Cafelutza de Emirate (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

ptiu ptiu ,ca nici mie nu-mi vine a crede!

da,e foarte eficienta folia, nu se mai incalzeste masina asa tare si se raceste mai repede,ai sa vezi. E un must have zic eu.

Numai sa pui una care opreste si caldura, nu numai lumina. Calitatea conteaza de asemenea, vezi ca trebuie sa-ti dea si garantie.Care poate fi de 1, 2, 5, 7 ani,depinde de calitate. Deci nu te zgarci.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Stai asa ca al meu nu zice nimic ca el merge cu masina companiei care vine racita

Nu vreau pt lumina, adica nu ma doare tare de lumina ca am ochelari de soare pt caldura ma intereseaza

Garantie de 7 ani la folie, cand la TV am de 1 an

oricum e supi asa ca avem alte teme de "discutii:"

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Annie zic si io ca folia aia e de aur...si noi ne-am pus si diferenta e mare la caldura...aka se raceste in maisna mai repede. Ti-o recomand cu mana pe inima...
Ma dusei io ieri la clinique dar tantile alea tot incercau sa-mi bage pe gat alta crema care n-avea peptide si colagen..ca cica nu e de varsta mea...te rog scrie-mi denumirea completa a cremei sa mi-i scriu pe o hartie si sa le zic ca d-aia imi trebe si nu de alta!
Ieri am fost si noi pt prima oara de cand suntem aci la Madinath jumeirah.....scump..dar fain.
Azi sunt inca libera...de maine incepe iar balamucul..
Ache, cu criza asta nu-i un moment bun de certat cu firma. Si, dupa cum spune o inteleapta colega de-a mea, "it's just your job, not your life"...asta asa..ca sa ni se rupa de ei.

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Mey neam pus folie, 30 % ca atat e legal, si in fata e de 50 , merge, dar parca nui dreapta, si miam masina are si nume acum HOTX , adica hottex , e fain adica mi-am bus un abtibild (intentionat am scris gresit)

Perfectionist [CP+] with poly colagen peptides pe site-ul lor nu e crema asta, eu am numai tester...e posibil sa fie noua si inca sa nu fi ajuns in emirate ...., dar incearca (asa raspuns am primit la alta crema) si ...la ochi am pus de vro 5 ori si n-are efectul ca la cele de la coltul gurii ... pretul e pe masura

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Dragele mele...io am facut o gastroenetrita de toata minunea..az noapte la 2 eram in baie...vomat..crampe..frisoane..etc.Si in seara asta am zbor....
Plus ca de cand am auzit stirea cu airfrance..mi s-a cam taiat elanul...
Cam atat de prin rak..Annie mersi de pontul cu crema~!

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Annie, felicitari si la cat mai racoare :)!
Pearl, dar ce-ai mancat? e de la mancarea lor? nu-ti poti lua liber sau sa te inlocuiasca alta fata? ca-i nasol, nu cred ca te poti abtine de vine...
Sa sti ca la tine ma gandeam cand am auzit de Air France.Doamne fereste. Mie mi-e frica de zburat cu avionul. Cel putin cu Taromul de nu pune nici un film ceva, stau numai cu ochii pe harta aia, verific altitudinea, temperatura afara , scenarii la greu cu ce-am mai vazut prin filme. Pana la destinatie sunt gata praf.
Unde ai zor diseara?
pup fetele

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Pt zboruri cu acionul va ecomand "final destination" prima parte Daaaaaa avionul pica si ce se intampla pustiului inainte de accident m-i sa intamplat mie, bine el are o premonitie

Mie nu mie frica de asa ceva, sau cum am mai auzit ca Air France-ul e de vina, ca nu mai zboara lumea cu el ..etc daca e s-a se intample, se intampla.....

ce faceti in we?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Aveam in Jaipur dar am sunat sa raportez ca is bolnava si nu pot merge...acu tre sa scot ceva certificat medical si sa mi-l contraparafeze dr companiei. Stau in pijamale si mai inghit cate un biscuite, ca de altceva mi-e greata...
Nici nu am citit stirea, ca sa nu ma panichez...dar mi-a povestit Alin. Annie, si io cred ca daca e sa ti se intample n-ai ce face...dar parca atunci cand lucrezi in domeniu tot imi tremura genunchii un pic...

Pearl

Mergi la inceput

Eu propun Dubai Festival City Mall.
99% mergem maine acolo. Am auzit ca e f misto mall-ul asta, dar n-am mai fost pana acum.
Ei? ce spuneti? ne vedem?

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

adica Dubai Mall?

eu as veni , dar tre sa negociez cu al meu

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput