Cafelutza de Emirate (2)
Raspunsuri - Pagina 4
Annie80 spune:
poti face o poza la denumrea in araba, si as putea ruga pe cineva sa traduca si sa afle numele misterios , sau cei de la parfumerii vorbesc si inteleg araba si ti-ar da exact ceea ce trebuie
Am si eu uleiuri, sunt dementiale, dar e am sub denumri ca "love & hell" . Rock 'n' rio"
M-ai facut curioasa si il vreau si eu ![]()
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Salutare fetili!!!
Iaca si eu la ra[port..inca mai respir..![]()
Am azi zi libera deci si vreme sa ma dau un pic pe dc...in rest munca si somn si viata sociala 0..
Maine plec in Bangladesh..unde stam o noapte..sunt tare curioasa cum o arata lumea p-acolo.
Nikole o fi vorba poate de Ajmal..ei fabrica parfumuri arabesti gen ulei si sunt mai renumiti p-aci. Eu am avut de la ei unul numit "Fantasia" parca..demential!!
Intrebare: mi se adanmceste linutza de sub okiu drept...ce crema sa iau? Am de aia cu vit e de la body shop si ulei de avocado..daca stiti una mai buna nu va sfiiti..
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
mey, bine ai revenit si pe la noi
raspuns... ridurile nu prea trec cu creme, sorry!
------------------------
Alergic at stupidity.
nikole spune:
Annie, nu mai am la ce face poza...sticluta aceea e "maritata" de ceva ani de acum...
arata ca turnul Eifel, ceva de genul, ingusta cat doua degete si ...poate 5-7 cm inaltime, dar ce scria pe ea, imposibil sa imi amintesc, cum de altfel niciodata nu am stiut/inteles.
Pearl...cum miroase Fantasia??e dulceag?cam cum e?eventual ...ce-ti inspira?
Mey eu "dau comanda" de orice vad scris pe aici la voi, am sa incerc firma asta Ajmal, sa vad daca e pe gustl meu, daca nu, nu e bai, am cui sa-l dau mai departe.
Cam cat costa, ai idee?
Intreb ptr ca omuletul banui ca nu-mi va spune, si nu imi place sa accept cadouri, so...eventual ii iau o mica atentie.
Vreau un ulei de-al lor, demential, unic,diferit....
va dati seama daca de 6 ani caut uleiul buclucas, inseamna ca sunt profesori in ale parfumeriei...
vb. despre riduri...nu trec cu creme!
La ce fel de riduri te referi?de expresie?
Chinezii prin arta presopuncturii au reusit sa "stearga " ridurile de pe chipurile lor, chiar si la varste innaintate, insa prin tehnici executate zilnic(rutina) si schimbari ale modului de viata.
In fine...am o carte care vb despre asta f pe larg,se numeste Chinese Beauty Massage scrisa de Bian Chunqiang si Tao Yu(f faimos)Asa o fi, ca de te uiti atent la chipurilor doamnelor trecute bine de 50 ani, au mai putine riduri decat mine, serios
.
Au o piele fara cusur!
Ca fapt divers si am plecat, ca de ma apuc nu mai termin, chinezii pun aparitia prematura(mai alles) a ridurilor pe seama anxietatii, disfunctiilor intestinale,probleme hormonale circulatia periferica deficitara si nutritiei.
Mai poti incerca uleiul de migdale dulci presat la rece(neaparat)
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Annie80 spune:
Nikole, da-ne si noua tehnica de scapat de riduri ![]()
cat despre parfumul tau, m-am uitat pe net, si n-am gasit sticla gen turn eifel , si mai e o problema, e posibil sa fie ulei varsat si pus in sticla oarecare.
Eu azi am sa incerc sa ma uit dupa el
LA MULTI ANI!!! bb ADAM
sa cresti mare si sa fii sanatos si sa asculti pe mami si tati

------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Nikole,"fantasia" asta miroase fructat-dulce, dar nu gretos de dulce.....nu ma prea pricep in esplicatii
. O sticluta de 20 de mililitri costa in jur de 10 $ (e o sticluta tareee mica)...dar eu cand iau pt cadouri acsa le cer sticlute speciale..in tot felul de forme..cum cred ca era si aia pe care ai avut-o tu.La pretul parfumului se adauga pretul sticlutei..care de multe ori e mai scumpa decat parfumul, fiind majoritatea din cristal.
Am si circulatie periferica proasta..si baiuri cu hormonii..deci stau bine
. De masaj si alte dracii nu am chef, cand ajung acasa jur ca vad numai perna in fata ochilor..
Annie lasa-ma sa sper maica.....am ochit o crema Roc..sa vaz aia cum o fi..
Ache la multi ani pt Adam!!!

Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
nicole mama, am cautat pe aici, parfum arabesc in sticla gen Eifel tower, si nam gasit unul, :( sorry, cred ca totusi era varsat si customizata sticla
deh aseara ma intoxicat unul cu parfumuri arabesti, esenta pura de trandafiri, dar mi se parea ca ar fi sconcs, puternic, cred ca cel mai puternic parfum , nimerise unul dragut dar am uitat denumirea
asa ca scumpa, daca ajung la dubai am sa ma mai uit
Pearl, spera in continuare, daca gasesti crema minune sa dai de stire la lume
Mme ACHE cum ati partying?????
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Nikole, daca nu te superi...ai putea sa-mi zici daca uleiul de avocado [presat la rece e bun? Ca te-am citit la alt subiect si am vazut ca stii multe despre cosmetice si, deci, mi-am achizitionat un ulei de avocado..
. Si...tot daca ai verme sa scrii punctele pe care tre sa le-apas pt zona okilor macar..Is riduri de expresie, dar ma calca pe nervi!
Pearl
Annie80 spune:
Pearl, eu am primit niste testere, pt ochi, de la estee lauder , abia astept sa le testez, daca raman cu impresii bune , iti spun !
------------------------
Alergic at stupidity.
ache spune:
Vad ca stai toata ziua la cafelutze :)
Multumim mult de urari. Poze cu party aici : http://family.webshots.com/album/572316446slQIQz
Crema ochi de la Estee Lauder am folo si eu, doar ca nu am fost prea constiincioasa si m-am dat cand mi-am amintit. Habar n-am sa zic cat de buna a fost. Am inteles ca asta de la ROC e buna, sa ne spui si noua Pearl.
Nicole, sigur sticluta era ceva custom, ca se alege asa pana si la Ajmal, care e de fapt una din cele mai scumpe, poate ajunge parfumul si la mii de $. Nu te-as sfatui sa cumperi asa blindly, ca gama de parfumuri e imensa, sigur nu-ti plac toate :). Is unele de miros a caca de camiloi, zau :). Te urci in lift dupa vreun local de-l foloseste, tre sa ti respiratia pana la destinatie.
Sunt de fapt uleiuri naturale extrase din ceva lemn, acelasi cu ala de-l pun pe carbunii incinsi si parfumeaza camera, hainele. Mie varianta asta cu ars nu-mi prea place.
Pearl, servici usor iti doresc si zboruri cat mai fara turbulente si clienti mofturosi :).
Sa va puneti o dorinta ca am semnat condica, altfel ma urechea Annie :).
Dandum 
anca
mami de
bb Adam