Cafelutza de Emirate (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

e interesant, de vazut n-am vazut mare lucru pt ca, asa cum am mai spus a fost HAZE, dar ii promisesem copilului ca il pimbam cu balonul si l-am plimbat

acum asteptam o zi senina si clara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Servus fetelor, ce mai ziceti voi?
Eu sunt acasa in concediu medical 3 zile...am reusit sa-mi lovesc rau de tot degetul mare de la picior..asa ca acum am un deget maare si albastru...
A venit si consortul din concediul de acasa..in sfarsit viata e mai roz
Mi-am luat si crema de oki dupa care m-am tot obsedat..Future Perfect de la Estee Lauder si imi pare ff buna.
Va pup!
Mai ziceti voi ce noutati aveti?

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Ramadhan Mubarak!

ce mai faceti, ce mai ziceti?

Pearl, va mai mutati?

noi incepem scoala pe 31, in rest stam pe-acasa, in casa, ca deh

pup u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

Ce liniste in zona!
ce mai faceti?
eu in trecere pe DC m-am gandit sa va salut
Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Buna ziua doamnelor!

Poate ma puteti ajuta cu o informatie. Sunt in cautarea unui restaurant/ magazin romanesc de unde sa se poata lua zacusca. Si eventual sarmale, ca nu-mi plac cele libaneze. De preferat in Dubai, stiti vreun loc?

Merci

fianna cu printisorul Matei

Despre Minunea mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Buna,

Vin si eu la voi cu rugamintea de a ma orienta putin. As dori sa stiu cum se numeste zona "shopping" Dubai. Adica pt. un voiaj shopping si putina vizita, unde ar fii mai nimerit sa stai? Numele cartierului ma intereseaza. Nu departe de "gold zouk"
Apoi pt. hotel ma descurc, dar daca aveti informatii bune nu ma supar. Pt. o vizita asa gen circuit ce recomandati?

Merci!

Mergi la inceput

moama, ce liniste ...

Fianna in abu dhabi e un restaurant romanesc, ache stie mai bine, dar nu stiu daca o sa gasesti zacusca si sarmale ? am nteles ca e patronat de libanezi...dar de ce nu faci tu acasa? zacusca inca nam facut , dar m in plan, sarmale, mai rarutz, din cauza de varza murata, dar fac in vitza de vie sau umplu in ardei

Deplhn ...shopping zone in dubai pai Dubai
e deira city center si apoi pe Sheikh Zayed Rd.. sunt 3 malluri mari, dubai mall, mall of emirates si Ibn Battuta Mall...spor la shopping

nam mai vazut dubaiul de o luna, sincer nici numi lipseste

Ache, Pearl, ce ma zice-ti cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci Annie, intre timp am gasit...Bur Dubai se numeste cartierul!
Si cred ca voi rezerva pt. Grand Midwest hotel apartments, nu departe de Burjuman Mall si nu prea departe de Museu. Voila!
Ce ziceti de zona?

Mergi la inceput

Bur Dubai

deci tu vii in vizita? stai la hotel iei taxiul si ... te plimbi, da?

E ok zona, pt mine e aglomerata, si Burjuman mall incearca sa le vezi pe cele care ti le-am scris, mai e si Wafi Mall, si Arabian Plaza (pe asta nu lam vazut desi e in drumul meu :-S )

cand vii? si cat stai? asa de curiozitate

si maine ce faceti? pe unde va plimbati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Delphin...ma bag si eu ca na..imi place tot ce tine de Dubai...am avut una dintre cele mai faine vacante acolo ! Bur Dubai si Deira nu sunt cine stie ce...si eu cand cautam un hotel..;pe acolo il cautam....noroc de sotul,ca a luat el decizia pana ma tot mocaiam eu cu cautatu...si a prins un hotel in partea cealalta,dupa Jumeirah...prin Marina,cred !! am crezut ca e departe...doar acolo mi-am dat seama ca a fost cea mai buna hotarare ! De fapt, pe acolo e cea mai faina zona a Dubaiului !!! Oricum nu-ti face probleme unde vei sta....taxi-ul e foarte ieftin,si poti circula dintr-o parte in alta foarte usor !!!!
Ahhh....despre mall-uri....e o fericire....sunt atatea ca nu vei avea timp sa le vizitezi pe toate eu iti recomand unu " Mercato" e mic dar dragut...! Te sfatuiesc sa mai vizitezi Madinat Jumeirah...e excelent !!!!! In rest...vei vedea la fata locului..

Mergi la inceput