Cafelutza de Emirate (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Annie80 spune:
Neata
Din motive de sot plecat , si motive de celebration va invit la www.hotel-albertelisabeth.com/DocImage/hotelalbertelisabeth/images/20060920124459.jpeg" target="_blank">Mic dejun si la www.boston.com/travel/blog/coffee%20BA.jpg" target="_blank"> CAFEA si la www.bbcgoodfood.com/recipes/3092/images/3092_MEDIUM.jpg" target="_blank"> TORT
Creme, din testerele care le am , de la estee lauder, 2 creme de ochi, cea pe care am puso 3 zile mia luat din cearcane ca lumea cu un anticearcan nici nu zici ca am asemenea probleme
Mme Ache te rog frumos sa poftiti mai des pe la noi
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Annie, salivez aci la pozele alea cu o supa de salata productie proprie in fata....Astept sa mi se termine crema de la body shop si apoi sar pe altceva..pana atunci imi spui si tu cum e cu testerele alea.
Ache, mai aveam un pic si te cautam cu interpolu'. Maine merege Alin in abu dhabi sa discute de ceva constructie p-acolo...
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
mey, mia dat si pt ridurile de expresie /fumat ras etc de la gura si vreau sa spun ca am dat de 3 ori si s-au redus vizibil, apoi vad ca e si pt ochi, dar am pus numai o data, asa ca, abia astept sa o cumpar Perfectionist [CP+] with poly colagen peptide (pe siteul oficial nu e
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
No gata mi-ai captata atentia cu crema aia...ia scrie tu aci denumirea completa si cam cum arata cutia...
Am si eu zile libere acum...asa ca mai fac cate ceva si pe acasa si apoi, drept premiu, zicea sotzu ca ma duce la hilton beach club..hmmmm...
Voi ce mai intreprindeti in timpul liber?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
Cate grade aveti pe la voi? la noi sunt 49, si tre sa merg la dubai, bine ca acolo sunt 41
In timpul liber AC, AC si iar AC, ma oftica de mor astia de la hilton ca inchid piscina la 9
------------------------
Alergic at stupidity.
ache spune:
Fi antena ce zic astia pe Yahoo Weather:
Abu Dhabi: 40, feels like 49 (normal).
Fujeirah: 30, feels like 36
Ras Al Khaimah: 47, feels like 52
Om fi toate in aceeasi tara?
Dandum
anca
mami de bb Adam
Annie80 spune:
Yahoo-ul minte
La Fujairah la 11.30 Am erau 49 de grade, real feelul era de 48, ceea ce nu are cum dar sigur alea 49 de grade erau acolo, poate mai mult
la dubai era racoare 41 de grade cu 46
pup iu
------------------------
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
http://archive.gulfnews.com/nation/Environment/10318814.html
------------------------
Alergic at stupidity.
ache spune:
Stiu ca mint, ca doar la voi trebuie sa fie mai cald, ca nu aveti vegetatie prea multa sa schimbe microclimatul.
Noi n-avem apa in cladire la servici, pana la ora 3. Cica ar curata water tank-urile. Am stat ca fleata pana acum intr-un picior, de-abia ma mai abtineam, ca evident nu se putea merge la wc . Si la pauza m-am dus doar peste drum, cica iau mancare de la tazage si merg si la baie la ei. M-a topit caldura cat am stat la semafor.
Si sunt si super nervoasa pe astia la servici, ieri m-am certata cu ei. Cred ca mi-o caut cu lumanarea .
Dandum
anca
mami de bb Adam
Annie80 spune:
Mme Ache Ptiu, sa nu te deochi asa imi placi, sa inti mai des pe aici, ca si Pearl de atlfel
la noi s-a simtit ca a fos mai racoare, mai suportabil afara,
vreau sa pun folie Heat protective la masina, dar oare are efect ? 30 % transparenta
voi ce ziceti?
------------------------
Alergic at stupidity.