Cafelutza de Emirate (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Annie80 spune:
nu mai conteaza , cine a zis..... eu sunt cea care tre sa rectifice si corecteze
sa mor, numi vine sa cred ca am fost analizata gramatical dar uite ca un eu sau noi nespus face ravagii ...vb aia eu am facut/mers/dres, noi am facut....
dodo, de cand nu ai mai fost in fun-jazira cu taxiul ? ca au bagat taxiuri noi ("companie") si eu plang cand tre sa merg cu ei , e oroare, in nici 150 m, a prins 100km/h ca daca deschideam usile cred ca decolam, si in alti 200 m trebuia sa ia U-turn .
eu una cand conduc m-am invatat sa anticipez tot ce vrea sa faca cei din jur
ma gandesc sa NE cumparam o barcuta, nush de ce nufac nimica, pompe ceva, inainte bagau..... ..
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
dodo spune:
Eu m-am "dat" in taxi in AD, nu stiu cum e prin alte parti...Si tat nu m-am prins ce-i cu analiza gramaticala, da un hint, ca-s ca pisica de curioasa
Annie80 spune:
ce mai fac fetele?
Aici venit vara !
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Maine si poimaine am examene...so azi ar trebui sa ma pun cu burta pe carte. Mi-am pierdut abilitatea de a invata usor...
Si aici veni vara..ne-am rezolvat ca norocul cu ac-ul numai cu 500 dh.
Mi-e dor de voi!
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
Ce ai facut la examene? sau examene ai avut?
LA multi ani, daca purtati nume de flori!!
punem de-o intalneala? undeva?
------------------------
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
INFO:
Am auzit ca sambata ar veni doi preoti romani la consulat in Dubai pt slujba de inviere!
Noi e posibil sa ne prezentam, daca sunteti interesata va mai tin la curent
------------------------
Alergic at stupidity.
pearl84 spune:
Examen din echipamentele de safety din avion si din proceduri de urgenta. Le-am luat slava Domnului...mai am 3 examene si apoi gata.
Ieri m-am intors din Bahrain unde am avut partea practica in simulatoare si tot felul de dracii.
Io nush ce sa zic de slujba ca nu am vreme de nimic pana nu gat trainingul...ajung la 7 seara acasa...mai strang p-aci, invat si dorm...
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Annie80 spune:
Hristos a Inviat!
Paste cat mai fericit alaturi de cei dragi!
PS, Pearl felicitari
------------------------
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
... ce pustietate pe aici
ce ma faceti mai???
Pearl, ca sarbatoare vine la voi? party? am auzit ca sarbatoriti ceva?
------------------------
Alergic at stupidity.
nikole spune:
Incerc si la voi...nu mai stiu pe cine sa intreb, voi sunteti ultima sansa.
Sa va spun:acum 5-6 ani in urma, am primit de la cineva un cadou, o sticluta minuscula cu un fel de esenta-ulei.
Era de culoarea mierii, consistenta unui ulei, cu un parfum...demential ce bate de departe ideiile si combinatiile de ce-or contine Bulgari, Givanchy si alte asemenea lor.
L-am folosit un timp scurt, dupa care, l-am dat la insistentele unei prietene care s-a indragostit de miros
Nu m-a lasat inima, si i l-am dat, sticluta era pe jumate.
Si de atunci caut in DISPERARE ceva similar.Am cautat in tara, in Brasil, in Japonia, pe unde am mai umblat prin Asia, nici urma de asa ceva.
Recent, prin intermediul serviciului, am cunoscut pe cineva din Dubai, care vinde destul de desin Japonia, in interes de servici, si imi poate aduce uleiul minune, dar m-a intrebat cum se numeste, si nu stiu cum sa-i explic.
Nu am inteles ce scrie pe sticluta, era totul in araba.
Voi aveti idee despre ce vb eu??
Tipul ala de ulei-esenta, de pui o picatura si mirosul se mentine un an...ramane impregnat in haine, chiar si dupa n spalari??
Va implor ajutati-ma, daca stiti o denumire in araba, sau aveti ideeAsta ce l-am avut eu avea un miros dulceag, provocator, puternic, dar nu gretos sau de prost gust, era ...INCOMFUNDABIL!
aDUCE PUTIN CU Samsara, Guerlin, dar f putin.
Mii de multumiri, anticipat
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec