru in ochi ;)
noi nu cred ca mergem undeva azi....decat Funjairah!
------------------------
Alergic at stupidity.
Emeralde spune:
la o cafeluta cu voi
am citit in fuga tot capitolul si ma bucur sa va gasesc in aceeasi formatie si cu aceeasi pofta de vorba
(Luna75)
Annie80 spune:
mme Ache, dormi hai mey ca cica venim si noi la Festival city mall,
Emeralde welcome back, team vazut dis de dimineata si ma gandeam ca ai fi tu si chiar vroiam sa te invit la cafelutza
casuta postala? te referi la PM ? eu vad ca e activat
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Emeralde acu citii si eu subiectul si am vazut ce ai scris...deci poti ingnora pm-ul
Bine ai revenit la noi in sat!!! Dupa cum vezi, Annie e cea mai activa..noi astelalte mai pe la coada..
Te pup
Noi azi am shezut la filme acasa..si tare bine ne-a priit o zi de leneveala. Voi?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
Las' ca si Emeralde e activa eu o cunosc mai demult si de la Supereve de emirate
Noi, adica my family si Ache's family ne-am intalnit in Festival City unde bb Adam e un scump si jumatate si nu vroia sa ma lase sa plec, dar n-a vrut sa vina deloc la mine in brate
filme ? ce filme ? ca de la tv m-am saturat, mereu si mereu aceleasi pe diferite posturi
am vazut Knowing...super , crank 2 si atat, tre sa mai caut cand oi avea timp
so, Emeralde, te mai asteptam pe aici
------------------------
Alergic at stupidity.